bu kez balinaya kafa atıcam :)

bu kez bu hamsi bu balinayı dize getirecek mi?

• hayır

OY: 0 0,0%
  • mümkün değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkesle :) donmadan önce yediklerimi yazayım da vazife ihlali oluşmasın :)))

Sabah 1 kase müsli içine bir kasik kurutulmuş meyve bir bardak süt :)) bunları karıştırıp birazcikta ocak üstü sıcaklık ekleyip guplettim :))

Onca zamandır yapılan kallavi kahvaltilarin yaninda esamesi okunmaz ama napcen :))

Okuyan herkesin günü güzel gecsin tekrar gunaydinlar efendimmm :))

"Balinayakafaatandelihamsi, post: 44862488, member: 679681"]Günaydın herkesle :) donmadan önce yediklerimi yazayım da vazife ihlali oluşmasın :)))

Sabah 1 kase müsli içine bir kasik kurutulmuş meyve bir bardak süt :)) bunları karıştırıp birazcikta ocak üstü sıcaklık ekleyip guplettim :))

Onca zamandır yapılan kallavi kahvaltilarin yaninda esamesi okunmaz ama napcen :))

Okuyan herkesin günü güzel gecsin tekrar gunaydinlar efendimmm :))[/QUOTE]
Gunaydin bol sansli bir gun olsun :)

günaydııın müsli daha çok acıktırıyo dicem bana inanmıcan şimdi :)) bence sabah yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltını yapsanda müsli yi öğle öğününe atsan mı sanki........

günaydııın müsli daha çok acıktırıyo dicem bana inanmıcan şimdi :)) bence sabah yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltını yapsanda müsli yi öğle öğününe atsan mı sanki........

öğlen süt vs.. taşımak zoruma gidiyor diye aslında sabah müsli denemiştim.. o halde sabah kahvaltıya döneyim ben müsliyi de bi iki gün akşam yiyeyim :)))

ya ben gece çok acıkıyorum.. gece yememek için milli mücadele veriyorum resmen :) bu konuda bi önerin var mı? ne denediysem başaramadım ben bu gece yeme olayını :)

su iç suuu :)

o zaman yatmadan bi litre su içsem yeterli olur :) ya bu gece yemeleri beni bitiriyor :)

o kadar da çok içme sonra sabaha tartıda + görürsün üzülürsün.... sütlü kahve içebilirsin ayran içebilirsin 1 bardak ama .... onlar kesebilir belki... sütlü kahveye şeker atma ama. :)

Şok diyetlere bulasma bence.3 veriyorsun 5 aliyorsun maalesef O yuzden az gitsin kalici gitsin diye bak.Suyu gune bol.Her ogunden once yarim lt falan ic.Gunluk 2.5 etsin.Spor elinden geliyorsa mutlaka yap.Gece erken uyumaya calis.Canin yemek cektigi zaman sorunlu bolgene bak ben oyle yapiyorum.Basarmani diliyorum. :)

bende çok başarmak istiyorum çünkü ikinci bebek için yaşım geçiyorrrrr :)

sorunlu bölgeme bakayım da her yerim sorunlu :)))

ya göbek popo göğüs allahım bi yerden tutar dalım yok

ya kurallar bana göre değil yok günde 5 mesaj yaz yok spor yap geriyo beni :) bi denedim de olmadı sıkıldım henmencik :)

günaydınlarrr

bu sabah güzel bir kahvaltının ardından yeşil çayımı yudumlarken yazıyorum bu satırları dışarıda karakış :)

bu gece acayip acıktım ve yedim bişeyler yaaaa çok vicdanım sızlıyor şuan.... ama bi çözüm buldum aklımca ayran stoklayım diyorum dolaba acıktım gittim dolabın başına diyelim ordan aç bi ayran iç sinyali vereyim kendime :))

kahvaltıda yediklerime gelince

1 tost beyaz peynirli 5 zeytin yeşillik 1 domates 1 salatalık fincan yşil çay...

dolabın önüne tartını koy bence caydırıcı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…