bu kayınvalide ve eşi nerden buldum ben......

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
arkdaşlar sizden akıl isityorum belki bilen arkdaşlarım vardır kayınvaldeyle yaşadığım problemleri ama artık dayanamıyorum hem eşime hem kayınvalidem beni deli edip bırakıcaklar sonunda çok şey yaşadık ama buna rağmen eşim sürekli bizim gitmemizi onların gelmesini istiyor bende mesafe koymak isityorum sonra tamm dedim eşimn hatrı için giderim sırf onlar çok gelip gitmesin diye ama eşim de hadi gidelim dediğimde yrn yrn diye gün üzerine gün atıyor neyse bugün gidecektik normalde aradı gidecekmiyiz diye sordum yok dedi ben çağırdım....
ben de eşime, bu tartışmlar üzerime yürümeler hatta saldırmalar olduğu için iki görümcem tarafından biri evli biri hiç evlenmemiş hasta üstelik(sara hastası)eşim annnlerin gelmesine bi şey demiyorum ama onlar geldiğinde ya sen de evde olursun yada akşam üzeri gelirler gece giderler evlerimzin arası araçla 10 dk...ikisinide kabul etmedi 1.sini etmemesindeki neden bi gün boyunca evde duramazmış boğlulrmuş 2.si ise annesinin tarzı değilmiş o öğlen gelip gece 11-12ye kadar oturmayı seviyormuş ayy çokk sinirlendim ki ben bu kadar şey yaşadıltan sonra onlarla yalnız oturmaktan çeikniyorum yine bi şeyler yaşarım diye çünkü saldırganlar sürekli tartışırlar eşimde beni yok sayıyor çok şey yaşadım 11 ayda ve bu bende ister istemez tedbir gerektrdi onlara karşı lütfen söyleyin ne yapamalıyım nasıl bi tavır takınmalıyım....

Son düzenleme:
Eşinizde bir hoş yani. Size sormadan neden çağırıyor ki. Belki evinizde yemeğiniz yok,ağırlayacak durumunuz yok. Artık bu sefer böyle geçecek mecburen ama onlar gittikten sonra ciddi ciddi konuşun. Merak ettiğim konu eşinizin görümceleriniz ile ilgili yorumu nedir? Yani bu olaylarla ilgili haklı mı buluyor onları?

sormadan çağırmasını geçtim eşime madem annler gelecek sende annnlerle beraber ol yani evde ol bi gün de dışarı çıkma o annesine bi gün sabahtan akşama tahamuul edemiyo ama o tahamüülü benden bekliyor eşim kayınvaldiemler için normal değil onlar der her zamanda onları kırmaz benim kızdığım benim şartlarımn yok sayılması....

O zaman sizde onların ters davranışlarına aynı şekilde karşılık verirseniz (sabrınız taşarsa yani ki umarım taşmaz) sizide kırmayacak ve normal değil benim eşim agresif deyip savunabilecek. Yani olay o insanlarda değil eşiniz ve sizin aranızda çözümlenecek. Bu nedenle kavga en son çar olmalı. ıkna etmeye çalışın derim ben.

Önceki konularınızı hatırlıyorum .

Eşinizin diretmeleri,herşeyi kafasına göre yapması,annesinin ağzına bakması
sizin fikirlerinizi önemsememesi,eşinizin sorumsuz davranışları,
face de kendisini bekar diye tanıtıp evli olmasına rağmen profiline bekar diye yazması...

Bunlar hepsi değil anımsadıklarım bu kadar..

Eşinizde çok hata var çook guclubacismile

Evlendikten sonra neden anlamıyor bu erkekler anne kuzusu olmaktan çıktıklarını.Neden hala annelerinin dediklerinden çıkamıyorlar,
neden eşleri hanımları değil de savundukları hep anneleri oluyor...
Bu nedenler sürüp gider böyle..

Eşiniz çok ama çok sorumsuz bir adam kusura bakmayın.

Eşin evde boğuluyormuş demek bütün gün.
Madem ailesini bu kadar seviyor ve evine davet ediyor, o zaman boğulmayacak, oturacak ailesiyle.
Sen sıkıntı çek diye çağırıyor heralde.
Senin boğulman gerekirken, o boğuluyor demek ki.
Bu kadar yakınsınız madem, bu nasıl oturmadır öğlenden geceye kadar.
Madem annesi öğlenden geceye kadar oturmayı seviyor, oğluyla beraber otursun o zaman.
Yok öyle boğuluyorum filan.
Eşin çok tuhaf biri feryalcan.
Ailesinden dayağı bile yiyen sensin, onlarla tek başına geceye kadar oturmak zorunda olan yine sensin.
Nereye kadar...

Çok doğru arkadaşım tebrik ederim vereliniortak

Sen boğuluyor olabilirsin ama eğer beni annenlerle gün boyu baş başa bırakırsan boğabilirim anneni diyebilirsin..

evet aslında haklısnz zaten onun bu sorumsuz davranışları beni sinir eden bana erkeklik taslayan ama annesine geldi mi kuzu kesilen biri işte...

Sen boğuluyor olabilirsin ama eğer beni annenlerle gün boyu baş başa bırakırsan boğabilirim anneni diyebilirsin..

ya inan canım isimleri zikredilince bile sinir katsayılarım yükseliyo ki görünce daha beter oluyorum eşim eve geldiğnde ben çıkacam diyor bende çıkarım diyorum sen diyor istersen yrn bi yere gidebilirsin bende neden ben kendi evimde gideyim rahatsız olan benim tavırlarımı beğenmeyen burdan gider dedim tabii yine dedğim dedik..

Yapmayın lütfen.
Sorumsuz bir kocayı sevdiğiniz için çektiğinizi anlarım ama şiddete varan görümceler,eski konularınızı bilmiyorum ama illallah dedirten kayınvalide.
Neden?
Tavrınızı koyun.

Onların gelecekleri gün içinse,eşinize mümkün olduğu kadar(boğuluna kadar)evde durmasını istediğinizi belirtin.
Ya gelen onun annesi ve siz bu insanı bu insanda sizi sevmiyorsa;oğluda evde yoksa..eee derdi ne?

canım ben kaçıtmak içn ellerinden geleni yapıyorlar ki eşim çağırmışsiz gelin diye bize...

eşim sen istersen yrn bi yere gidebilrsin onlr gelsinler otıursunlar yani ben evde olmucam onlarda cirit atıcaklar evimde....

Daha ne kadar bu insanlara katlanmayı düşünüyorsunuz?
Üzerime yürüdüler demişsiniz ya...
Bence silkelenin şöyle bir ve güçlü bir tavır belirleyin.

Daha ne kadar bu insanlara katlanmayı düşünüyorsunuz?
Üzerime yürüdüler demişsiniz ya...
Bence silkelenin şöyle bir ve güçlü bir tavır belirleyin.

canım inan her şeyi söyledim evime gelmeyin yeter artık bile dedim yüzlerine tükrmedğmi kaldı bi ne saygım var kenidlerine ne sevgim geldiklerinde dil ucuyla hoşgelidn diyorum yüz vermiyorum ama yinede eşim annesi glemedğinde vicdan azabı duyuormuş öyle dedi en son bi ay önce geldiler zaten yrn ne yapayım bna bi akıl verin lütfen şuan beynim durmuş durumda

az evvel bütün konularını okudum ve resmen ağzım açık kaldı....kendine güvenen kendi ayakları üzerinde duran bi bayan bukadar kendini ezmelerine müsade ediyorsa ekonomik özgürlüğü olmayan gidecek yeri olmayan bayanları düşünemiyorum bile...
ben eşinden kayınvalidenden daha çok sana kızdım açıkcası çünkü bukadar müsamaha gösterilmez..

savunduğun değerler nedir söylermisin ? ne için göz yumdun ne için idare ettin ne için hangi sebepten dolayı alttan aldın ? senin haklarını korumayan mutluluğun için hiçbirşey yapmayan seni düşünmeyen paspas gibi ezip geçen bir koca içinmi?kaynana ve görümcen dayak attığında bile ses çıkarmayan koca içinmi?
bunlarımı hakettin ? bunlarmıydı evlenmeden önceki hayallerin ?nasıl susabildin ?
kusura bakma bence sen hepsinden hatalısın...onlar manyak psikopat olabilir düşüncesiz ve insanlıktan nasbini almamışta olabilirler ama bu beni hırpalamalarını haklı göstermez..terkeder giderdim...kapıma gelip hepsi özürdileyene kadar dönmezdim..yok mu arkamı arayan ozaman kaderim buymuş deyip boşanırdım..
şimdi misafir olarak geliyorlarmış...sen hizmetini yaparsan yüzlerine gülersen bunun arkası kesilmicek..
bu durumdan hoşnut olmadığını rahatsız olduğunu hareketlerinle göster..ve bence eşinin üstüne düşme artık..hatta bir süre muhattap bile olma..
senin sevginden okadar eminki rahatlığı vurdumduymazlığıda bu yüzden...muhattap olma..senin çok kırıldığını soğudunu sevginin bitmek üzere olduğunu düşündür kocana..söyleme bırak kendi hareketlerinden anlasın...
gidiyormu nereye gidiyorsun diye sorma ?
geliyormu nerden geliyorsun diye sorma ?
bırak onu kendi haline........
en azından ne oldu buna ya çok değişti yoksa artık beni sevmiyormu diye düşünsün...çünkü konuşmuşsun anlamamış..kavga etmişsin anlamamış..bide bunu dene..ki bu yöntem en iyisi...baktın hiç bir ilerleme yok ve göze al herşeyi benden bukadar kardeşim daha fazlası yok..1 yılımı verdim ama bundan sonraki yıllarımıda heba edemem diyip çıkart onu hayatından....
herkes ederi kadardır...fazlasını verdiğin zaman mahfolursun çünkü istemeye devam ederler...
herkes neyi hakediyorsa hiç muamelende o olsun....
umarım düzelirsiniz canım ne diyimki...ama seyirci kalamazsın yaşananlara....yoksa bir çığ gibi günden güne büyüyerek hayatını dahada çekilmez hale getiricekler...

Ahh Feryalcan ahh...
Ne diyeyim ki...
Kocan asla akıllanmayacak...
Hadi onun değişmeyeceğini hepimiz anladık da peki ya sen?
Hiç mi kendini düşünmezsin?
Nereye kadar çekeceksin bu adamı ve ailesini?
Neden?

eski konularini bilen arkadaslardan ayri degil benim yorumum..
hep ayni sorunlarla bogusuyorsun.. kayinbaban bir dert kaynanan bir dert
gorumceler ise apayri.. en onemlisi esinin tutumu hala diretmesi ailesiyle seni bir araya getirmeye onlarin sozunu dinlemeye.. peki ya sen? Evet cok konuda karsilik veriyorsun tavrini koyuyorsun
durumu duzeltmeye calisiyorsun ama elde var sifir degilmi?
gelsinler gunduz ama ben olsam yuz vermem caylarini kahvelerini koyarim onlerine konusmam.. hos ben olsam evede koymam onlarida..
hem senin meslegin maasin var sen neden gitmiyorsun esine ya gelirsin ya bu is biter diye kizmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…