Bu kilolarla bas edemiyorum ya :'(

MasaL_Gibiii_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
15
1
6
35
İstanbul
Kizlar Cok morelim bozuk cook. Artik iyice takinti haline geldi bu kilolarim. 23 yasindayim, 163 boy ve kilo 95 kilo ( gerci okadar gostermiyormusum).
Sabahim gunduzum aksamim kilolarimi dusunerek geciyor en kotusu de elimden bise gelmiyor. Ustume basima kiyafet alasim gelmiyor, almiyorumda zaten.
Spor yapmak, hafif yemekler vs vs bunlar benim icin soz konusu olamiyor bi turlu..
Calistigim icin ne kendime ne yemek hazirlamaya nede spora vaktim oluyor. Ben ne yapabilirim? Kosu bandi alsam diyorum ise yararmi sizce yoksa 2 gun kosup kenara atilan bi alet mi olur?
Son cagre ameliyat dusunuyorum ama cok korkuyorum vitamin eksikligi falan saclar dokuluyomus. Lutfen bi bilgisi olan tecrubesi olan yazmayi ihmal etmesin...

kimisi kilo almaktan kimisi alamamaktan dertli
bende alamıyorum yemek yemek bir işkence bana
usandım sıkıldım artık gerçekten
eşimle bazen sırf bu yememem yüzünden tartışıyoruz
eşim benimle yemeğe gitmek istemiyor artık
yada davetli olduğumuz bir yemek benim en büyük derdim oluyor
insanlar beni yobaz yabani birşey sanıyor galiba
canım sana eşimin yaptığı diyeti önereyim baya zayıflatıyor ama eşim aynı zamanda sporda yapardı
sabahları bir yumurta haşlanmış,biraz zeytin peynir tıpkı kahvaltı gibi ama az
akşamları mangalda yada tavada tavuk göğsü ve yanında haşlanmış pazı patates
gerçekten işe yarıyor zaten yavaş yavaş mide küçülüyor

Canimm bak bende 1.70 boyunda 82 kg dim. Hatta 1.5 hafta oncesine kadar.diyeyteyim 3 gun dayan sonrasina alisiyorsun.bende 23 yasndayim ve dogumdan sonra emzirme döneminde aldim kilolari.halimden hic memnin degildim sporada başladım sikilasiyorumda ve bu gozle gprulur derecede fark edilkyor. Benim tavsiyem zayiflamak istedigine önce sen inanmalisin. Emin ol BAŞARABİLİRSİNİZ

kilon çok, yaşına göre daha da çok. ben çalışıyorum spor yapamam demen de o kadar bahane olduğu belli birşey ki. sabah yarım saat yürü, öğlen arada yürü, ne bileyim hafta sonları yürü. kendini zorlamazsan mümkün değil zayıflayamazsın. ve az yiyeceksin, başka yolu yok. sadece sporla kilo veremeezsin. az yiyeceksin, hafif yiyeceksin, dengeli yiyeceksin. yapamam demek mazeret değil, herkes yapıyor, sen neden yapamayacaksın.

canım ben bu sabah ıtıbarıyle 5 i 1 yerde caya basladım daha oncede ıcmıstım bı arastır ıstersen ,ınanılmaz bı sekılde ıstah kapatıyo normalde gorunce yemeye dayanamadıgım seylerı bu cayı ıcerek ıstah kapandıgı ıcın canın cekmıyo bırazda spor la desteklersen ınankı ıstedıgın sonucu alırsın sana tavsıyem.

95kıloyu göstermesen göstemesen nereye kadar göstermıyceksınki bence bırak kendıne üzülmeyı hemen bı dıyetısyenden randevu al

bende çalışıyorum haftada 3 gün spora gidiyorum iki ay olacak 4kilo gitti. ama bunun harıcınde incelmede oldu. dikkat ediyormuyum yediklerime biraz. çünkü çalışıyrum kafamdakini çok yapamıyorum ama bu kadarı bile beni çok etkiledi inatla devam edeceğim. yaparsın merak etme biraz azim gerekli

CANIM SENİNKİ KADAR OLMASADA BENİMDE 10 KİLO FAZLAM VAR ancak 3 aydır hem spor hem diyet yapmama rağmen 3 kilo verebildim bende artık dayanamadım ve bir arayışa girdim
ŞİMDİ BENİ İYİ DİNLE
bulunduğum şehirde lazer epilasyon içinde gittiğim bir klinik vardı burda 4 paketlik ve 10 seanslık bir kür uygulaması olduğunu ögrendim. rica ederek mevcut katılımcıların bir ikisi ile görüştüm gerçektende işe yaradığını ve çok memnun olduklarını söylediler bendegeçen hafta başladım bu c.tes. 2.seansıma girdim 10 kilo ve 4 beden incelmeyi garanti ettiler
sana biraz bilgi veriyim

1)KARBON TEDAVİSİ
vücüdun çeşitli yerlerine çok ince uçlu bir iğne ile(inan hissetmiyorsun) girilerek deri altına karbon gazı veriliyor bu gaz 25 dk içinde vücutta oksijenle tepkimeye girerek yağları yakıyor (hafif bir yanma hissi ve cızırtı duyuyorsun ama korkulcak birşey yok )
2)SLİM UP
bu cihaz 16 elektrot ile vucuda bağlanıyor ve elektrik akımı verilerek vücuttaki sıkılaşmayı sağlıyor
3)özel bir krem ile (yağ yakıcı ve sıkılaştırıcı) vücut masajı yapılarak seni bir güzell paketliyorlar
4) diyetisyen
ben haftada bir kere gidiyorum yani 2.5 ay sürecek toplam 10 seans ve herhafta diyetisyenle görüşmekde zorunlu
ÇOK AMA ÇOK UMUTLUYUM
100 ÜN ÜZERİNDE BAŞLAYARAK 65 KİLOYA DÜŞMÜŞ (15 SEANSTA MAKSİ PAKET) HASTA İLE BİREBİR KONUŞTUM
ŞİMDİ İŞİN GÜZEL YANI
MİLYARLAR TUTMUYOR
10 SEANSLIK PAKETİ 750 TL
AMELİYAT FİLAN DÜŞÜNMEDEN ÖNCE MUTLAKA GÜVENİLİR SAĞLIK MERKEZLERİNİN UYGULAMALARINA GÖZ AT
ÖZELLİKLE
KARBON TEDAVİSİ HIZLA YAYGINLAŞMAKTA VE OLDUKÇA İYİ SONUÇLAR ÇIKARMAKTADIR
BU SORUNDAN MUZDARİP HERKESE ŞİFA DİLERİM

Merhaba,

Zamanım yok, kendime vakit ayıramıyorum, bunların hepsi de bence insanın kendi kendine uydurduğu bahaneler. Öncelikle bence bir uzmandan yardım almalısınız, normal kilonuz ne, neden kilolusunuz, nasıl beslenmelisiniz bu sorulara en güzel bir diyetisyen cevap verebilir. Spor konusunda da ben de çalışıyorum, spora gidiyordum önceden ama artık hiç vakit olmuyordu yoğunluktan, ben de evde spor yapmaya başladım. Her gün akşamları evde açıyorum fitness videolarını geçiyorum karşısına 1 saat sporumu yapıyorum. Dizi izlemek yerine bunu tercih ediyorum, insan bir şeyi gerçekten isterse başarabilir. Siz de buraya yazdığınıza göre kafaya koymuşsunuz, bence hiç geri atmayın, hemen bugün gidin diyetisyene, spora da hemen bugün başlayın, yaza istediğiniz hayal ettiğiniz gibi girin...

95 kilonun neyini göstermiyormuşsunuz çok merak ettim,ayrıca çalışıyorum spor yapamam diyet yapamam bunların hepsi bahane,evde bütün gün otursanız demekki kaç 95 olacakmış kilonuz.ayrıca 95 olana kadar aklınız nerdeydi heralde bi gece yatıp sabaha 95 kilo olarak uyanmadınız.okadar kızıyorum ki kendine dikkat etmeyen insanlara,kıyafet güzellik değil olay.sağlığınız için çok büyük risk,kalp şeker damar hastalıkları adayısınız şuan.olur da evlenirseniz anne olmanız ne kadar zor biliyor musunuz?Acil bi diyetisyene başvurun ve bu en güzel yaşınızda saklanmaktan vazgeçin artık

Öncelikle diyestisyenden bir diyet alin yok yapamiyorum calisiyorum yemek yapamiyorum demeyin hic bahane uydurmayin..öğle arana evden yemek yapıp goturebilirsin meyve , sebze haşlama, izgara tavuk ya da salata.. Yani bunlardan birini pişirmesi insanin koca gününde kaç dksni alir ki?
Disardan yemeyi birakin...

Bende 1.65im 50den 55e geçtiğinde bile bir tuhaf oluyor kalcam gobegim siz 30 35kilo fazla diyorsunuz ve yemek pişirmeyi zor siniyorsunuz...

İnsan yemek yemesi ni ogrenmedikce ister 10milyara sikilastrsin vucudunu ister dünyanin en iyi doktorunun bulsun hic fark olacagani sanmiyorum...

Herşey agzimiza attigimiz o yiyeceklerde basliyor ve bitiyor

arkadasım balkona kosu bandı aldı he rgun ısten gelınce 45 dk tempolu yuruyor suan 79 den 68 dustu
eger cıdden duzenlı kullanıcaksanız alın
her gun yurumelısın ıkı gun sınırlı kalırsan olmaz
her yemekten once uc bardak su ıcıyor ekmegı bır dılım yıyor
yogurt peynır bır dılım bır kase yıyor
meyve aksam yıyor
tatlı kestı yanı bı kase pudıng yıcekse bı tatlı kaısgı tadına bakıyor bu dılımde
lıposaksın da cok ıyı oyapan bırı lazım

yağ oranı hesaplanıp nerden ne kadar oldugunu cekılmesını gereken bır cerrah tabı
mayısta sırt bolgesınde sütyen yerlerı var ya arkadas kılo verdı oraya lıposaksın yaptırcak
siz hangı sehırdesınız

Merhaba cnm..ben 2 çocuk annesiyim her doğumda 20 küsür kilo aldim:-(kalori hesabı yapıyorum diyet gibi değil çok rahat. .bi netten araştır istersen tavsiye ederim. .Mayıs tan beri 21 kilo verdim. .101 kilodan 80 kiloya düştüm. .devam ediyorum şimdi halaa..butun etrafımdakiler nasıl yapıyorsun diye soruyor

zamanım yok diye bişey yok bence.mesela 2 durak önce inip yürüyebilirsin.
hegün yarımsaat 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş özellikle yokuş çıkma.
koşu bandınında faydasını görürsün.ama bir kenara atacaksan hiç alma.
o sana kalmış bişey.koşu bandı, bisiklete göre diğer kondisyon aletlerine göre daha iyi bence.

Once bir endokrinoloji bolumune gidip degerlerine baktir. Insulin direncin nasil belki troidin var nedenini ben bu sekilde ogrendim. Tavsiye ederim. 57.2 idi kilom 55.5 i bu haftasonu gordum boyum 1.54 oyuzden bana gore ideal kilo 52. Bu kadar kilo yuzunden bile yokus cikinca nefes nefese kaliyorum oyuzden usenmeyin siz de kesinlikle disardan yemeyin.
Bir de Canan Karatay in beslenme seklini denemeye basladim suanlik iyi gidiyor. Eve alinan spor aletleri genelde havlu kurutmalik olarak bi kenarda kaliyor ama bu kisinin elinde olan bisey. Benim eliptik bisikletim var cok memnunum asil spor salonuna gitsem useniyorum terlilerle ugrasmasiydi camasiriydi banyosuydu bitiyorum. Boyle evimin icinde kulakligimi takip rahat rahat yapiyorum sporumu. Bazen sıkılınca 20 dakika yapıp 10-15 dakika arası mezdeke çalıp oynuyorum

Son düzenleme:
Kizlar hanimlar ilgilenip yorum yazdiginiz icin tsk ederim.
Hepsini tek tek okudum ve motive ettiniz beni tekrardan. Madem memnum deyilim biseler yapmanin vakti geldi. Bugunden itibaren basliyorum. Ins yalniz ustesinden gelirim. Basarimi ins gostericem sizlere :)

irade meselesi..
demekkı yeterince ıstemıyorsun zayıflamayı..
kendıne ozel yemek hazırlıyamıyosan da,az yemeyı ve doymadan kalkmayı ogrenmelısın..
boğazını tutamadan zayıflıyamazsın..

Öncelikle bir dahiliye doktoruna giderek kan tahlili yaptırın,şeker ve tiroitlerinize baktırın belki hormonlarımızla alakalı bir durumdur,kilo sadece yemek içmekle olmaz eğer herhangi bir hormon rahatsızlığınız varsa oda kilo alımına sebep olur eğer hormonlar az çalışıyorsa kilo yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…