Bu kez de babam

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Babam sinir ediyor beni ya.çocuğum istanbulda.güya ayın 1 indrn sonra getireceklerdi.kaç gün geçti.araba servise verilmiş.benim anladığım bu hafta sonu en iyi ihtimal gelirler.
Babam da bir tuhaf.çocuğu o kadar sahiplendi ki çocuğu alırken çok zorlanıyorum.uzun süredir destekler ama.
Bugün annem aradı.acaba çocuğun kal muayemrsini istanbuşdaykrn yaptırsak mı dedi.tamam anne geliyorum dememle babam homurdanmaya başladı.gelmesine gerek yok biz götürürüz diyince.bir de hava limanından almıcakmış.beni hep horluyorlar.çol zor kızlar.hep horlanıyorum.babamı sevmiyorum aslında.o da beni zamanında evdrn kovdu.bu eve sadece misafir olarak gelirsin demişti.şimdi de böyle yapıuor.eşimin kurumu kreşi karşılıuot ama babam kreşe veröeme karşı ve çocuk da sevmiyo kreşi.kreş arkadaşı bir kere kafasına vurmuş oyuncak için.hala anlatıyo.bir de çalışıyorum.çol zor oluyo
Ne yapıyım.bu ay içinde gelecekler
Gidiyim alıyıö kreşe mi veritim.ne yapıyım şaşırdım

siz nerde yasiyorsunuz??
cocuk neden istanbulda onlar sizin yasadiginiz yere gelsin cocuk anneden babadan ayri olurmu hic
Yaz için gidiyorşat.normalde burafalar.üç ay.geçen ay ordaydım.bu gidişleri üç ayı da geçti.

Sizin hataniz. 4 yasindaki cocuk 3 ay boyunca annesinden ayri olamaz. Alin cocugunuzu,ya bosanip tayininizi ailenizin oldugu yere aldirin ya da cocugunuzu bulundugunuz yerde krese verin
ama işte kreşte olmadı.burafa bir sütü konu açtıım.olmadıç

Sizin hataniz. 4 yasindaki cocuk 3 ay boyunca annesinden ayri olamaz. Alin cocugunuzu,ya bosanip tayininizi ailenizin oldugu yere aldirin ya da cocugunuzu bulundugunuz yerde krese verin
Hata değil mecburiyetti.seneye asla

Hatalarım var.bir iletişim sorunu oşdu haklısınız.özür dilwdim pasta aldım amma olmadı
Sonradan onarilmiyor bir sey. Siz istiyorsunuz ki her sey size gore sekillensin. Babaniz size gore degildi,kurtulmak icin evlendiniz,esiniz de size gore degil. Cocugunuz sizin istediginiz kosullara uyum saglasin istediniz olmadi,okulundaki kisiler size gore olsun istediniz olmadi. Kisileri ve hayati istediginize gore yonetemezsiniz,bazen ayak uydurmaniz gerekir. Sizin tek yapmaniz gereken buydu ama olamamis iste. Umarim bundan sonra duzelir her sey

Çocuğu o kadar süre uzağa göndererek çok hata yapmışsınız. Ne demek babam kreşe olmaz diyor? Ona ne? Çocuğun annesi sizsiniz.
İş yerinde, kreşte her şey sorun edip karşı tarafla çatışıyorsunuz ama konu eşinize ve ailenize gelince bekliyorsunuz, eşinizi boşanmaya ikna etmeye çalışıyorsunuz, babanızdan çocuğunuzu almaya çalışıyorsunuz. Bir toparlanın artık, en azından çocuğunuz için.

Sonradan onarilmiyor bir sey. Siz istiyorsunuz ki her sey size gore sekillensin. Babaniz size gore degildi,kurtulmak icin evlendiniz,esiniz de size gore degil. Cocugunuz sizin istediginiz kosullara uyum saglasin istediniz olmadi,okulundaki kisiler size gore olsun istediniz olmadi. Kisileri ve hayati istediginize gore yonetemezsiniz,bazen ayak uydurmaniz gerekir. Sizin tek yapmaniz gereken buydu ama olamamis iste. Umarim bundan sonra duzelir her sey
Ne yapmalıyım

Ne demek babam getirmiyo homurdanıyor!! Çocuğunuzu getirmelerini mi beklşyorsunuz gidim getirin yazık günah ya bu kadar zaman ayrı kalmak da neyin nesildir, herşeyden önce böylenbir zamanda içiniz nasıl rahat

2,5 yaşında oğlum var
benim 3 gün tek ayrı bıraktım ve oğlum bu 3 günün açısını benden 3 aydır çıkarıyor :KK43:
bir imkan bulup onu alın yanınıza

Ne demek babam getirmiyo homurdanıyor!! Çocuğunuzu getirmelerini mi beklşyorsunuz gidim getirin yazık günah ya bu kadar zaman ayrı kalmak da neyin nesildir, herşeyden önce böylenbir zamanda içiniz nasıl rahat
Evet bu c.tesi gwlicem alıcam diyorum.pek istemiyor babam gelmwmi.annem otobüslw getirecem dedi.o da yalan oldu.ağlıyorum.üzülüyorum.

Back
X