Herkese merhabalar, bu kez aracı olarak başlattım sayılan bir ilişkide fikir almak istiyorum sizlerden sevgili kk üyeleri :)
Kuzenim erkek, sevdiğim değer verdiğim bir çocuk yaklaşık 5 yaş küçük benden, burada asgari ücretli bir işte çalışıyor, eskiden azcık haylaz olsa da şimdilerde işinde düzen tutturdu ve aşık oldu sanırım evlenmek istiyor (bu zamana kadar evlenicem lafını duymamıştık ağzından çünkü).
her neyse, kızla tanıştıran da benim, o da asgari ücretle çalışan, hoş bir kız ve 7-8 ay oldu sanırım ilişkileri başlayalı. ancak işler sarpa sarıyor gibi, ikisini de tanıyınca, ki kuzenimi teyzemden ötürü de ayrı severim, bana geliyor konular ister istemez ve yardımcı da olmak istiyorum.
evlilik lafı geçtiğinden beri bizim kuzen eski hayatının ceremesini çekmeye başlamış; nerdeyse 30 yaş, sıfır birikim olunca.. işte kıza daha az dışarı çıkalım, yeri gelir yemeği dışarda yemeyelim falan demiş :) kız da geliri bizimkiyle aynı olsa da ailesinin maddi durumu daha iyi; öyle yokluk görmüş biri değil sanki hoşuna gitmemiş bu durum. bizimkine 'sigarayı bırakıp birikim yapıcam diyosun, senin sigara paranla mı evlenicez biz? benim yediğim içtiğimim hesabını mı yapıyosun? şehir dışı sözü vermiştin aylar önce bunun için mi gidemedik bir yere...???' diye ağzına geleni saymış; çocuk geldi nerdeyse ağlayacak çok zoruma gitti bitirdim diyor (ki haklılık payı var bence kesinlikle, kız da çalışıyor sonuçta neyse...)
Kız aramış 'abla ben onu küçümsemedim, geçekçi bir çözüm bulsun istedim sadece, bana açık olmuyordu, işlerin bu noktaya geleceğini bilemedim ' diye ağlıyor (dinleyince ona da hak veriyorum nasıl oluyorsa :/ )
Sonuç olarak iki haftadır ayrılar; kuzenim burda üzgün, kızı duruyorum kız orda üzülüyor.. kız son bir kez aramış bir daha aramam diyor, benim kuzenin de arayacağı yok.. Teyzem arıyor barıştır diyor ama... sanki benim kuzen haklı yani sanki bu kızla beklentileri uyuşmayacak gibi, hiç araya girmeyeyim diyorum siz ne dersiniz (kız fena geldi yani bana biraz, objektif olamıyorum ya da :)
Not: bu süreçte kısa dönem askerlik de var, onu da diyesim geldi nedense