- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi destiny555
-
30 yasındayım.
cnm çekingen bi tip demekki belkide senden çok etkilendi ama ters tepki verirsin die çekiniyo llabilir bunlar muhtemelen şuan sen konu aöçtıgında senin duygularınıda ögrenmiş oluyo
sen sordukça belkide içinden ohh oda aynı şeyi hissediyomuş diyo olabilir kötü bir niyet oldugunu sanmıyom eminim sana ısındıkça kendi açılcaktır
canım bak kendin de demişsin, nefret ederim pasif erkeklerden diye.
ileriye dönük düşündüğünde böyle biriyle bir yaşam sürdürebileceğine inanıyor musun?
o ne öyle çekingen erkek mi olurmuş
çekingen kız olur
erkek dediğin erkek gibi olucak
boşver kızım sen onu
3 gün sora evlenince böyle mıymıntı haliyle bayar seni de
anasının sözünden çıkmaz boyuna arada kalırsın
canım benım inan ben de inanmıyorum anlasabılecegıme.. ama işte yasım 30 bu bari oluversin dıyorum sanırım.biliyorum yanlıs dusunuyorum.ama benım de psikolojim bu artık
SAKIN haaaaaaaaa ....
sakin böyle birsey düsünme... daha yasin öyle panik yapacak gibi degil ki... o zaman hic uzatma hemen bosver...
mutlaka karsina cok sevecegin, herseyinle icine sicacik bir duygu yayacak biri cikacak. bekle lütfen o zamani. daha önce de söyledim .. evlendigimde senin su anki yasindan biraz daha büyüktüm ve hep diyorum iyi ki beklemisim hayatimi diye :) hayatimda yaptigim en akillica sey daha önce bir baskasiyla senin dedigin sekilde evlenmeyip askimi beklemis olmam.
emin ol degiyor bekledigine... benim gibi gec ( neye göre gecse onu da hala anlamis degilim- herkes öyle dedigi icin ben de böyle yazdim) evlenenlerin hepsi böyle söylüyor. pisman olan hiiiiic duymadim , görmedim....
sen kaç yaşında evlendin bonibon.ve görücü usulü mü tanıstınız eşinle
32... hayir görücü degil tamamen tesadüf :) tatilde tanistik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?