bu kaynanamıb derdi ne

benim catlak görümcede yeni evlenmisiz il senelerizmiz esim kahveye gitti bende bi kac kere aradım demezmi ay iste bu kadar aramam millet ne der bıraz oda eglensin dedim sen kendi kocana öyle yaparsın catlak yaaa

Kayinvalidenizin her dedigini esinize yetistirirseniz isiniz zor.
Ha kiskanmayan insandan da suphe duyulmaz. Cunku kiskanan insan ya kendine ya da esine guvenmiyordur.

Tatlı kıskançlıklar normaldir,insan sevdiğini kıskanır elbet,tek domuz a verilmemiş bu his.Ama eğer aşırı boyuttaysa,ne bilim var annesinden kardeşinden,20 yıllık arkadaşından kıskanıp sıkanlar.Siz hangi gruptansınız ?

Hicbisey yapma. Esine deme.

Asiri kiskanclik bence hastalik. Kiskanclik yüzünden biten cok evlilik biliyorum.
Ama kiskanmiyorum diye bosaniyorumu duymadim (varsa dogrudur, sadece kiskanmayandan süphe ederim dediginiz icim yazdim) Bende kiskanmam esimi.
Yazilarinizdan üslubunuzdan abartici bir insan oldugunuzu düsündüm. 'Manyakmidir nedir?' diye etiketlemek helede böyle bi mevzudan dolayi...Birde deliricem demissiniz. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…