Bu kez de babam

İyi de alışık da olsa o yaşta bu kadar ayrı kalınmaz

Bir de yazın İstanbul da ne yapıyorlar

Deniz kenarına vs gidilir de yazın İstanbul'a 3 ay gidip nerede kalıyorlar
Ev orada.buraya ikinci ev kuruldu çocuk ıçin.ben çalıiıuorum

İyi de alışık da olsa o yaşta bu kadar ayrı kalınmaz

Bir de yazın İstanbul da ne yapıyorlar

Deniz kenarına vs gidilir de yazın İstanbul'a 3 ay gidip nerede kalıyorlar
Deniz kenarında yazlık da vaar.

Ailenizle problemlisiniz, esinizle, is arkadaslarinizla, cocugunuzun kresindekilere kadar hayatinizdaki herkesle problemlisiniz ve problemsizsiniz öyle mi? Ben gözünüzü açın, hayata farklı bakmaya başlayın ve profesyonel yardım alın diye iyiliginiz için yaziyorum.
İletişim sorunum var ama bu kadar.kendi halimdeyim.ev iş o kadar.çevrem yok işte.namuslu tertemiz insanım.

Belki olaylar cok yeni ve babanızın da duruma alismaya zamana ihtiyacı var.
Babam diyor kimseye söylemeden ikiniz evlendiniz.nikahı kot pantolonka kıyıp face de paylaştık evlendik diye hakkaten o zaman.bu kadarını yaşayacağımı düşünmemiştim.sonra hamile kaldım çocuk ultrasonunu koyduk face e.sonra da böle alduşimdi olmuyorsa ki olmuyor oturun konuşunn ayrılın.böyle hayat geçmez diyor.

Tek pişmanlığım keşke iki çocuğum olsaydı hatta üç.boşanınca tekrarbevlwnmwyeceğime göre artık çıcuk da olmıcak
Bu evliliğin olmasına çok üzülecek sonra oğlumun tatlılıkları geliyor gözümün önüne.pişmanım diyemiyorum

Babam diyor kimseye söylemeden ikiniz evlendiniz.nikahı kot pantolonka kıyıp face de paylaştık evlendik diye hakkaten o zaman.bu kadarını yaşayacağımı düşünmemiştim.sonra hamile kaldım çocuk ultrasonunu koyduk face e.sonra da böle alduşimdi olmuyorsa ki olmuyor oturun konuşunn ayrılın.böyle hayat geçmez diyor.

Babaniz icinde zor bir durum. Peki siz ne yapmayi düşünüyorsunuz?

Ailenizle problemlisiniz, esinizle, is arkadaslarinizla, cocugunuzun kresindekilere kadar hayatinizdaki herkesle problemlisiniz ve problemsizsiniz öyle mi? Ben gözünüzü açın, hayata farklı bakmaya başlayın ve profesyonel yardım alın diye iyiliginiz için yaziyorum.
+1
Gerçekten konu sahibinin acilen psikiyatriste gitmesi gerekiyor!

Babaniz icinde zor bir durum. Peki siz ne yapmayi düşünüyorsunuz?
Düşünsene bir telefınla kızının vlendiğini öğrenen babayı.kız 1000 km ötede v damadı taanımıyorsun bile.inşallah iyidir diyorsun.eşe dosta rezil oluyorsun

Yaptıklarım saçmaydı.faceden nikah fotosunu kuzanim göstermiş babama.babam aradı nikahta giysiniz yok muydu.söyleseydiniz gönderirsim.sizi o giysilerle görünce üzüldüm dedi.babam eşimi aradı.neden aramadın beni dedi.baba baba de dedi.böyle şeyler oldu

Düşünsene bir telefınla kızının vlendiğini öğrenen babayı.kız 1000 km ötede v damadı taanımıyorsun bile.inşallah iyidir diyorsun.eşe dosta rezil oluyorsun

Yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınizi en iyi siz bilirsiniz tabi. Babanizin kalbi kırılmışsa bile hala arkanizda olması çok güzel birşey. Insallah hersey gönlünüzce olur

Sonra babam yanımıza geldi.eşimin babası nikahtan on gün sonra babamı aradı bunları boşayalım diye.kayınpeder beni iatemedi.çocuğu görmediler.eşimle de görüşmüyorlar

Yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınizi en iyi siz bilirsiniz tabi. Babanizin kalbi kırılmışsa bile hala arkanizda olması çok güzel birşey. Insallah hersey gönlünüzce olur
Baba dedim ben namusumla evlendim. Çocuk yapmak için aile olmak için.evet internetten evlendim ama niyetim iyi idi.hiçkimseyle gezmedim tızmadım evlendim ve sadece çocuk için.çocuk için diyorsam psikolojik sorunu olmasaydı bu evlilik ömürlük olurdu.ben yuva kurayım dedim.ama maalesef.

Şu an oğlum benim en kıymetlim.en en en en benim bwnim canım ...başka da kimsem yok.

Çok ilginç ya, yani böyle saçmalık olur mu, ana baba nerede çocuk orada! Hele de 4 yaşında kuzunun anasından uzakta işi ne? Hem babanıza bırakıyorsununuz hem de davranışlarına sinir oluyorum diyorsunuz. Çocuğu bıraktıktan sonra sinir olmaya hakkınız var mı bir düşünün, zor olur diye kreşe vermedik ne demek hiç anlam veremedim tabi ki de zor olacak hangimiz güle oynaya verdik ooo çok iyi oldu dedik anlamadım ki

Back
X