Bu kavgada hangi taraf hakli?

Iste esimde bende bunu hissettik esim kac gun sordu hani ne zaman gezilecek falan diye hep ayarlayacaz diyip durdular gittigimiz gunde hemen gittiler hani art niyet yoksa neden aradigimizda sakladilar onu anlayamadik
Siz küsmeyin onlar konuşmuyorsa da konuşmasın.

Ben hiç tınlamam her gece kocamla çıkar keyif çatarım mis

Küsmeleri çok saçma bahane mi arıyorlar? Gezmişlerse gezmişler. Ben eşimle inat daha güzel yere giderdim.

Hayattan öğrendiğim en güzel ders kimsenin götünü kaldırmayacaksın. Küsüyorlarsa kendileri bilir. Çok tavız verirsin gene kötü sen olursun. Konuşmayanla konuşma bile. Ben haklı olduğum halde gider özür dilerdim gene en kötüsü ben oldum. Şimdi herkese hakettiği kadar değer veriyorum.

Dokandi diyerek beni kaybettin bacimsu. Hakliysan da orda odak noktami kaybettim ben

Bundan bu kadar büyük olaylar yaratmaya ne gerek var anlamadım bu kadar mı meraklısınız koca ailesiyle gezmeye gidecektik de bizi almadılar diye “dokandı” . Çıkın gezin kocanızla

Küsmeleri çok saçma bahane mi arıyorlar? Gezmişlerse gezmişler. Ben eşimle inat daha güzel yere giderdim.
Vallahi bahane aradilar resmen kendileri bizim dahil oldugumuz plani bizsiz ypip ustune küstuler

Siz haklısınız tabiki de fırsat kollamışlar

Bence haklısınız. Üste çıkmak için de önce onlar küsmüş. Sessiz kalın polemiğe girmeyin ama alttan da almayın bence.

Allah askına başta kabul etmenız hata zaten. O ne oyle curcunalı gezı mı olur. Gezı dedıgın sey 2-3 kısıyle yapılır fazlası yorar. Iyı kı gıtmemmısınız

Yani zaten birlikte yaşadığınız yetmiyor gibi birde her plana dahil olmayı istemeniz garip geldi bana. Takılacak bir şey yok siz çıkmışsiniz onlarda çıkmış sıkılmışlardir. Evde mi oturmak zorundalar siz yoksunuz diye

Dokanmasın !! Bir daha kabile şeklinde değil bireysel olarak yaparsınız tatilinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…