Bende fusyasini beğendim annelere sorsan hepsi toz pembe derdaha sakin sade şeyler hoslarina gidiyor ama içiniz rahat olsun tercihiniz guzel
Fuşya olan harika
renk benim de çok hoşuma gitti. Hayırlı olsun bu arada..
Bence de fuşya rengi daha gösterişli, modeli de daha çok göstermiş :))
Başkasının nişanı olsa kesinlikle pudra, sizin nişanınız olduğu için kesinlikle fuşya.
Kendi nisanimda bu elbisenin pudrasini giyip bordo duz bir renk sal ortmustum. Guzel olmustu olmasina ama vaktim olmadigindan alivermistim elbiseyi hemen. Simdi olsa fusya da alabilirdim cok guzel durmus :) tek tavsiyem ayni renk esarp takmayin sakin, bu elbisenin petrol mavisini de giymistim tesaduf o gun salim da ayni renkti hediye paketi gibi hissetmistim kendimi :)
Bir de benim nisanim evde aile arasinda olmustu o yuzden sade bir renk tercih ettim fakat kalabalik bir toren yapacaksaniz fusya guzel olur bence. Mutluluklar :)
Bence fuşya elbiseyinin modelini göstermiş resmen.
Fuşya daha güzel
ayrıca pudra geçen sene çok fazla kullanıldı sıradanlaştı artık bence
fuşya daha canlı,enerjik
Bence pudra daha güzel..
elbisenin rengi güZel canım,Fuşya elbiseni siyah şal ile kombin edebilirsin Fuşya ve siyah rengini birbirine çok güzel yakışıyor ama içine sinmediyse elbise pulda yada varsa saks mavisi ile de değiştirebilirsin saks maviside en çok beğendiğim renklerden biri.
pudra çok sönük kalırmış gibi geldi, bence fuşya daha iyidir ya
Elbise güzel ama üzerinde daha bir güzel durmuş, rengide nişan için gayet uygun bir seçim olmuş zevkine hayranım:)
Şal daha güzel durur gibii:44:
Bence doğru seçim yapmışsınız.:130:
Hem nişan bu. Sizin diğerlerinden farklı olmanız lazım. 2.'yi tercih etseydiniz biraz sönük olurdu sanki. Ben de olsam fuşya renginde olanı alırdım.
Teşekkür ediyorum.Uygun aksesuarlarla onu tamamlayacağım ben. Ekleyebilirim buraya fotoğrafını eğer memnun kalırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?