- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
Ben sahsen soranlara özelden doktorun ismini söylese iyi olur diye düsünüyorum sonucta ödedigi para cok ve hayal kirikligina ugramis. Instagram veya diger sosyal medya platformlar da hep en güzel burunlari koyuyorlar, hepsi kusursuz fakat isini iyi yapamayan fiyatlari abartan cok fazla doktor var. Ben de ameliyat oldum, herhangi bir sorun yasasaydim soranlara mutlaka özelden doktorumun ismini söylerdim ki bu onlarin aslinda en dogal hakki. Fotograflara aldanmayip ameliyat olan hastalarla konusmak doktor seciminde bence bin kat daha faydali. Ve ayni doktora revizyon olmak ne kadar mantikli bilemiyorum acikcasi. Sizin burnunuzun yeni halini gördüm ve gercekten cok güzel olmus, nazar degmesin :)Senin ödediğinin neredeyse 3/1ini ödedim ve revizyon oldum
Cideen parasi cokmuş gerçi ün kazanmıs tüm doktorlar böyle
Doktora su an kızgın ama isim vermesi de iyi olmaz sonucta gideceği doktor yine aynı doktor
Sorun hallolunca bu mesajları da silemez
Hoş olmaz
Dediğim gibi halledecektir doktorun
Gunlerdir unlu doktora unlu doktora yaziyorsunuz. Soyleyinde su unlu doktoru herkes ogrensin !ÖYle degil internetki insanlar doktordan iyimi biliyor internetki üyelerin reklami yüzünden odum zaten ünlü doktora!!
Senin ödediğinin neredeyse 3/1ini ödedim ve revizyon oldum
Cideen parasi cokmuş gerçi ün kazanmıs tüm doktorlar böyle
Doktora su an kızgın ama isim vermesi de iyi olmaz sonucta gideceği doktor yine aynı doktor
Sorun hallolunca bu mesajları da silemez
Hoş olmaz
Dediğim gibi halledecektir doktorun
Gunlerdir unlu doktora unlu doktora yaziyorsunuz. Soyleyinde su unlu doktoru herkes ogrensin !
Ben sahsen soranlara özelden doktorun ismini söylese iyi olur diye düsünüyorum sonucta ödedigi para cok ve hayal kirikligina ugramis. Instagram veya diger sosyal medya platformlar da hep en güzel burunlari koyuyorlar, hepsi kusursuz fakat isini iyi yapamayan fiyatlari abartan cok fazla doktor var. Ben de ameliyat oldum, herhangi bir sorun yasasaydim soranlara mutlaka özelden doktorumun ismini söylerdim ki bu onlarin aslinda en dogal hakki. Fotograflara aldanmayip ameliyat olan hastalarla konusmak doktor seciminde bence bin kat daha faydali. Ve ayni doktora revizyon olmak ne kadar mantikli bilemiyorum acikcasi. Sizin burnunuzun yeni halini gördüm ve gercekten cok güzel olmus, nazar degmesin :)
Ne tuhaf bir doktor, bende Sivasliyim bunun burunla ne alakasi var anlamadim gitti. O kemik cikintisi denen sey, elleyince sert mi? Yani kemik gibi mi? Ve doktorun tam olarak ne dedi ona? Cok cok mutsuzsan revizyon ol derim seninle önceden de konustuk 7 ay olmus azcik sabret daha 1 sene dolsun az kalmis zaten. O doktor da bu dünyada hesabini veremeyekse öbür dünyada mutlaka verir. Birde 15,000 bin ödemissin, saka gibi. Verdigin paralar helal olmasin ne diyelim. Ben kendi düsünceni degistiremem elbet cünkü aynada kendini sen görüyorsun ama disardan bakildiginda gercekten kötü durmuyor. Ama ne desem nafile biliyorum, bi kere hayal kirikligina ugrasmissin anliyorum seni. Inancini sakin kaybetme ama, belki bu da senin imtihanin bilemezsin ki. Bundan sonra güzel düsün güzel olsun. Bi daha ameliyat olacaksan doktor icine sinmezse sakin olma. Ic sesini dinle mutlaka. Sana cok cok sabir diliyorum. Insallah bu süreci kendini daha fazla üzmeden atlatirsinVarya ben sana acik acik söyliyim allah hic yüzüme gülmez allah seni inandirsin ameliyatdan vazgececek durumdaYdim cünkü doktor beni sanki arka plana atti 15.30 ameliyatin dedi taa 17 de oldum ve inanki ben hep allaha dua ettim neolur allahim bu ünlü doktor hatasi olmasin utandirna beni diye allaha bile inancim gitti inanki onca dualarima ragmen denilen en iYi doktor hata yapti ben keske olmasaydim zaten baslamisti sivas erzincan burun demeye ! Güzel olmaz falanda filan adam ugrasmak istemedi deseydim annemi kaybettim kesin elemezdi keskede deseydim dilimde dolaniyodu ama damarima basar diye demedim !!!!!!!
Oncelikle inanç konusunda insanoglunun başına her iş gelebilir, birazda gençliğin etkisi hersey gönlümÜzce olsun istiyoruz bazen boyle elzem durumlar oluyor, tabiki üzücü sonuçta bıçak altına yatiosun, doktorunda gereken ilgiyi gostermemis sanırım ondan biraz panik olmussun yorumlarin görüyorum öncelikle doktoru burda yazma özelden yazman daha dogru, maliyeti 15000 çok büyük para doktorlar neyin kafasında bana çok cok yüksek geliyor, devlette oldum kemeride duzelttiler egrilik vardi su an nasıl bilmiorum yamukluktan çok anlamıyorum, ama oparaya yazıktır hepsi tip mezunu devlette de çok ıyi doktorlar var kbb ye gttm ben, 3 -4 tane doktora gttm ve plastik cerraha (5 bin dediler) kbb iyi bilir dedim eskisinden iyiyim şükür sekil konusunda 1 ay oldugu için yorum yapamiorum,
Bence vakit kaybetme bikac doktora git bu neden olmuş bunu öğren belki ödemdir, kendi doktorunada git dava açacağını sole bu ne ilgisizlik okadar parayı alıp sessiz kalamaz burda defresip polyanna die arkadaş revizyon oldu gayet güzel burnu onun doktorunada bir görün, burda bazı doktorlari FAZLASIYLA ÖVÜYORLAR, çoğunun da reklam olduğunu düşünüyorm üzülme lütfen eminim başka bir doktor durumu düzeltecektir.Bu da senin imtihanin olsun.
Ne zaman belli olmaya başladı.
Ne tuhaf bir doktor, bende Sivasliyim bunun burunla ne alakasi var anlamadim gitti. O kemik cikintisi denen sey, elleyince sert mi? Yani kemik gibi mi? Ve doktorun tam olarak ne dedi ona? Cok cok mutsuzsan revizyon ol derim seninle önceden de konustuk 7 ay olmus azcik sabret daha 1 sene dolsun az kalmis zaten. O doktor da bu dünyada hesabini veremeyekse öbür dünyada mutlaka verir. Birde 15,000 bin ödemissin, saka gibi. Verdigin paralar helal olmasin ne diyelim. Ben kendi düsünceni degistiremem elbet cünkü aynada kendini sen görüyorsun ama disardan bakildiginda gercekten kötü durmuyor. Ama ne desem nafile biliyorum, bi kere hayal kirikligina ugrasmissin anliyorum seni. Inancini sakin kaybetme ama, belki bu da senin imtihanin bilemezsin ki. Bundan sonra güzel düsün güzel olsun. Bi daha ameliyat olacaksan doktor icine sinmezse sakin olma. Ic sesini dinle mutlaka. Sana cok cok sabir diliyorum. Insallah bu süreci kendini daha fazla üzmeden atlatirsin
O kemik degil elinize kemik gibi sert gelen o sey birikmis odem
Bunun kemik mi odem mi oldugunun ispatida var simdi parmaginizi oraya bastirarak ovalayin ve 3 gun eliniz her an orda o sertligi parmaginizla bastirip ovalayarak gecsin eger kuculme fark ederseniz odemdir
Benim 2 ay oldu aynı şey bendede çıktı masaj yapa yapa derimi yüzecegim psikolojim bozuldu. 3. Ayda görüyum dedi. Daha bir ay var
Evet benimde vardı kemik sandım ama masajla geçtiO kemik degil elinize kemik gibi sert gelen o sey birikmis odem
Bunun kemik mi odem mi oldugunun ispatida var simdi parmaginizi oraya bastirarak ovalayin ve 3 gun eliniz her an orda o sertligi parmaginizla bastirip ovalayarak gecsin eger kuculme fark ederseniz odemdir
Evet benimde vardı kemik sandım ama masajla geçti
Valla 1 ayi geçti amilyat olalı ve hergün masaj yapıyorum sizde yapiyormusunuz masaj bastiraralKsc yil icinde?? Benimkisi 7 ay olldu hala meydanda!?
Benim 2 ay oldu aynı şey bendede çıktı masaj yapa yapa derimi yüzecegim psikolojim bozuldu. 3. Ayda görüyum dedi. Daha bir ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?