bu kaynanayi ne yapmali ?

içinden çıkmayı düşündüğünüz eve neden 4 bin tl masraf yaptınız ? ki kimse yapın dememişken tabiki masrafınızıda karşılamayacaktır siz gittikten sonra kayınvalideniz iki mutfak kullanmayacağına göre onun için gereksiz bir şey. ayrıca bankada o kadar para biriktirmiş olmanızda dışarıda başka bir evde yaşamadığınız için. derdiniz sıkıntınız ne olursa olsun başka bir evde daha huzurlu olacaksınız.yanınıza sığındığınız insanlar korktuklarınızdan daha kötü.ayrıca teyzenizin çocuğu için yaptığınız fedakarlığı takdir ettim ama kayınvalidenizin kayınpederinizin bunu istememesine kızamazsınız çünkü orası onların evi

kesinlikle çekilecek biri değilmiş. zamanla ayrı eve çıkmanız gerektiğini eşinizin kafasına işleyin bence. direk kabul edilmiyo böyle teklifler çünkü. ben ailesinden 15 dk uzaktayım çirkefin önde gidenidir haftada bir görmeye bile dayanamıyorum .size helal olsun savaşcı ruhluymuşsunuz :))

birikim yapmak için kadının evinde oturuyorsunuz ve istenmediğinizi bildiğiniz halde kalmaya devam ediyorsunuz.hepsini geçtim bir odam olsun huzurlu yuvam olsun gözüyle bakarım ben olaya siz hangi açıdan bakıyorsunuz ? kayınvalidenize istediğinizi yapın ayrı eviniz olmadıkça bu sıkıntıları yaşayacaksınız
onlara kalsa onlarda bana ev aliyor
ben kendi paramla alip omur boyu cekecegime 10 ay cekerim kafasindayim .
kalmis ki burasi esimin kendi annesinin babasinin mirasiyla alinip yapilmis bir ev .

ona hesap mi verecegim oturmak icin yahut izin mi alacagiz.

kesinlikle çekilecek biri değilmiş. zamanla ayrı eve çıkmanız gerektiğini eşinizin kafasına işleyin bence. direk kabul edilmiyo böyle teklifler çünkü. ben ailesinden 15 dk uzaktayım çirkefin önde gidenidir haftada bir görmeye bile dayanamıyorum .size helal olsun savaşcı ruhluymuşsunuz :))
benim esim istiyor bnm kisisel sebeplerim vardi

ama artik dusunmuyorum
ev ariyoruz

arkadaşlar ev bakmaya baslafik . hala niye cikmiyorsunuz diyen var .
bakin maddi olarak gucum var ozrl sebeblerimiz vardi .

ayrica burasi esimin kendi annesinin gayretiyoe paradiyla baba payindan aldigi parayla alinip yapilmis bir ev .

kalkipta bana burada seni istemiyorum deme gibi bir hakki yok kv .

hadi ben el kiziyim vardir bir sekilde .

ona bakarsaniz esimide istemiyor bes yasindan beri.
simdi onada ciksaymis evden diyenler olacaktir .

biraz el insaf .
gitmek isteyen kendi mulkune cikar gider o vaziyette .

Kac o evden kac arkana bile bakma .tecrube konusuyor yoksa esinle aran bozulur aileni barindirmazlar olur da olur kac kurtul

içinden çıkmayı düşündüğünüz eve neden 4 bin tl masraf yaptınız ? ki kimse yapın dememişken tabiki masrafınızıda karşılamayacaktır siz gittikten sonra kayınvalideniz iki mutfak kullanmayacağına göre onun için gereksiz bir şey. ayrıca bankada o kadar para biriktirmiş olmanızda dışarıda başka bir evde yaşamadığınız için. derdiniz sıkıntınız ne olursa olsun başka bir evde daha huzurlu olacaksınız.yanınıza sığındığınız insanlar korktuklarınızdan daha kötü.ayrıca teyzenizin çocuğu için yaptığınız fedakarlığı takdir ettim ama kayınvalidenizin kayınpederinizin bunu istememesine kızamazsınız çünkü orası onların evi
hayir burasi esimin ve annesinin evi .
babasinin bile bir gram hakki yok
eger ki kendi alinteriyle yaptigi aldigi mulkleri olsaydi eyvallah
mutfak masrafina gelince
bana kendi cayimin parasini yapan insandan elbet isterim
verir vermez o onu ilgilendirir amacim sinir etmek .

esim cocugu istiyor
alalim diyen krndisi
onlardan gram koklamiyorum ben
ama zaten bu evde zaman gecirmesini istemiyorum
cikicagiz ayri eve

Kesinlikle arkadaşlara katiliyorum. O evden ayrılman lazım eger Kocani seviyorsan kendi ailenle olmak üzere herkesle mesafen olmalı. Yoksa başka türlü mutlu olamazsın. Ben özel gunler ve hafta da bir defa arıyorum kV ve kp ri böyle olmasi daha iyi yaşlı insanlar fazla samimi olursun sahasına bi laf dersin yanlış anlar.oyüzden bu diyaloglara hiç girme.mesafe sart

Çok yuz göz olmussunuz ama altta kalma tabi ver cevabını çatır çatır sonrada cik oyun havası ac mezdeke ac catlasın :)

Back
X