nişan ise gösterişli renk olsun,fuşya güzel bence.
bir de klavye mi çalışıyorsunuz, hayırdır
Kızlar şu an kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim. Önümüzdeki ay nişanım var. Evde, sade bir tören olacak. Resmini koyduğum elbiseyi internetten beğenmiştim. İki renk arasında kararsız kalmıştım. Mercan olanı aldım. Ama fotoğraftaki gibi değil renk tam olarak. Tam manasıyla fuşya. Eve gelince annem hmmm güzelmiş, keşke pudrasını alsaydın falan dedi. Değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bana fikir verir misiniz :26:
Eki Görüntüle 978718 Eki Görüntüle 978719 Eki Görüntüle 978720 Eki Görüntüle 978721 Eki Görüntüle 978722 Eki Görüntüle 978723
Dikkatinize hayran kaldım. Foto koyarken bakalım kim yorum yapacak demiştim. :) Evet malesef klavyeyle uğraşıyorum yıllardır. Zabıt katipliği deniyorum da.
bence rengi çok güzel gözüküyor ama keşke gerçeğinin rengin koysaydınız :/ ama fuşya da olsa nişan için gayet uygun bir renk bence
teşekkürlerkolay gelsin.
tatlım sen elbiseyi çekip koy buraya direkt.
en mantıklı kararı kendin ver zevkine göre .....................................................
Üzerimdeki fotosunu bulmaya çalışıyorum hatta. Teşekkür ederim bu arada. Biraz içime su serptiniz.
Rica ederim. Ben de yorum için teşekkür ederim.
Tamam canım koyayım ama telefonumun görüntüsü çok iyi değil. Yine fazla net olmayabilir. Bi deneyeyim bakalım. Üzerimdeki fotosunu arıyorum ama bulacağım inşallah. :)
Eşarbı ne renk kullanacaksınız eğer fuşya olmayacaksa fuşya renk elbise güzel :)
Robot gibi olur herhalde baştan aşağı aynı renk değil miOnu da düşünmedim aslında ama koyu renk gider sanki.
Sanki biraz :) lacivert güzel olabilir. Elbiseyi ilk gördüğümde lacivert eşarpla kombinledim :))
Ama yanlarındaki detayları siyah olduğu için uyumsuz olmaz mı lacivertle siyah? Aslında onlar olmasa gerçekten çok güzel olurmuş lacivert.
Eki Görüntüle 978773
En çok belli olan fotoğraf bu canım. Poz verilmemiş, abuk bir şekilde çekilmiş, bir renk cümbüşü var ortada falan ama...
Eki Görüntüle 978773
En çok belli olan fotoğraf bu canım. Poz verilmemiş, abuk bir şekilde çekilmiş, bir renk cümbüşü var ortada falan ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?