Bu kez mesele kardeşim :(

Evet ben de cok iş değiştirdim. Restoranlarda otellerde calıştım hizmet sektörü zor geldi bıraktim. Sekreter oldum o da olmadı. Ben de bir is hayatında tutunamiyorum. Bir ara sorun bende mi diye çok düşündüm ana çevreme bakinca bir cok kisinin uyum sorunu yaşadığını farkettim :)
Kısacasi kardeşinizi bir an kendime benzettim. Kafaya takmasın. Ama bir inerim var oyle plazalardan holdinglerden uzak dursun. Büyük yerin derdi de büyük oluyor
Çok üzülüyor çalışmak istiyorum diyo ama hiç bir ortama ayak uyduramıyorum diyor kardeşim hemşire hastane de ise girdi iki kez ama bir iki gün çalışıp ayrıldı onda da bende de sosyal fobi var malesef ben de kardesimle aynı durumdayım :KK43:

Cok mu el bebek gul bebek yetisti? Ortama alisamadim diye ilk gunde 2 kez istifa etmis. Depresyona girdigi dogrudur issizlik zor ona lafim yok. Ama buna yol acan ya cok rahat tuttugunuz icin aile olarak sizsiniz ya da kendisi. Iyi de olsa kotu de olsa cok uc noktada bir ortam olmadigi muddetce acil bir ise girmeli. Sorununun cozumu bu . Ise gir diye baski yapilmaz anca kendi ayaklari uzerinde durunca hayatinda nelerin degisip guzellesecegini, is arkadaslariyla sosyallesebilecegini tatli tatli anlatirsaniz sorun cozulur gibi geliyor bana.
Çok zorlamak da istemiyorum kardeşim de benim gibi çok hassas korkuyorum psikolojisinin bozulmasından benim yaşadığım şeyleri yaşamasından :(

Back