Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
geçen bayram syoss altın karamel yapmıştım forumlarda var şimdi de tarçın bakır deniyorum hayatımda ilk kez :))
yakıştııı sankiii kızlarr :))
:21::21:
$DSC03700.webp:nazar:$DSC03701.webp:nazar:

Canım çok güzel olmuşşş. Sana da çok yakışmış. Bayıldım. Bende geçen ay onun mağduruyum. Benim taban renk koyuydu sanırım tutmadı dipler tutuncu kaldım öyle.Şimdi düzeltmeye çalışıyorum. Ama bayılıyorum bu renge. sen nasıl uyguladın. Hangi marka.İçine başka renk kattınmı? Maşallah çokta güzelsin cnm. :nazar:

wuuu en güzel gördüğüm tarçın bakır saçlardan ve sana çok yakışmış.beyaz tenlilere acayip güzel oluyor ben buğdayım yakışmı bilmiyorum
nasıl elde ettin bu saçı hangi marka.bide çok akıyormu

çoook yakışmış, güzel günlerde kullanın. gözleriniz de renkli galiba, daha güzel göstermiş :46::46::46::46:

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .

karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.

benim saç rengimdeki ünlüler tabiii kuaför ürünü hepsi :) benim saçım ışıkta ve gölgede aşağıdakiler gibi hemen hemen.
$images.webp
$imagesl.webp
$imagest.webp
$ıu.webp

senın gıbı guzel gozlu bırıne çok yakısmıs bu renk ama her onune gelen yaptırıyor ya delı oluyorum...senın tenınn beyaz ve renklı gozlusun tam anlamıyla yakısmıs

bu rengi esmer kara kaşlılar kesssinlikle yapmamalı yaa komik duruma düşüyorlar bence alınmasınlar ama :) :1::1::1:

zeminin syoss altın karameldi almanyada palette nevacolor falan yokmu bilmiyorum bilen biri yardımcı olsun :):49:

teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim :) hemen anlatayım içine sarı kumral küllü müllü karıştırmıyoruz bu rengin öncelikle onu belirteyim bunca yıllık boya tecrübem ile. bikere şuna karar verin tarçın bakır boyarken beklentiniz ne eğer bakır ise doğru seçenektir.
palette tarçın bakır kutudakinden koyudur içine sarı karıştırıncada rengi açılmaz turunculaşır akınca çok kötü olur .

karışımımı anlatayım;
2 paket palette tarçın bakır- 9 numara 2 tane oksidan .
yarım paket nevacolor yoğun bakır ve 1 tane 9 numara oksidan.

canım sacın süper olmuş sana cok yakısmıs ben bunun 1 ton koyusunu ıstıyorum bugday tenlıyım sacımı en son palette bakır kahveye boyadım koyu olmustu ama aktıkca acıldı yinede tam istediğim ton olmadı butun lınklere yazdım zaten ıstedıgım rengın fotosunuda koydum eger baktıysan palette tarcın bakır lıngınde var...sımdı tarcın bakıramı bayamalıyım yoksa tarcın bakırla bakır kahveyı karıstırayımmı....bıde bu oksıdan olayını anlatırmısın ne işe yarıyor neye gore karıstırıyorsun nerden alınır paletttenın yogun bakırı varmı sadece onamı boyasam offf kafam karmakarısık yardıııımmmm

canım sacın süper olmuş sana cok yakısmıs ben bunun 1 ton koyusunu ıstıyorum bugday tenlıyım sacımı en son palette bakır kahveye boyadım koyu olmustu ama aktıkca acıldı yinede tam istediğim ton olmadı butun lınklere yazdım zaten ıstedıgım rengın fotosunuda koydum eger baktıysan palette tarcın bakır lıngınde var...sımdı tarcın bakıramı bayamalıyım yoksa tarcın bakırla bakır kahveyı karıstırayımmı....bıde bu oksıdan olayını anlatırmısın ne işe yarıyor neye gore karıstırıyorsun nerden alınır paletttenın yogun bakırı varmı sadece onamı boyasam offf kafam karmakarısık yardıııımmmm

ben seni hemen aydınlatayım eğer saçın koyu sarı karamel kumral gibi bişeyse direk tarcın bakır boya benimkinden koyu olsun diyosan 6 numara oksidan kullan. ama bakır kahve ile tarcın bakırda koyu tonlarda bi bakır olur. oksidanıda anlatayım 9 numara oksidan daha fazla renk açar 6 numara tüm kahvelerde kullanılır renk açmaz. palettenin yoğun bakırı var evet 7-77 . sadece ona boyarsan saçın kırmızı gibi bir bakır olur .:49:

sanki mi??? mükemmel yakışmış. daha ötesi yok yani.. işte bu renk senin ten ve gözrenginde olanların rengi. lütfen başkaları denemesin derim ben...ancak ilgi isteyen bi renk olduğunu duydum. çabuk akıyormuş. sürekli tazelemek gerekirmiş.

saçların çok hoş olmuş sen bu işi biliyorsun herhalde senden yardım istiyorum.aşagıdaki resimdeki saçı nasıl elde edebilirim acaba fikrin var mı

Back
X