bu kez gelsin artıkkkkk

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
anneler gününde hamile olabileceğimi hissetim bunu burdaki bi arkadaşım lada paylaştım dün test yaptım ve hamileyim çok sevinemiyorum daha önce 8 yıllık evlilik hayatıma 3 aşılama 2 tüp bebek 2 boş gebelik yaşadım ve çok sevinemiyorum dr gitim kan sulandırcı iğne verdi düşük için hap çalışıyorum kafama takmıcam herşeyi allaha bıraktım Allah isteyen herkese nasip etsinnnn

canim gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :nazar:
hangi testle hamile oldugunu anladin? adet gunun ne zamandi ve testi ne zaman
yaptin?? ben de bu ay hamileymisim gibi hissediyorum da var birkac gun daha belli olmasina
hayirlisi artik

hayırlı uğurlu olsun sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..birşey soracam hamile kalmak için ne yaptınız yani daha doğrusu özellikle birşey yaptınız mı? tedavi yumurta takibi kür vs.bende artık kalmak istiyorum nerdeyse üç yıl olacak..kusuruma bakmayın bekleyipte hamile olanlara belki bana umut olur diye hep sorduğum soru..

hayırlı olsun canım benım allah gonlune gore versın kafana bısey takma ıyı dusun ıyı olsun yazdıgın baslık nedense cok etkıledı benı

anneler gününde hamile olabileceğimi hissetim bunu burdaki bi arkadaşım lada paylaştım dün test yaptım ve hamileyim çok sevinemiyorum daha önce 8 yıllık evlilik hayatıma 3 aşılama 2 tüp bebek 2 boş gebelik yaşadım ve çok sevinemiyorum dr gitim kan sulandırcı iğne verdi düşük için hap çalışıyorum kafama takmıcam herşeyi allaha bıraktım Allah isteyen herkese nasip etsinnnn

canım yaa çok tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin busefer güzel haberlerini duyarız inşallah .inanki merak ediyordum seni başlığı görünce çok mutlu oldum gözünaydın .:nazar::nazar:

canim gozun aydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :nazar:
hangi testle hamile oldugunu anladin? adet gunun ne zamandi ve testi ne zaman
yaptin?? ben de bu ay hamileymisim gibi hissediyorum da var birkac gun daha belli olmasina
hayirlisi artik

canım clubreydi sanırm eczaneden istedim herhangibi test verdi sevinemiyorum düşüklerim olduğu için allh gönlünce versin

hayırlı uğurlu olsun sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..birşey soracam hamile kalmak için ne yaptınız yani daha doğrusu özellikle birşey yaptınız mı? tedavi yumurta takibi kür vs.bende artık kalmak istiyorum nerdeyse üç yıl olacak..kusuruma bakmayın bekleyipte hamile olanlara belki bana umut olur diye hep sorduğum soru..

canım olurmu ben soğan suyukullandım eşimin değerler yüzde 15 di vitamin kullabndı oda sebeb varmıki sizde bunun yaında allha tevekül etttim herşeyimle teslim oldum inşllh tez zamnda hamile kalısın

canım yaa çok tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin busefer güzel haberlerini duyarız inşallah .inanki merak ediyordum seni başlığı görünce çok mutlu oldum gözünaydın .:nazar::nazar:

ebrarımm sağol canım hayırlısı artık alhın taktiri neyse o olur çok sevnemiyorum öptüm güzel arkadaşım seni

canım görüyordum arada seni önceki düşüğünde de yazmıştım sana işallah bu sefer güzel sonuçlancak bol bol dua et canım allahım meleğini bu sfer sana bağışlasın darısı başımıza

allah yardımcın olsun...
kendine çok dikkat et...
bu sefer başarıcan inşallah
dualarım seninle
:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım görüyordum arada seni önceki düşüğünde de yazmıştım sana işallah bu sefer güzel sonuçlancak bol bol dua et canım allahım meleğini bu sfer sana bağışlasın darısı başımıza

canım çok sağol çok korkum var atamıyorum kafamdan sabır istiyorum kendime telkin etmeye çalışıyorum kasıklarım çok ağrınca hemen olumsuz hayaller kuruyorum sevinemiyorum bilmiyorum .

honeycim yeni gördüm canım çok sevindim...Allahım analı babalı büyütsün saglıcakla karnında büyüsün dogsun inşallah...:nazar::nazar::nazar:

Belki sizi tanımıyorum ama inanın okadar sevindimki. Burası bana okadr iyi geliyoki hergün böyle güzel haberler alalım işallah. Zor dönemler yaşamışsınız ama işallah Allahın izniyle bebeğinizi sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alıcaksınız.kendinizi stresten yorgunluktan uzak tutun hayırlı olsun işallah Allah hepimizin yanında olsungüzel haberlerinizi bekliyoruz .
ayrıca daha önce yaşadıklarınızı düşünüp bebişi üzmeyin çünkü biliyosunuz stres her kötülüğün başı sağlıklı hamilelikler dilerim.

honeyim yenitopiğin hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun canım 41 kere maşallah teyzesinsen

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X