Pek fazla dizi kültürüm yoktur benim.
Bu kalp seni unutur mu ? başladığından beri her hafta takip ettiğim,şu an'a kadar izlediğim nadir dizilerden birisi.
Ancak;
Son iki bölümdür dizideki aşk,siyasetin önüne geçti diye düşünüyorum.
Elbette,sadece siyaset odaklı bir konu işlenmesini beklemiyorum.
Anlatmak istediğim,dizinin ana fikri 12 eylül ve 80'li yıllardaki hayat akışıysa eğer daha sosyal şeyler görmek istiyorum ben.
Cemile karekteri çok göz önüne çıktı mesela,özelliklede son bölümde.
Beni rahatsız eden de,söylediğim gibi dizideki aşkın kurgudaki ana fikrin önüne geçmiş olması.
Umarım,aşk temalı bir dizi haline getirmezler.
bencede cemilenin yaptığı hiç hoş değildi
yani tamam başkasına aşık olabilirsin sevebilirsinde
bari kocanla tamamen ayrılda öyle yap ne yapacaksan
birde yani adamın (kocasının) gözüne soka soka da olurmu bu yaa
yıllarca aynı yastığa baş koymuşsun çocuğunun babası insan biraz saygılı olur
haa bunun adı özgürlükse böyle özgürlük olmaz
22 senelik bir zamanı kapsıyor dizi....o yüzden bazı yerlerde sene atlatmaları gerek zaten...zamanı da gelmişti,sürekli aynı kısırdöngüde dönüyordu dizi....cemilenin yalçını istememesi ama ondan ayrılamaması....yıldızın kerimin farkına varamaması....hüseyinin cezaevinde şifreli irtibatı,isyanları.... bu böyle sürerrr,giderrrrr......
her neyse cemileyle yalçın dönünce bence barışmış olcaklar,cemile yalçının yaptıklarına rağmen kızım da kızım diyor ve hala yalçına boyun eğiyor zaten....
sinan çok zengin,çok meşhur bir işadamı olcak.....
hüseyin ölcek.... artık yıldızla kerimin bişeyler yaşaması gerek.....
yıldız kerimi aslında ne kadar çok sevdiğinin farkına varcak....
kerim çok başarılı bir gazeteci olarak geriye döncek....
kürşatla elifin de bebişi olcak,bayıldım onlara;çok tatlı bi çift oldular.....
daha da aklıma gelirse yazarım şimdilik bu kadar =)
yaww bütün d:gitme:iziyi anlattın geçtin
naptın senn :gitme:
hüseyin ölmesin yaa
hüseyinin bölümleri diziye renk katıyor,farklı yerlere götürüyor bizi ama şu da var ki....dizinin başrolü hüseyin değil....yıldız ve kerim...işte o yüzden hüseyin ölmeli... ya da yıldız onu unutmalı ama bu pek mümkün değil galiba... gerçi hayat bu ne olcağı belli olmaz...belki de yıldızı kerime aşık etcekler hüseyinle evli olmasına rağmen....sırf cemileyi anlayabilsin diye... ama tek bildiğim artık kerimle yıldız aşık olmalı.....
Hatırla Sevgili ile kıyaslamamak gerek derken nasıl yani? Ben kıyaslamadım..Deniz Gezmişleri anlatabilmek farklı Özalı anlatabilmek farklı onu söylemek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?