- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Ha o zaman ne diyeyim yardır aynen devam.yok bunlarda torun meraki yok
esimin kendi annesi degil daha 40 42 yadinda
yasli basli bisey olsa susup yine saygi duyucamama yeter

Kaşınıyorsa kaşımak lazım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha o zaman ne diyeyim yardır aynen devam.yok bunlarda torun meraki yok
esimin kendi annesi degil daha 40 42 yadinda
yasli basli bisey olsa susup yine saygi duyucamama yeter
esimin kendi annesi degilAğzı pis bunun, vallahi varoş.
İkiniz de birbirinizi istemiyorsunuz.
Ama ev kadının.
O da seni kaçırmaya çalışıyor.
Siz de ayrı eve çıkın? Ben olsam çekmem.
Tabii ki değil sen bu yaşa getir elin densizi yavruna fare, hırsız desin.fare gibi ne demek dimi
50 kilo kadinim ben
110 kilo kadin bana fare diyor
yanina gecsem mutfakta yaninda kayboluyorum ben
beni ailemin yaninda kucur dusurmek hosmu
maddi problemim yoktuAllah askina bul bi bodrum dairesi,sogan ekmek ye
Ne bicim insanlar...
çekilmez böyle ya.meraba kızlar cok sinirliyim kac gundur
kendimi yiyorum adeta artik .
bahsetmistim bilen arkadaslar konularimdan bilir kv ile yasiyorum . iki bosanmis gorumce bi oglu kv ve kp . ev dublex tarz bnm herseyim ust kattaydi .
usk katta mutfak olmadigi icin alta inip yemegimi yukari cikariyordum . zor olduğunu eşime söyledim çunku kv ile konusmadigim halde surekli bana laf sommalari beni sinir hastasi yapmisti . neyse ust kata mutfak dolabi begendik kucuk bir odamiz vardi mutfak yaptik orayi . annemde saolsun ablamla bana yardima geldiler temizlik icin vs . annem dedi elimiz degmisken kiş temizliginide yapalim . yemek yiyecegiz oglen assagiya indim cay demlemeye kv cikti gulerek " aaa cay caliyorsun yakaladim seni " diyerek gulerek bana laf soktu . Bana direk laf sokamaz cunku bunu şirinlestirmeye calisir kendince boyle yaparak . bende " insan kendi aldigi seyi calabiliyorsa ne guzel " dedim .
yukari cikti pesimden insanlarin bogazina dizdi lokmalarini
surekli "iyi oldu surekli fare gibi ayagimin altinda geziniyor "demez mi ablama ben cildirdim o an .
asagi insene sen sican gibi ne pesimden geliyorsun dedim
haketti bunu
aksamda babasi esime soyluyor ailesinin yaninda rezil etmis kadini diye
rezil edilen benmiyim yoksa o mu .
o lafin uzerine benim cevap vermem gerekiyordu .
esimede dedim " yaptigi dedigi seyin altinda duramayacaksa kocasina yetistitip bana laf sokmasinlar " dedim .
sabah yine yukari cikti " bu evin temizligi bitmezmi isediler mi evine " diyor .
buna ben ne yapmaliyim arkadaslar ?
ayri ev konusunda esimin problem cikardigi yok .Çok çirkin konuşmalar bunlar, sizde biliyorsunuz.
Ve sizi bu hayata layık gören eşiniz.
1 odalı ev bile olsa sizi alıp götürmeyi oradan. Keşke mutfak yapmasaydiniz, ciksaydiniz o evden.
Hayat çok kısa , değmez hayatını bu şekilde geçirmeye. 1 saniyelik simit bile insanın bedenine , ruhuna çok tahribat veriyor.
maddi imkanimiz varçekilmez böyle ya.
ayrı ev imkanınız yok mu?
1 göz olsa da çıkın oradan bence.
sen çalışıyormusun?
çıkın kesinlikle.maddi imkanimiz var
ben annemin yakinina tasinmak istiyordum
hem bebek geliyor
hemde evde bi cocuk daha olacak
ama annemle ailemle ilgili problemlerim vardi
yani esimde istiyor ayri ev
ama bnde bakacagim artik
ben bu sekilde cevap vermezdim yani 6 yildir hicte vermedimÇok çirkin konuşmalar bunlar, sizde biliyorsunuz.
Ve sizi bu hayata layık gören eşiniz.
1 odalı ev bile olsa sizi alıp götürmeyi oradan. Keşke mutfak yapmasaydiniz, ciksaydiniz o evden.
Hayat çok kısa , değmez hayatını bu şekilde geçirmeye. 1 saniyelik simit bile insanın bedenine , ruhuna çok tahribat veriyor.
yok simdi evimde bir cocuk daha olacakAraya kapi sansi yok mu? Hazir tadilat varken cocuk dusmesin diye yaptik dersiniz kapatir keyfine bakarsin.
Fazla atisma bosver. Konussun dursun. Ayni evde kalmaya devam edeceksin madem savas cikmasin. Bebek olunca daha kolay yipratir seni..