• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kaynanayı Ne Yapayım!

cnım Allah sabır verin çok zor bi durum ya uzak durucaksın yada sende onlara çemkirceksin bazı insanlar hanımlıktan anlamaz onların anladığı dilde konuşmak lazım dualarım seninle

ben onlara bir söylesem onlar bana beş söyler altta kalırlar mı hiç canım,ne yapıcam bilmiyorum yoruldum artık.eşimi çok sevmesem vazgeçerdim ...
bu arada sağol canım.

Bu oyuncular burada oynuyorlar da öte de ne yapacaklar acaba? İnsan hiç evladının yuvası yıkılsın diye uğraşır mı ya?

Eşine gelince, o da iki arada bir derede kalıyor ama annesine gidince neden değişiyor biliyor musun? Etrafımda var biliyorum.. Duygu sömürüsü ve ajitasyonla..

Sen de yap, yapacağım demişsin zaten, yap...

ben onlara bir söylesem onlar bana beş söyler altta kalırlar mı hiç canım,ne yapıcam bilmiyorum yoruldum artık.eşimi çok sevmesem vazgeçerdim ...
bu arada sağol canım.

Bu sebepten ayrılık olmamalı, en azından hemen vazgeçmemeli bence.. Sen eşinle mutlu oldukça onlar kıskansın, sen neden mutsuz olasın ki...

Yorumlara aynen katılıyorum canım. Sende onların yaptığını yapmalısın. Eşinin yanında hiçbirşey yokmuş gibi yapıp yüzlerine güleceksin, eşin olmayınca salla gitsinler. Kimsenin senin hayatını mahvetmeye hakkı yooooook...
Bu arada küçük bir tebessüm - ezogelin çorbası varya bir kaynana yemeğiymiş ve açılımı ise " ez o gelin" i:52:

Bu oyuncular burada oynuyorlar da öte de ne yapacaklar acaba? İnsan hiç evladının yuvası yıkılsın diye uğraşır mı ya?

Eşine gelince, o da iki arada bir derede kalıyor ama annesine gidince neden değişiyor biliyor musun? Etrafımda var biliyorum.. Duygu sömürüsü ve ajitasyonla..

Sen de yap, yapacağım demişsin zaten, yap...

Ne bilim canım ahirette nasıl hesap verecek yuva bozmanın günahı büyük yer gök üzülür ayırana lanet okurmuş..
evladınıda sevmiyor benım kv kanımca,onun tek düşüncesi kızları,yalnızca benımle ilgilenmesine tahammül edemıyor,benım mutlu olmam batıyor onlara resmen..
evet aynen dediğin gbi hep acıtasyon,yanına gitske ya ağlar ya hastalanır bıktım bu kadının her defasında aynı konuları konuşmasından gına geldi.
inşallah başarırım çünkü içim hiççç atmıyor onlara çok öfkeliyim.

umursama
en etkili silahtır
geç öğrendim ama en etkilisi bu

haklısın ama nasıl umursamıcaksın ki kadının her iki sözünden birisi laf sokmak,başka gelinleri örnek verir lanet okur nankör oğlum der,bana laf atıyor aklınca.
eşimde annesinin yanında benimle bazen fazla samimi olamıyor,annesi odadan dışarı çıkınca canım aşkım sevgilim der uzaktan öpücük atar , güya terazide tutuyor,ama benim suratım düşüyor eşim az soğuk yapsa anasının yanında,sonra kendime gelemıyorum kv şımarıyor çünkü.

Bu sebepten ayrılık olmamalı, en azından hemen vazgeçmemeli bence.. Sen eşinle mutlu oldukça onlar kıskansın, sen neden mutsuz olasın ki...

sen evleneli neredeyse 7 yıl olmuş benden daha tecrübelisin,sözlerinde haklısın ama ne bilim bazen o duruma geliyor..
kadın bana yenilir yutulur şeyler demiyor,şuan en tehlikeli kıvama geldi,artık düşmanlığını açıktan belli etti bana...
en son yaptığıda eşim 2 günlüğüne iş için şehir dışına cıktı,bende evde yalnız kalamıyorum,anneme geçtim,bi akrabası demiş gelinin napıyo: ne yapsın anasına gitti amann iyiki de gitti kim ona sofra kuracak kaldıracak avutacak demiş arkamdan,yani bir yemeği bile bana çok görüyor Allah korusun eşime birşey olsa selam dahi vermez bunlar bana

Yorumlara aynen katılıyorum canım. Sende onların yaptığını yapmalısın. Eşinin yanında hiçbirşey yokmuş gibi yapıp yüzlerine güleceksin, eşin olmayınca salla gitsinler. Kimsenin senin hayatını mahvetmeye hakkı yooooook...
Bu arada küçük bir tebessüm - ezogelin çorbası varya bir kaynana yemeğiymiş ve açılımı ise " ez o gelin" i:52:

artık ezogelin çorbası filan pişirmem soğdum çorbadan bian :52:
kv ile ilgili olan herşey tüylerimi tiken tiken ediyor

Ne bilim canım ahirette nasıl hesap verecek yuva bozmanın günahı büyük yer gök üzülür ayırana lanet okurmuş..
evladınıda sevmiyor benım kv kanımca,onun tek düşüncesi kızları,yalnızca benımle ilgilenmesine tahammül edemıyor,benım mutlu olmam batıyor onlara resmen..
evet aynen dediğin gbi hep acıtasyon,yanına gitske ya ağlar ya hastalanır bıktım bu kadının her defasında aynı konuları konuşmasından gına geldi.
inşallah başarırım çünkü içim hiççç atmıyor onlara çok öfkeliyim.

Bu modelden bizde de var, babaannem.. Varsa yoksa kızları, oğlu umrunda değil.. Benim aklım almıyor, düşünmekten de vazgeçtim zaten, kendimize bakalım biz...

Allah zalime mühlet verir, ama ihmal etmez unutma...

böyle kaynanaları kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı !!

öyle ahh ediyorum ki arkamdan attığı iftiralar ayağına dolansın.. içinde zerre merhamet yok yalnızca kendini düşünen tek derdi gösteriş olan biri.. dünya borcu var birde kürk almaya gitmiş ,sırf etrafa hava olsun.. en çokta bu kadının sonunu görmek istiyorum ,onun için sabırrrr!!!

Bu modelden bizde de var, babaannem.. Varsa yoksa kızları, oğlu umrunda değil.. Benim aklım almıyor, düşünmekten de vazgeçtim zaten, kendimize bakalım biz...

Allah zalime mühlet verir, ama ihmal etmez unutma...

her ailede çıkıyor birtane zaten.. inşallah bende o günü bekliyorum hemde sabırsızlıkla ,Allaha dua ediyorum her daim yalnızca bana yaptıklarının cezasını bulsun başka birşey istemem ,o kadar çok kişinin canını yakmış ki,... hiç sülale denen kavramı yok kendi öz kardeşleri bile bununla görüşmez gerisini siz düşünün herkes hatalı birtek bu haklı nasıl beyni var anlamıyorum

her ailede çıkıyor birtane zaten.. inşallah bende o günü bekliyorum hemde sabırsızlıkla ,Allaha dua ediyorum her daim yalnızca bana yaptıklarının cezasını bulsun başka birşey istemem ,o kadar çok kişinin canını yakmış ki,... hiç sülale denen kavramı yok kendi öz kardeşleri bile bununla görüşmez gerisini siz düşünün herkes hatalı birtek bu haklı nasıl beyni var anlamıyorum

Böyleler, evet.. Kaç kişiyle küssün konuşmuyorsun da, biri haksız, diğeri, peki öteki? Canım sen üzme kendini, eşine numara yapıyor da o da biliyordur annesini, kaç yıllık annesi.. Ama ne yapacaksın annesi işte. Anne olmak başka birşey, anne sıfatına layık olmak bambaşka birşey. Sen eşine bak, mutlu olmaya bak...

Böyleler, evet.. Kaç kişiyle küssün konuşmuyorsun da, biri haksız, diğeri, peki öteki? Canım sen üzme kendini, eşine numara yapıyor da o da biliyordur annesini, kaç yıllık annesi.. Ama ne yapacaksın annesi işte. Anne olmak başka birşey, anne sıfatına layık olmak bambaşka birşey. Sen eşine bak, mutlu olmaya bak...

tavsiyelerin için sağol Canım ,aynen bende senin gibi düşünüyorum herkes mi hatalı ? evet bazen ah ediyorum isyan ediyorum bu adam nasıl olurda farkına varmaz diye, annemde dahil billmez mi kızım kaç yıllık annesi,ama ne yapsın diyorlar.. ben çok yıprandım bu kadından .. bize etkilemese no problem dicem ama etkileniyoruz haliyle,gitmiyorum eşimde gidelim demiyor hiç ,anası bi arıyor neler söylüyorsa artık hadi anneme gidelim surat beş karış,orada onu çocuk gibi pışş pışş et dur. bin tane laf sokar karşılığında da Allahım sen sabır ver bana ve benım gibi olanlara.

felicyam senin bi rahatsızlığın vardı sanırım diğer konunda yazmıştın sanki, hastaneye falan gitmiştin, şimdi nasılsın

Kaynananı eşin yanındayken ara hep. Meşgule verdiğinde ya da açmadığında açmadı heralde işi var de. Bunu her seferinde yanındayken yap. :)

felicyam senin bi rahatsızlığın vardı sanırım diğer konunda yazmıştın sanki, hastaneye falan gitmiştin, şimdi nasılsın

evet :) test sonuçlarım cihaz hatası yüzünden yanlış hesaplanmış çok korkmuştum,çok şükür iyiyim canım hatırımı sorduğun için sağol.

Back
X