sormadan çağırmasını geçtim eşime madem annler gelecek sende annnlerle beraber ol yani evde ol bi gün de dışarı çıkma o annesine bi gün sabahtan akşama tahamuul edemiyo ama o tahamüülü benden bekliyor eşim kayınvaldiemler için normal değil onlar der her zamanda onları kırmaz benim kızdığım benim şartlarımn yok sayılması....
arkdaşlar sizden akıl isityorum belki bilen arkdaşlarım vardır kayınvaldeyle yaşadığım problemleri ama artık dayanamıyorum hem eşime hem kayınvalidem beni deli edip bırakıcaklar sonunda çok şey yaşadık ama buna rağmen eşim sürekli bizim gitmemizi onların gelmesini istiyor bende mesafe koymak isityorum sonra tamm dedim eşimn hatrı için giderim sırf onlar çok gelip gitmesin diye ama eşim de hadi gidelim dediğimde yrn yrn diye gün üzerine gün atıyor neyse bugün gidecektik normalde aradı gidecekmiyiz diye sordum yok dedi ben çağırdım....
ben de eşime, bu tartışmlar üzerime yürümeler hatta saldırmalar olduğu için iki görümcem tarafından biri evli biri hiç evlenmemiş hasta üstelik(sara hastası)eşim annnlerin gelmesine bi şey demiyorum ama onlar geldiğinde ya sen de evde olursun yada akşam üzeri gelirler gece giderler evlerimzin arası araçla 10 dk...ikisinide kabul etmedi 1.sini etmemesindeki neden bi gün boyunca evde duramazmış boğlulrmuş 2.si ise annesinin tarzı değilmiş o öğlen gelip gece 11-12ye kadar oturmayı seviyormuş ayy çokk sinirlendim ki ben bu kadar şey yaşadıltan sonra onlarla yalnız oturmaktan çeikniyorum yine bi şeyler yaşarım diye çünkü saldırganlar sürekli tartışırlar eşimde beni yok sayıyor çok şey yaşadım 11 ayda ve bu bende ister istemez tedbir gerektrdi onlara karşı lütfen söyleyin ne yapamalıyım nasıl bi tavır takınmalıyım....
Sen rest cekmedigin müddetce esin hep böyle yapacak feryalcan....
Cünkü biliyor adam, anladi senin karekterini, eninde sonunda istedigini kaba bir tabir ile essek gibi yaptiriyor sana....biliyor feryalcan biraz kizacak, biraz küsecek sonra yine benim dedigim olacak....
Bunca tartismalar, kavgalar hatta siddet bile yasadigin o insanlarla seni yine ayni ortama sokmak istemesi buna seni zorlamasi o kadar cirkinki, o kadar insafsizki, inan hayret ediyorum...
Ya resti cekip inceldigi yerden kopsun, ne olacaksa olsun, herseye hazirim, buraya kadar diyeceksin, yada kaynanan ve görümcelerin hayatta oldugu müddetce bunlari yasayacaksin....karar senin tercih senin.
Amma saçma bi düşünce.. Eşinin çözümü bu muyuş.. İstemiyosan sende çık bi komşuna git..
Eve misafir çağırıyor ama kendisi de evde yok sen de yok.. O misafir heralde boş eve geliyor..Oturup oturup kendi kendilerine geri mi gitceklermiş...
Eşin çok mu düşünmüş böyle bir çözümü çok merak ettim...
anlamadığım şey birbirini sevmeyen insanlar niye görüşmeye zorlanır?yada kayınvalide için diyorum sevmediğin biriyle neden gelip gitmek isterler ?yasakkelimeeşim annesine bunu sormuştu bikeresinde ben görüşmüyorum kayınvalidemle hiçbir şekilde ama kayınvalidem sürekli görüşmak isterdi canımı sıkmak için tabi.............eşime şikayet etmek için aramış eşimde sevmiyosun karımı madem niye görmek istiyorsun laf sokmak için mi demiş..........?Şenizkayınvalide birdaha adımı bile anmadı sempatiksalakcinnieşte bitiyor iş bence yoksa bizim elimizde bişey olması imkansız ..ya eşinle kötü olacaksın yada gidip geleceksin malesef ...........tamam ailesidir ama bukadar iç içe olmaya ne gerek var ?sen eşini ikna etmelisin canım tabi edebilirsen yoksa malesef bu işler böyle .....ANNEM HEP DER KIZIM YAŞLANICAKSAN BıR KOCA BUL BıDE ANASI OLSUN YETER DERDı NE HAKLIYMIŞkaydirigubbakcemile
evet aslında haklısnz zaten onun bu sorumsuz davranışları beni sinir eden bana erkeklik taslayan ama annesine geldi mi kuzu kesilen biri işte...
canım benim eşim annm nasıl bizim eve gelemez oğlunun evine gelemez der her zaman savunması bu ama beni sevmiyorlar ki bende onları sevmiyorum ama benmki de iandına yinede gelmek ister bende inadına gelmelerini istemem ya kadın benmle inatlaşmak için yapıyor ya gelmediler bugün AMA YıNE SORUN ÇIKACAK EŞıMDE ONLAR GELMEDı DıYE kendsi gitmiş annesine gönül almak içn.....sen hiç mi görüşmüyorsun ay_82 nasıl eşin üzülümüyor mu benmki çok takıyor aramız kötü diye kendni alkole verdi annesi hiç düşünmüyor dırdıra şikayete söylenmye devam ediyor diye ben de yapıyorum kendi kendime bi anne evladını düşünmüyorsa ben niye düşeneyim diyorum.....ha bu arada annenin sözü ne kadr doğru kendimi çok yıpranmış bitmiş hissediyorum....
Eşin sorunlara çözüm bulmak yerine içsin bakalım!!
İçebildiği kadar içsin!
Kayınvaliden sana gelse de gelmese de seni ve evliliğini yıpratmaya devam edecek eşin evliliği öğrenemediği sürece!!!
Eninde sonunda olan sana oluyor..
İnan ben sana üzülüyorum ama sen kendine hiç acımıyorsun...
laaleciğim inan ki okadar çabalıyorum annemin evine gittim tayini iste dedim öyle geleyim istedi olmadı artık komuşlar kavgalrımzdan bıkmıştr sürekli anlatıyorum tartışıyorum her yolu denedim hiç aramdım sormadım aradı cvp vermedim gün boyunca rest çektim sinrlendim bunun yanında iyilkle yaklaştm güzellke konuştum dün tamam dedi bugün iyne annesini ablalrını yieğenlerini pikniğe götürdü bana da ısrar etti gelmeyince bağırdı çağırdı gitti kendisi pikniğe.....
Feryalcancım..
Anlamıyorsun değil mi?
Çabalaması gereken sen değilsin ki...
canım benim eşim annm nasıl bizim eve gelemez oğlunun evine gelemez der her zaman savunması bu ama beni sevmiyorlar ki bende onları sevmiyorum ama benmki de iandına yinede gelmek ister bende inadına gelmelerini istemem ya kadın benmle inatlaşmak için yapıyor ya gelmediler bugün AMA YİNE SORUN ÇIKACAK EŞİMDE ONLAR GELMEDİ DİYE kendsi gitmiş annesine gönül almak içn.....sen hiç mi görüşmüyorsun ay_82 nasıl eşin üzülümüyor mu benmki çok takıyor aramız kötü diye kendni alkole verdi annesi hiç düşünmüyor dırdıra şikayete söylenmye devam ediyor diye ben de yapıyorum kendi kendime bi anne evladını düşünmüyorsa ben niye düşeneyim diyorum.....ha bu arada annenin sözü ne kadr doğru kendimi çok yıpranmış bitmiş hissediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?