Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kez de tarçın bakır ile karşınızdayım kızlar(resimli)

sevgili eda,
saçların harika olmuş. güle güle kullan.
daha önce syoss altın karamel kullandım demişsin. bu boya nasıldı . ben cok beğendim ama gratis deki kız bu yeşil oluyor dedi. ve bana altın parıltılı bal ile palette altın karameil karıştır dedi. benim saçım şu an karamel- sarı gibi bişey bana olur mu. ne tavsiye edersin.??

bir de senin tonun için, (bakır için) benim saç boyum daha kısa ve az. omuzlarımda. o renk istersem nasıl karıştırmalıyım boyaları...
yardımcı olursan sevinirim.
teşekkürler..

işte bu renk için mükemmel bi zemine sahipsin şu anda :) omuzlarında ve az ise saçlarım 1 paket palette tarçın bakır 1 oksidan, yarım paketten biraz az yoğun bakır kullanmalısın yarım oksidan ile.

işte bu renk için mükemmel bi zemine sahipsin şu anda :) omuzlarında ve az ise saçlarım 1 paket palette tarçın bakır 1 oksidan, yarım paketten biraz az yoğun bakır kullanmalısın yarım oksidan ile.

çok çok teşekkür ederim. bir de syoss için tavsiyen var mı??
ya da ilk sorum için

syoss yeşil olmuyor zeminin zaten karamel tonlarında şak diye tutarr . palette altın parıltılı bal ve altın karamel karışımıda senin saçının tonlarında olucak belki biraz daha altın yansımalı olur diye düşünüyorum.

syoss yeşil olmuyor zeminin zaten karamel tonlarında şak diye tutarr . Palette altın parıltılı bal ve altın karamel karışımıda senin saçının tonlarında olucak belki biraz daha altın yansımalı olur diye düşünüyorum.

cok tesekkürler edacım....

canım saç rengine bbayıldım bende bu ton istiyorum ama bi türlü tutmuyo.... sarımsı değil tam bakır istiyorum olmuyo bi türlü. elimde yoğun bakır var saç rengim bakır ama sarımsı içine bişey karıştırmam gerekli mi sence saçim kısa senin tarife göre neler yapmalıyım? cevap verirsen çok sevinirim.

canım saç rengine bbayıldım bende bu ton istiyorum ama bi türlü tutmuyo.... sarımsı değil tam bakır istiyorum olmuyo bi türlü. elimde yoğun bakır var saç rengim bakır ama sarımsı içine bişey karıştırmam gerekli mi sence saçim kısa senin tarife göre neler yapmalıyım? cevap verirsen çok sevinirim.

yoğun bakır saçını kırmızı yapar canım şuan zaten bakır tonlarındaysa. sen sadece tarçın bakır uygula bir kez daha.

benim saçımda bu renk... ve çok beğeniyolar... bayılıyorum bu renge... sanada çok yakışmış...

Son düzenleme:
benimde saçlarım bakır kızıldı.renge kararsızlığım nedeniyle sürekli boyamayı erteledim.çok fazla aktı bende papatya sarısı ve tarçın bakırı karıştırıp boyadım.diplerinin çok açılmasını istemediğim için orayı sadece tarçın bakırla boyadım.sonuçtan çok memnunum korktuğum gibi kızıl bir renk çıkmadı.bu sanırın çok koyu saçlar için geçerli bi durum.açık tenli olmama rağmen fondotenimi koyulttum.daha hoş bi görüntüm oldu böylece.

çok beğendim cnm cidden güzel olmuş.ancak 2 yıl boyunca kuaförde bakır kızıla boyatmış ve son 1,5 yıldır palette tarçın bakıra kendi evde boyayan biri olarak seni uyarayım.saçlar bu kadar süreden sonra oldukça yıpranıyor.ki benim saçlarım kıvırcık ve bu rengi kıvırcıkta çok beğendiğim için hiç düzleştirici vs de kullanmam fön de çektirmem.ona rağmen yıpranmalar oldu.rengi korumaya dikkat etmekten çok saçlarının bu sağlıklı görünümünün kaybolmaması için bakım yapmaya özen göstermelisin bence.

çok beğendim cnm cidden güzel olmuş.ancak 2 yıl boyunca kuaförde bakır kızıla boyatmış ve son 1,5 yıldır palette tarçın bakıra kendi evde boyayan biri olarak seni uyarayım.saçlar bu kadar süreden sonra oldukça yıpranıyor.ki benim saçlarım kıvırcık ve bu rengi kıvırcıkta çok beğendiğim için hiç düzleştirici vs de kullanmam fön de çektirmem.ona rağmen yıpranmalar oldu.rengi korumaya dikkat etmekten çok saçlarının bu sağlıklı görünümünün kaybolmaması için bakım yapmaya özen göstermelisin bence.

her cumartesi gecesi yağlayıp yatıyorum zaten saçlarımı tatlım farkındayım kuruttuğunun sağol uyarın için :)

Back
X