- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Haklısınız, eksik anlattım biraz..Sizi ne konuda uyariyor anlamadim. Uyardigi konuda hakli mi? Uyarma uslubu mu sorun oldu? Bunlari aciklarsaniz saglikli yorum yapabiliriz.
HmmHaklısınız, eksik anlattım biraz..
Uyardığı konular çok gereksiz şeyler, giyim konusunda olur daha çok. Mesela 'eşofmanın arkadan hiç güzel durmuyor, git değiştir, ' ya da ' o tuniğin kemeri hiç güzel durmuyor, git çıkar. '
' Ben böyle seviyorum anne ' derim,
- Biz bir şey biliyoruz da söylüyoruz sen bilirsin diye trip atar.
Havuzdan çıkarım herkes günlük şeyler giyer,
-güzel şeylerin yok mu, şöyle ağır şeyler, onları giy.
Bilmem ne, bıktım artık..
Aman güzel giyin, aman ağır ol, aman işlere yardım et.Neden cahilmissin ne yapiyormussun ? Ne icin ikaz ediyor.
tatile geldik biz seni gönüllemeye değil de bük bir köşede her türlü olay çıkaracaksa bari hakette çıkarsın .Haklısınız, eksik anlattım biraz..
Uyardığı konular çok gereksiz şeyler, giyim konusunda olur daha çok. Mesela 'eşofmanın arkadan hiç güzel durmuyor, git değiştir, ' ya da ' o tuniğin kemeri hiç güzel durmuyor, git çıkar. '
Bana tripli soğuk davranıyor şu an, umurumda değil de bu kalabalıktan çıkıp şehrimize dönünce ne olacak, nasıl davranıcam bilmiyorum.tatile geldik biz seni gönüllemeye değil de bük bir köşede her türlü olay çıkaracaksa bari hakette çıkarsın .
Merhaba bayanlar,
Eşimin Kuzeni evleneceği için İstanbula geldik, düğüne kadar ev sahipleriyle birlikte yazlıkta kalıyoruz şu an..
Evde yaklaşık 20 kişi var, bir yandan eğlenceli ama bu kayınvalidemin beni kenara çekip çekip uyarmasından bıktım..
Çok cahil hiç bir şey bilmeyen biriymişim gibi; odaya çağırılıp çağırılıp uyarılıyorum..
Başka gelinlerin konusu açılır falan hep laf sokmaya çalışması da cabası.
Hadi dedim kalabalıkta aramızda sorun çıkmasın, tamam tamam dedim, ama artık sabrımın sonuna geldim.
Dün artık konuşucaktım ama öyle kalabalık ki fırsat bulamadım..
Aslında beni geren şey, burdan dönünce ne yapıp edip beni suçlu çıkaracak, aramıza giren soğukluğun sebebi dönüp dolaşıp benim üzerime kalacak, yine üzülen ben olacağım..
Ben bu kadını artık çözemiyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum..
Haklısınız, eksik anlattım biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?