Eşinizde bir hoş yani. Size sormadan neden çağırıyor ki. Belki evinizde yemeğiniz yok,ağırlayacak durumunuz yok. Artık bu sefer böyle geçecek mecburen ama onlar gittikten sonra ciddi ciddi konuşun. Merak ettiğim konu eşinizin görümceleriniz ile ilgili yorumu nedir? Yani bu olaylarla ilgili haklı mı buluyor onları?
Eşin evde boğuluyormuş demek bütün gün.
Madem ailesini bu kadar seviyor ve evine davet ediyor, o zaman boğulmayacak, oturacak ailesiyle.
Sen sıkıntı çek diye çağırıyor heralde.
Senin boğulman gerekirken, o boğuluyor demek ki.
Bu kadar yakınsınız madem, bu nasıl oturmadır öğlenden geceye kadar.
Madem annesi öğlenden geceye kadar oturmayı seviyor, oğluyla beraber otursun o zaman.
Yok öyle boğuluyorum filan.
Eşin çok tuhaf biri feryalcan.
Ailesinden dayağı bile yiyen sensin, onlarla tek başına geceye kadar oturmak zorunda olan yine sensin.
Nereye kadar...
Önceki konularınızı hatırlıyorum .
Eşinizin diretmeleri,herşeyi kafasına göre yapması,annesinin ağzına bakması
sizin fikirlerinizi önemsememesi,eşinizin sorumsuz davranışları,
face de kendisini bekar diye tanıtıp evli olmasına rağmen profiline bekar diye yazması...
Bunlar hepsi değil anımsadıklarım bu kadar..
Eşinizde çok hata var çook guclubacismile
Evlendikten sonra neden anlamıyor bu erkekler anne kuzusu olmaktan çıktıklarını.Neden hala annelerinin dediklerinden çıkamıyorlar,
neden eşleri hanımları değil de savundukları hep anneleri oluyor...
Bu nedenler sürüp gider böyle..
Eşiniz çok ama çok sorumsuz bir adam kusura bakmayın.
Sen boğuluyor olabilirsin ama eğer beni annenlerle gün boyu baş başa bırakırsan boğabilirim anneni diyebilirsin..
Bi de ailesinden dayak yemesi olayı vardı dimi...:umursamaz:
Bu nasıl bir evliliktir...
Yapmayın lütfen.
Sorumsuz bir kocayı sevdiğiniz için çektiğinizi anlarım ama şiddete varan görümceler,eski konularınızı bilmiyorum ama illallah dedirten kayınvalide.
Neden?
Tavrınızı koyun.
Onların gelecekleri gün içinse,eşinize mümkün olduğu kadar(boğuluna kadar)evde durmasını istediğinizi belirtin.
Ya gelen onun annesi ve siz bu insanı bu insanda sizi sevmiyorsa;oğluda evde yoksa..eee derdi ne?
Daha ne kadar bu insanlara katlanmayı düşünüyorsunuz?
Üzerime yürüdüler demişsiniz ya...
Bence silkelenin şöyle bir ve güçlü bir tavır belirleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?