- 16 Şubat 2016
- 235
- 539
- 53
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Maşallah herkes ne kadar da hoşgörülü
Bide saydırmışlar konu sahibine. El insaf yahu daha 1 buçuk aylık yeni evli bir çiftin gece gündüz zibilyon kere aranmasının mantığı nedir? Herkes ailesiyle görüşür konuşur elbet ama bunlar işin suyunu çıkarmış. Günde beş vakit napıyosun nasılsın diye aramak nedir allasen. Çok sinir bozucu. Düşünsenize gecenin 12 sinde eşinizle birlikte olurken zırr telefon çalıyor ne yapıyorsun diye
Gitti bütün konsantrasyon
Hem çocukmu bu insanlar eve geldinmi yemeğini yedinmi ne yemek yedin nereye gittin vs.vs özel hayat diye bişey var insan biraz saygı duyar. Ben gecenin köründe aransam ödüm patlar noldu diye. Gündüzler torbaya mı girdi. Ayrıca insanlar uyuyo o saatte bunlar gece beşik sallıyolar herhalde. Haftanın 3-4 gününü orda geçiriyosumuşunuz birde. Patlar insan yahu. Deli oluyorum bu erkek ailelerine azıcık rahat bırakmıyolar insanları. Bunlar henüz oğulcuklarından ayrılmayı kabullenememenin yansıması bence konu sahibi. Onun artık büyüdüğünün yeni bir ailesi yeni bir hayatı olduğunun hazmedilememesi. Eşinizde henüz idrak edememiş bunu. Yoksa gereken tavrı koyardı. Allah size sabır versin işiniz zor.