bu kıllı yiyecekler hep beni mi bulur?

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
ne zaman dışarıda yada başkasında yemek yesem içinden kıl çıkar
(eşimin söylediğine göre ben bu konuda kıl olduğum için hep beni buluyormuş)yani kıl kılı çekermişsenağlama
neyse benim bu kıl olayını bilen görümcem bir gün bayram ziyaretine götürdü arkadaşına,kadın börek ve tatlı ikram emek için mutfağa gitti görümceme çok aç olduğumu söyleyip fazla oturmayalım dedim.bana arkadaşının aşırı titiz olduğunu burada rahatlıkla yiyebileceğimi söyledi kadın önce bana tabağı uzatıp diğer tabakları getirmeye gitti ben o sırada böreği ısırdım ve ağzımda kıl uzadı........
görümcemin ifadesi yuhhhhhhhhhh bu kadar da olmaz olducokacimcoook

ayyyyyyy igrenccc ya dusuncesi bile midemi bulandirir.genelde bendede oluyor ya kendi kilimdan bile tiksinirim.disarda yememeye ozen gosteriyorum.

benim da babama denk gelir hep...
cok igrenc ama hakkaten de..

Ben artık tek kılla karşılaşınca normal karşılıyorum -tatlicadiarzu-( yiyemiyorum o ayrı tabi :delphin: )

Tavuk ızgarasını çok beğendiğim ve sırf o sebeple gittiğim restorantta başıma gelen ;
Kimsenin başına gelmemiştir. :bbo:

Arkadaşımla birlikle oturduk, siparişlerimizi verdik. Sohbetimizi muhabbetimizi ediyoruz, bir taraftan salatadan tadıyoruz falan derken siparişlerimiz geldi.

Büyük bir iştahla çatalımı bıçağımı elime aldım tavuğu mideme indiricem ;

Aman Allah' ım o da ne !!! :1shok::uhm:

Bir avuç dolusu ( abartmıyorum !) Sanki biri saçlarını taramış dökülenleri yumak haline getirip tavukların üzerine otutturmuş, üstelik bide soslanmış halde :1shok::1shok: kafamçokkarıştı

Çok feci bir manzaraydı. Sonrasını anlatmama gerek yok sanırım kafamçokkarıştı

Özürler, bilmem neler falan ama o gün bugündür restorantın önünden bile geçmiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ay çok kötü ya,,,bizde bi gün arkadaşımla kumpir yemeye gittik,,çok ta severiz..neyse oturduk,siparişleri verdik kolalarımız geldi arkasındanda kumpirlerimiz..biz afiyetle yiğiyoruz arkadaşım yarısına gelmiş birden surat ifadesi bi değişti..bana durup bakıyo noldu dedim elini ağzına götürdü,bi çıkardı kocaman tırnak aman allahım ben şok sapsarı oldum yediklerimide çıkaracaktım neredeyde..odur budur kumpirden vazgeçtim..

ay çok kötü ya,,,bizde bi gün arkadaşımla kumpir yemeye gittik,,çok ta severiz..neyse oturduk,siparişleri verdik kolalarımız geldi arkasındanda kumpirlerimiz..biz afiyetle yiğiyoruz arkadaşım yarısına gelmiş birden surat ifadesi bi değişti..bana durup bakıyo noldu dedim elini ağzına götürdü,bi çıkardı kocaman tırnak aman allahım ben şok sapsarı oldum yediklerimide çıkaracaktım neredeyde..odur budur kumpirden vazgeçtim..

Ohhaaa yanii, tırnak da hiç duymamıştım..

Ben olsam yıkarım orayı, diğer müşterilere de gösteririm tırnağı herkes kalksın gitsin diye..

Herkese de anlatıcam diye söylerim sahibine..

Tırnak ne demek yaaa..

Hem iğrenç hem mikrop yuvası.

Ay bana birşeyler oluyor öğğğhhhhhh..

bence biz yediğimiz şeyi çok incelediğimiz için buluyoruz.... banada uyuz derler hep böyle yaptığım için ama napıyım görmeyip yiyeyim mi onları ıyyy :olmaz:

Bi ben midesizim galiba :D kılı ordan çıkartıp yemeye devam edin bir şey olmuyor valla sdfhsdkjf :D

allahım kusacaktım neredeyse yaaaa. hayatta en tahammül edemediğim ve kendimi tutamayıp çıkardığım şeydir bahsi geçen nesne:(((

Bir avuç dolusu ( abartmıyorum !) Sanki biri saçlarını taramış dökülenleri yumak haline getirip tavukların üzerine otutturmuş, üstelik bide soslanmış halde :1shok::1shok: kafamçokkarıştı

ayy koptum kis soslumuydu bide:roflol::roflol:

Bi ben midesizim galiba :D kılı ordan çıkartıp yemeye devam edin bir şey olmuyor valla sdfhsdkjf :D

Allah seni:roflol::roflol::roflol:

kislaaar fazla titizlenmeyin gercekten cok hassas olunca bu konuda hep seni bulur o killar bocuklerkafamçokkarıştı

banada hep denk gelir kıl felan ama bi keresinde öyle bi şey denk geldiki yuh dedim yani :)

yediğimiz bi şeyin yanında salata vermişlerdi marullu falan neyse güzelce yiyoduk salatanın nerdeyse yarısına gelmiştik veee (bir benim başıma gelir heralde dediğim şeyi gördüm) salatanın dibinde salyangoz vardı -tatlicadiarzu- gerisini siz tahmin edin artık Çok üzgünüm çoook

Back
X