- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
Cnm merhaba sana bişey sorucam benım burnum 2 ay olucak 1 hafta sonra. Çok memnunum ama onden odemlerim hala var burnumun yanlarında ince deriliyim . ince deriliyim diye de hemen geçicek sanıodum ama ne zaman iner 3 ayda biraz daha toparlar dımı :))O kemik degil elinize kemik gibi sert gelen o sey birikmis odem
Bunun kemik mi odem mi oldugunun ispatida var simdi parmaginizi oraya bastirarak ovalayin ve 3 gun eliniz her an orda o sertligi parmaginizla bastirip ovalayarak gecsin eger kuculme fark ederseniz odemdir
Benim 1.yilim doldu suan 1 yil 2 ay oldu hala ufak defek odemler elime geliyor bunun sebebi ben hic masaj yapmadim ihmal ettim duzdnli masajini yapip odem atici gidalar tuket bende ince deriliyimCnm merhaba sana bişey sorucam benım burnum 2 ay olucak 1 hafta sonra. Çok memnunum ama onden odemlerim hala var burnumun yanlarında ince deriliyim . ince deriliyim diye de hemen geçicek sanıodum ama ne zaman iner 3 ayda biraz daha toparlar dımı :))
Canım yaaa bende kalın deriliyim 7. aya giricem burnumun sol tarafında uç kısmında sert yuvarlak bişey var bole bombe yada içerden cıkmıs sıvilce g,b, duruyoBenim 1.yilim doldu suan 1 yil 2 ay oldu hala ufak defek odemler elime geliyor bunun sebebi ben hic masaj yapmadim ihmal ettim duzdnli masajini yapip odem atici gidalar tuket bende ince deriliyim
Nar
Muz
Ananas
Maydonoz
Yesil cay kiraz sapi ada cayi ic
Yogurt ye her sabah ve aksam
Odem atici seyler tuketip en onemliside surekli masaji uygularsan daha cabuk gecer bende hep 6.ayda birden gecer tum sorunlar derdim tam 1 yil oldu hala bitmedi hala oturmaya devam ediyor burun
Zaman en iyi ilac surekli inceleme psikolojini bozma
Cnm benım doktorum masaj buz vs o tarz şeyler vermedi. Sadece son gittiğimde burnumun yanlarında şişlik var diye sever gibi yap dedi o kadar . öyle özellikle masaj falan vermedi jel verdi ödem için o kadar . Bende ondan habersiz bişey yapmak istemedim masaj vs yapmadımBenim 1.yilim doldu suan 1 yil 2 ay oldu hala ufak defek odemler elime geliyor bunun sebebi ben hic masaj yapmadim ihmal ettim duzdnli masajini yapip odem atici gidalar tuket bende ince deriliyim
Nar
Muz
Ananas
Maydonoz
Yesil cay kiraz sapi ada cayi ic
Yogurt ye her sabah ve aksam
Odem atici seyler tuketip en onemliside surekli masaji uygularsan daha cabuk gecer bende hep 6.ayda birden gecer tum sorunlar derdim tam 1 yil oldu hala bitmedi hala oturmaya devam ediyor burun
Zaman en iyi ilac surekli inceleme psikolojini bozma
kemik gözün hemen burunla birlestigi yerdemiselam kizlar
Inanin aklimi yetericem bi ton para verip bu olmayan daha dogrusu önceden görünmeyen kemik nasil meydana cikti ?? Doktora sordum net cevap vermiyor !? Burnumdan ziyade birde bu kemik benim uykularimi haram ediyor 2. ameliyata gecme gibi bi ihtimal yokmu ? Yemin ediyom az parada vermedim! Burnumun ucu deseniz oda ayri bi dert!!
Kemik gibi duruyor yani orantisiz törpü gibi
Arkadaslarının dediğini yap bi bakalım
İnsallah öyledir
Kemik gibi duruyor yani orantisiz törpü gibi
Arkadaslarının dediğini yap bi bakalım
İnsallah öyledir
selam kizlar
Inanin aklimi yetericem bi ton para verip bu olmayan daha dogrusu önceden görünmeyen kemik nasil meydana cikti ?? Doktora sordum net cevap vermiyor !? Burnumdan ziyade birde bu kemik benim uykularimi haram ediyor 2. ameliyata gecme gibi bi ihtimal yokmu ? Yemin ediyom az parada vermedim! Burnumun ucu deseniz oda ayri bi
İlk ameliyatımı buradan seçmiştim
Pohpohlanan bi doktor
Okadar iyidi ki
Revizyon olalı 1 ay oldu
Gecmıs olsun Senin burnun bana hiç ödem gelmedi
Geçmiş olsun hangi dr ameliyat oldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?