bu kayınvalide ve eşi nerden buldum ben......

Kendisi oturmak istemiyor annesiyle, siz mi oturacak mışsınız zorla...
Yok daha neler...
Kesinlikle taviz vermeyin sen çıkarsan bende çıkarım dışarı diyin... Sonuçta ayıp olacaksa onun ailesine olacak, kendisinin fedakarlık yapması gerek...

Bence çık git,cirit atsınlar ne halt yiyorlarsa yesinler,eşin de onlarla otursun gün boyu,telefon aç gittiler mi diye sor sık sık,taciz et eşini...Gittilerse geleceğim eve de,kaynanalar da bilsinler onlarla asla bir araya gelmeyeceğini..
Aslında eşinle de aynı evde oturmasan daha doğru ya neyse,orası senin tercihin ama kaynana görümce .ok yesin afedersin..

daha önceki konularıda hatırlıyorum
sana hiç değer vermeyein bir adam ve ailesi için neden kendini bukadar yıpratiyorsun
ne bekliyorsun
değişmelerinimi?
eğer öylese çok gülerim
sanırım sen bu hayata alıştın
buraya gelip konu açıyorsun eşini ve ailesini eleştiriyorsun, deşarj oluyorsun
sonra aynen devam
böyle bir hayat beni çok yorar açıkcası hiç çekemem o yüzden senin bu davranışlarına akıl erdiremiyorum

Sen rest cekmedigin müddetce esin hep böyle yapacak feryalcan....

Cünkü biliyor adam, anladi senin karekterini, eninde sonunda istedigini kaba bir tabir ile essek gibi yaptiriyor sana....biliyor feryalcan biraz kizacak, biraz küsecek sonra yine benim dedigim olacak....

Bunca tartismalar, kavgalar hatta siddet bile yasadigin o insanlarla seni yine ayni ortama sokmak istemesi buna seni zorlamasi o kadar cirkinki, o kadar insafsizki, inan hayret ediyorum...

Ya resti cekip inceldigi yerden kopsun, ne olacaksa olsun, herseye hazirim, buraya kadar diyeceksin, yada kaynanan ve görümcelerin hayatta oldugu müddetce bunlari yasayacaksin....karar senin tercih senin.

aynen bu

mrb arkdşalr yorumlarnız için tşkler eşimle dünden beri doğru dürüst konuşmuyoruz bana sen git bi komşuda otur onlar gelsin gitsin dedi ben de dedim kendi evimde mi gideceğim başka yere rahatsız olan gelmez ki ben gelmelerine bi şey demiyorum ama kusura bakma can ciğer kuzu sarması olamam kimseyle dedim bu kadar şey yaşadıktan sonra benim mezhebim bu kadar geniş değil dedi ve beni kincilkle suçladı bi daha yaparlarsa o zman hiç bi şeye karışmıcam dedi bunun artık ib keresi kalmamış dedim eşim de benim hatrım için dedi dedim sen benim hatrımı düşnüdn mi gelip burda bana saldırdıklarında arkamda durdun mu ben kendi kendimi savunmayı öğrendim sen beni savunmayınca annemi arıcam gelmesinler dedi sen bilirsin dedim ne yaparsan yap dedim aradı gelmeyin dedi hiç beni ilgilendrmez beni kötü yaptı her zamanki gibi....

aslında eşim fısırıklığndan savunmaz benim karşımdada çoğu zzmaan susar yani annesiyle tartıştığmzda ikimizde karışmaz ben ağzıma geleni söylerim sesini çıkartmaz daha olgunlaşmamış ama bana karşı çok ilgili bi eştir bıkkınlık dercesinde ilgidir ben mutlu etmek içn elinden geleni yapar ailesisöz konusu olunca bu tavrını ortaya koyar...

Amma saçma bi düşünce.. Eşinin çözümü bu muyuş.. ıstemiyosan sende çık bi komşuna git..
Eve misafir çağırıyor ama kendisi de evde yok sen de yok.. O misafir heralde boş eve geliyor..Oturup oturup kendi kendilerine geri mi gitceklermiş...
Eşin çok mu düşünmüş böyle bir çözümü çok merak ettim...

Senı kotu bılmelerı senın ıcın ne kadar onemlı kı?
Bunca yasanmıslıktan sonra, ne yapsan zaten ıyı olmayacaksın.
Bırak hıc degılse kotu bılsınler, onları evınde ıstemedıgını bılsınler de...
Uzak kalsınlar hayatından.

evet çözümü bu ki alıştılar aslında aslında bir ay önce geldiler buraya ben işteydim sabah erken kahvaltıya geldiler eşimn tatildi benim özel sektör olduğu için çalşıyordum bi gün boyunce istedklleri gibi cirit atmışlar evimde onlara benim ewde oturmak yemek içmek haz veriyor ben o gün akşam misafir gbi geldim evime yemeklerinde yapmışlar yemişler akşma çay hazırladıklarnda dedim tamam bırakın ben yapparım beni tınlamadılar bile işlerine devam ettiler....

eşin niye bu kadar mantıksız çocukça davranıyor anlamadımfisfisfis
çok mu annesinden çekiniyor korkuyor.bu ne biçim mantık evime gelsinler istersen sen git
niye çağırıyor ki o zamankafamçokkarıştı
allah yardımcın olsun canım

anlamadığım şey birbirini sevmeyen insanlar niye görüşmeye zorlanır?yada kayınvalide için diyorum sevmediğin biriyle neden gelip gitmek isterler ?yasakkelimeeşim annesine bunu sormuştu bikeresinde ben görüşmüyorum kayınvalidemle hiçbir şekilde ama kayınvalidem sürekli görüşmak isterdi canımı sıkmak için tabi.............eşime şikayet etmek için aramış eşimde sevmiyosun karımı madem niye görmek istiyorsun laf sokmak için mi demiş..........?Şenizkayınvalide birdaha adımı bile anmadı sempatiksalakcinnieşte bitiyor iş bence yoksa bizim elimizde bişey olması imkansız ..ya eşinle kötü olacaksın yada gidip geleceksin malesef ...........tamam ailesidir ama bukadar iç içe olmaya ne gerek var ?sen eşini ikna etmelisin canım tabi edebilirsen yoksa malesef bu işler böyle .....ANNEM HEP DER KIZIM YAŞLANICAKSAN BİR KOCA BUL BİDE ANASI OLSUN YETER DERDİ NE HAKLIYMIŞkaydirigubbakcemile

canım benim eşim annm nasıl bizim eve gelemez oğlunun evine gelemez der her zaman savunması bu ama beni sevmiyorlar ki bende onları sevmiyorum ama benmki de iandına yinede gelmek ister bende inadına gelmelerini istemem ya kadın benmle inatlaşmak için yapıyor ya gelmediler bugün AMA YıNE SORUN ÇIKACAK EŞıMDE ONLAR GELMEDı DıYE kendsi gitmiş annesine gönül almak içn.....sen hiç mi görüşmüyorsun ay_82 nasıl eşin üzülümüyor mu benmki çok takıyor aramız kötü diye kendni alkole verdi annesi hiç düşünmüyor dırdıra şikayete söylenmye devam ediyor diye ben de yapıyorum kendi kendime bi anne evladını düşünmüyorsa ben niye düşeneyim diyorum.....ha bu arada annenin sözü ne kadr doğru kendimi çok yıpranmış bitmiş hissediyorum....

Eşin sorunlara çözüm bulmak yerine içsin bakalım!!
ıçebildiği kadar içsin!
Kayınvaliden sana gelse de gelmese de seni ve evliliğini yıpratmaya devam edecek eşin evliliği öğrenemediği sürece!!!
Eninde sonunda olan sana oluyor..
ınan ben sana üzülüyorum ama sen kendine hiç acımıyorsun...

Son düzenleme:

laaleciğim inan ki okadar çabalıyorum annemin evine gittim tayini iste dedim öyle geleyim istedi olmadı artık komuşlar kavgalrımzdan bıkmıştr sürekli anlatıyorum tartışıyorum her yolu denedim hiç aramdım sormadım aradı cvp vermedim gün boyunca rest çektim sinrlendim bunun yanında iyilkle yaklaştm güzellke konuştum dün tamam dedi bugün iyne annesini ablalrını yieğenlerini pikniğe götürdü bana da ısrar etti gelmeyince bağırdı çağırdı gitti kendisi pikniğe.....

Feryalcancım..
Anlamıyorsun değil mi?
Çabalaması gereken sen değilsin ki...

Bence eşin içmek için bahane bulmuş kullanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…