- Konu Sahibi anaksunamoon
-
siz annenize geç söylediniz, anneniz de bu yüzden geç aradı, kayınvalideniz bunu bilmediği için bozuldu...
ve kayınvalideniz hatalı değil mi...
pekiii...kayınpederiniz kayınvalidenize söylemedi aramasını beklediğinizi, kayınvalideniz de aramadı, siz de buna bozuldunuz...
siz hatalı değil misiniz....???
nekadar küçük şeyleri olay yapıyosunuz ya...ille sorun olsun yani...
siz annenize geç söylediniz, anneniz de bu yüzden geç aradı, kayınvalideniz bunu bilmediği için bozuldu...
ve kayınvalideniz hatalı değil mi...
pekiii...kayınpederiniz kayınvalidenize söylemedi aramasını beklediğinizi, kayınvalideniz de aramadı, siz de buna bozuldunuz...
siz hatalı değil misiniz....???
nekadar küçük şeyleri olay yapıyosunuz ya...ille sorun olsun yani...
hakkaten enteresansınız he...
bir okuyun ne yazıyor konuda...
kaynan lafını görür görmez savunmaya geçmeden, birbirinizi desteklemeden olmuyor mu yaniii...
anlamıyorum ki ben...
Ben kaynanam beni aramadı diye bozuldum demedim ki. Sadece o aramadı.Araması gerekmezmiydi. Demek istedim.Hem onun beni aramamasına inan o kadar mutlu oluyorum ki araması aramamasından daha iyi.O asıl onu aramıyoruz diye bozulur.Hep isterki o aransın.Hep birileri onu arasın halini hatrını sorsun ama o kimseyi aramasın.Bende onu istersem ararım istemezsem aramam.Bugün üzüldüm.Kızım için.Demek ki çocuğumun ilk doğom günü onun hiç umurunda değil.İnşallah ilerdede kızıma aynı şeyleri yapmaz.Ben her doğumgünümde babanem tarafından arandığım için bana garip geliyor.
böyle kayın vadeye ne yapsan sen yine suçlı olacaksın sana takmış be güzelim
oğlunu senden kıskanıyor
madem bozulmadınız neden konuyu taaa ölen teyzeden başlattınız ki...
o zaman kızımın doğum günü, babaannesi aramadı üzüldüm deseydiniz...
biz de haklısın deseydik...
Neyi anlamadığını bende anlamadım CADIARZU kimle savunmaya geçecez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?