Bu kilolarla bas edemiyorum ya :'(

163 cm boya 95 kiloyu nasıl göstermiyorsun inanılmaz merak ettim. bende 15-20 kg kadar vermek istiyorum

163 cm boya 95 kiloyu nasıl göstermiyorsun inanılmaz merak ettim. bende 15-20 kg kadar vermek istiyorum

Ya okadar yazdigim hikayeden bi o cumleme takti herkez. Evet kiloluyum siskoyum ama kilomu ogrenenler hic 95 gostermiyosun 80 fln anca diyolar onu soylemek istiyorum herkezin sekli tipi farkli kimisi gosterir kimisi gostermez. Artik buraya konu acmadan once 10 kez dusunurum.

boşuna alınganlık ediyorsun canım arkadaş kötü birşey dememiş ki

Başlangıçta adapte olana kadar sıkıntı değil canım ya, bende evde ne varsa yiyordum, tatlısını da kekini de böreğini de yemeğini de doyana kadar. Öğünlerini bil yavaş ye yani yediğinin hazzını yaşat kendine fazlasını istemiyor zaten vücut bir süre sonra. 7den sonra bir şey yememeye dikkat ederdim ama acıktıysam senin yaptığını yapardım, neden aç tutayım ki vücudumu? Spor bile yapmadım ya, zoraki olmuyo hiç bir şey kim ne derse desin. Ha şu var daha hareketli olmaya gayret ettim, markete arabayla giderdim sabahları yürüyerek gittim, çarşıdan dönerken eve otobüsle değil yürüyerek geldim gibi.. ve bunlardan zevk aldım en önemlisi bu. Aklını yiyeceğe takmamak lazım, şimdi küçük kardeşim aynı şeyi yapıyor bu sene evde üniversite sınavlarına hazırlanıyor, stresten vs derken o kadar çok kilo aldı ki.. Bakıyorum çocuğun zoru durmadan yemekle. Biraz çevreye, hayatına odaklanıp bir şeylerden keyif almak gerek. En önemlisi bu belki de. Bir şeylerden keyif alamamak, uğraşı bulamamak, bıkmışlık bezginlik vs damak tadı olan yemeği seven insanları hep obeziteye itiyo..

:))
Evet herkes buna takılmış gibi.
İri kemiklisindir o yüzden löp löp gözükmez sadece iri algılanırsın bir de kilon tüm vücuda dağılmıştır.
Ama kilo kilodur sonuçta ve malesef çok ta saklanamıyor.
Sen bunlarla canını sıkma.
Azimli ol at o fazla kiloları üzerinden.
Sanırım gençsin daha bu fırsatı iyi değerlendir.YAş ilerledikçe kilo vermek çok zor ve şimdiden önlemini almazsan 100 lü kiloları çok hızlı aşarsın.
O yüzden sağlam bir program yap ve iradeli ol canım.

Çoğunlukla dedim zaten düzgün okursanız anlarsınız

Canim senide iyi anlayabiliyorum bu konuda benim esimde hic kilo alamiyor ama aciktiginda gayet iyi yiyo sende durum nasil? Bi ara proteinli milkshakelerden icmistide kilo almisti suan geri zayif bunyeyle alakali herhalde diye dusunuyorum Bende konuyu actigimdan beri diyete basladim 1 bucuk kilo vermisim ins devami gelir yaa

beni yanlış anlamayın ama ben bu işin irade meselesi olduğunu düşünüyorum (tabi bünye olayı da var)
eğer metobolizmanın normalse (başka bir sağlık probleminiz yoksa) ve kilo alıyorsanız yemeği fazla kaçırıyorsunuz demektir.
ben 24 yaşında ve 43 kiloyum.
ben de iradesiz olmam yüzünden alamıyorum.
çünkü genellikle karnım tam dolu değildir. hatta çoğu zaman açtır.
ama üşendiğimden ve yemekten zevk almadığımdan yemem.
yemek asla aklımda yoktur.
bazen sabah kalkıp işe giderim ve akşam eve geldiğimde daha hiçbir şey yemediğimi fark ederim
böyle olmak da sağlık için zor zararlı.

bence 3 öğünde porsiyonları küçülterek başlamalısınız.
(ben de tam tersini yapıyorum)
inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

Benim motive oldugumun sebebi ise konumla ilgilenmeleriydi tabikide kimisi cok kirici olmus, ben zaten uzun suredir hayattan kopuk oldugum icin artik bitek buraya basvurmak istedim iyi yorum yazanlara sonsuz tskler ama kirici yorumlari es geciyorum. Sizde kilonunuzun sebebini biliyosunuz gerci ilk defa duydum ne oldugunu bilmiyorum cok gecmis olsun. Ama dogum kontrol hapi hakkinda ayni sorunu bende yasiyorum ne denediysem hic biri faydali olmadi, kilo, siskinlik, bunalim.. o konudada zaten cagre bulamiyorum.. Ins hepimiz bi gun istedigimiz formda umutlu ve mutlu oluruz.

Ay onu nasil yapabiliyosunuz aksama kadar yemeden insan durabilirmi hic mi atistirmiyosunuz? Cok sasirdim ben oyle olsam herhalde aglama krizlerine girerim acliktan ama kahvaltimi normal yapiyorum bende aksama dogru hafif yemeye basladim hele 5 6 dan sonra sirf salata ins busefer cidden basaririm. Karnimin surekli ac oldugunu hissediyorum ama mecbur alistircam kendimi..

Hah valla neguzel ozetlediniz durumu helal olsun !

ben acıkmıyorum
o protein karışımını denedim vanilyalı
ama benim iştahım üç gün açılır sonar yeniden durur
yani ben sürekli kendimi zorlamak durumundayım
ve bundan çok yoruldum sıkıldım
benim için yemek yemek bir görev gibi mecburluk gibimi desem bilemedim
şimdi bende 1 kilo almışım ekmek çok yemeye çalışıyorum
yumurta haşlıyorum
azmet canım vereceksin,inan kilo almak çok çok daha zor

konu açmayı on kez düşünmek yerine yazdığım yorumu düzgünce okusan anlardın espriden de anlamıyorsan o senin sorunun

bence diyetisyene gidip senin vaktine yeme düzenine göre yardım isteyebilirsin. kilo belki çok yemeyle alakalı olmayabilir tiroid olabilir, hormonlarla alakalı olabilir o yüzden kan değerlerine falan bakılmalı ona göre bi çözüm yolu bulunur diye düşünüyorum. zayıflatıcı kemerler de oluyor onu da deneyebilirsin spor yapmaya vakit yoksa eğer.

konu sahibini getirelim de tokatlayın isterseniz bu ne yaa derdi olan bir insana böyle yaklaşılır mı ne koşullarda çalıştığını yaşadığını biliyor musunuz? belki hasta belki metabolizması aşırı yavaş belki bunalımda vs vs vs bu tip yorumlara da hastayım siz süpersiniz kendinize bakan bakımlı bir bayansınız ezin herkesi

bence de ameliyat ol bizim burda bi adam var aşırı şişmandı gitti ameliyat oldu geldi şimdi dalyan gibi delikanlı oldu valla gerçi gay ama olsun sonuçta iyi oldu

arkadaşım ozaman buraya konu açmicaklar eleştiri duymak istemiyorlarsa,ayrıca kimse onu sert bi dille uyarmamış ki 95 kilo olmuş yarın siz gidin bakın konu sahibine hasta olunca ozaman.Ayrıca da diğer mesajımda belirttim hastalık vs durumlarını göz ardı ederek dedim okumuyosunuz sonra gelmiş yok şöyle yok böyle sen harikasın sen muhteşemsin,hayır harika değilim fit bi vücudum yok zaten söyledim önemli olan güzellik değil sağlık,lütfen komplekslerimizi bukadar belli etmeyelim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…