benziyormus durum yarin test yap silikte olsa cikabilir varsa.belki de ilaclari biraktigin icin bi duzensizlik olmus olabilir.hayirlisi olsun ya hakkimizda bakalim nolcak :))Merhaba kızlar,
Öncelikle Allah herkesin gölüne göre versinbenim derdim de sana benziyor bsrsrcn , şöyle ki, 25 yaşındayım 16 yaşından beri pkolu olduğumu biliyorum. Son 2.5 senedir düzenli olarak gynelle kullandım. 7 Mayısta regl oldum, sonra bebek istediğim için ilaç içmeyi bıraktım. 14 Mayıs'ta doktora gittim sadece folbiol verdi. Ama 20 Mayısta bir lekelenme mi desem, kanama mı desem başladı , 30 Mayıs'a kadar devam etti. Şimdi benim de 4 yada 5 haz. gibi regl olmam lazım bakalım ne olacak bekliyorum çok heyecanlı
Merhaba kızlar,
Öncelikle Allah herkesin gölüne göre versinbenim derdim de sana benziyor bsrsrcn , şöyle ki, 25 yaşındayım 16 yaşından beri pkolu olduğumu biliyorum. Son 2.5 senedir düzenli olarak gynelle kullandım. 7 Mayısta regl oldum, sonra bebek istediğim için ilaç içmeyi bıraktım. 14 Mayıs'ta doktora gittim sadece folbiol verdi. Ama 20 Mayısta bir lekelenme mi desem, kanama mı desem başladı , 30 Mayıs'a kadar devam etti. Şimdi benim de 4 yada 5 haz. gibi regl olmam lazım bakalım ne olacak bekliyorum çok heyecanlı
Benim sonuc negatif sen ne yaptin:)Eveeeeet bebiş haberleriyle dönelim inşallah
Benim sonuç da negatif üstüne bir de saka gibi az önce adet oldum şimdi sancidan kivraniyorumBenim sonuc negatif sen ne yaptin:)
bsrsrcn hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya olur inşallah
ben de hala regl olmadım bekliyorum ama olmasınnn
angelass tam yumurtlama günümde başladı bu kanamam/lekelenme 10 gün sürdü o yüzden yerleşme olmayabilir sanırım. Acaba ilacın etkisi mi? biraz daha bekleyeceğim regl olursam 2.günü için doktor çağırmıştı. Olmazsam da gitmem lazım tabisi
CANIM BENIMDE AYNI O DEDIGIN GIBI OLDU HAMILEYMISIM BI ÖLÇTUR BUGUN KAÇINCI GUNUN BI ÖLÇTUR ISTERSENİlk defa basima geliyor adetime 10 gun kala adet kanamasina benzemeyen kanama lekelenmem basladu..ilk bir iki damla kan geldi.tuvalette zorladim sanki biraz ondan mi oldu dedim.Camur gibi lekelenmelerim devam ediyor 4-5 gundur.korunmuyorum cocuk dusunuyordum.yumurtlamadan 4-5 gun sonra basladi.Yerlesme kanamasi desem boyle mi olur ki.subatta bos gebelikten kurtaj oldum.o zaman boyle bisi yasamadim.iki adet donemim benzer araliklarla oldu operasyondan sonra.idrar testi yaptim bugun bisi cikmadi.Siz ne diyorsunuz ne olabilir.
sanirim okumamissin ustteki mesajlari sonuc negatif dun de adet oldum ...CANIM BENIMDE AYNI O DEDIGIN GIBI OLDU HAMILEYMISIM BI ÖLÇTUR BUGUN KAÇINCI GUNUN BI ÖLÇTUR ISTERSEN
hayirlisi olsun canim hic degilse temiz cikmis sonuclarin:*bir daha ki aya insallahBenim sonuç da negatif üstüne bir de saka gibi az önce adet oldum şimdi sancidan kivraniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?