- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi MasaL_Gibiii_
-
Vayy anasini kilo vermek insani nekadar degistiriyo cok guzel bi hatun olmus ve genclesmiss yeminle.. Bende basarmak istiyorummm
163 cm boya 95 kiloyu nasıl göstermiyorsun inanılmaz merak ettim.bende 15-20 kg kadar vermek istiyorum
Ya okadar yazdigim hikayeden bi o cumleme takti herkez. Evet kiloluyum siskoyum ama kilomu ogrenenler hic 95 gostermiyosun 80 fln anca diyolar onu soylemek istiyorum herkezin sekli tipi farkli kimisi gosterir kimisi gostermez. Artik buraya konu acmadan once 10 kez dusunurum.
Dogru diyosun cidden bu konuyu actigimdan beri okadar motiveli yorumlar aldimki, o andan itibaren bende basladim diyebilirim bugun kendimce 40 mekik cektim coook zorlandimmyarinda kosmaya cikicam ins. Ama sadece sunu merak ettim hani diyolar ya 6 idan sonra kesinlikle bise yeme diye, mesela ben dun aksam 9da bi porsiyon salata yedim sakincasi olurmuki?
Ya okadar yazdigim hikayeden bi o cumleme takti herkez. Evet kiloluyum siskoyum ama kilomu ogrenenler hic 95 gostermiyosun 80 fln anca diyolar onu soylemek istiyorum herkezin sekli tipi farkli kimisi gosterir kimisi gostermez. Artik buraya konu acmadan once 10 kez dusunurum.
Ne yazıkkı benim hastalığım kilom yüzünden olmadı,hastalandığım zamanlarda 40 kiloydum şimdi 63 kiloyum bu hastalıkla tanıştığımda aşırı derecede zayıfım kemiklerim sayılıyordu,çocukluk döneminde de aşırı zayıftım,hiçbir zaman sofradan büyük porsiyonlar yiyerek kalkmadım,hatta normalde yemek yemeyi bile seven bir insan değilim 40 kg bile sürekli yürüş yapardım hala devam ediyorum yürüyüşüme yediklerine içtiklerime dikkat ederim ama doktorum bile söylediği kilon hastalığın yüzünden diye,o yüzden kadar emin konuşmayın,hastalıklarınız kilo yüZünden oluyor diye.
kimisi kilo almaktan kimisi alamamaktan dertli
bende alamıyorum yemek yemek bir işkence bana
usandım sıkıldım artık gerçekten
eşimle bazen sırf bu yememem yüzünden tartışıyoruz
eşim benimle yemeğe gitmek istemiyor artık
yada davetli olduğumuz bir yemek benim en büyük derdim oluyor
insanlar beni yobaz yabani birşey sanıyor galiba
canım sana eşimin yaptığı diyeti önereyim baya zayıflatıyor ama eşim aynı zamanda sporda yapardı
sabahları bir yumurta haşlanmış,biraz zeytin peynir tıpkı kahvaltı gibi ama az
akşamları mangalda yada tavada tavuk göğsü ve yanında haşlanmış pazı patates
gerçekten işe yarıyor zaten yavaş yavaş mide küçülüyor
KizlarCok morelim bozuk cook. Artik iyice takinti haline geldi bu kilolarim. 23 yasindayim, 163 boy ve kilo 95 kilo ( gerci okadar gostermiyormusum).
Sabahim gunduzum aksamim kilolarimi dusunerek geciyor en kotusu de elimden bise gelmiyor. Ustume basima kiyafet alasim gelmiyor, almiyorumda zaten.
Spor yapmak, hafif yemekler vs vs bunlar benim icin soz konusu olamiyor bi turlu..
Calistigim icin ne kendime ne yemek hazirlamaya nede spora vaktim oluyor. Ben ne yapabilirim? Kosu bandi alsam diyorum ise yararmi sizce yoksa 2 gun kosup kenara atilan bi alet mi olur?
Son cagre ameliyat dusunuyorum ama cok korkuyorum vitamin eksikligi falan saclar dokuluyomus. Lutfen bi bilgisi olan tecrubesi olan yazmayi ihmal etmesin...
bazı arkadaşlar ne kadarda kırıcı konuşmuş burda.
mesela bende kilolu bir bayanım.herhalde kimse istemez kilolu olsun.etraf insanların eleştirilerine maruz kalsın ama hiç düşünen yok belki bu kadında veya kızda bir hastalık var veya başka birşey.mesela ben kendim kilolarımın sebebini biliyorum.pcos"um bunun üzerine birde doğum kontrol hapı alıyorum o ilaç bana iyice kilo aldırıyor.ister istemez bu tür yorumlar benim gibi insanların kalbini kırıyor.hem hastalıkla boğuşuyorum hem kilolarımla birde üstüne insanların kalp kırıcı konuşmaları.
gerçi konu sahibi arkadaşımız sizlerin dediklerinizden motive olmuş ama ben kendisinin yerinde olsam dahada hayattan koparım.
neysee.
arkadaşa önerebileceğim yegane diyet var.
5 güne 5 kilo verdiren bir diyet
kendim denedim ve oldu ama bu diyet yüzünden vejeteryan bile olabilirsin.çünkü ben hemen hemen öylelyim.artık tavuktan iğreniyorum
sadece et,tavuk,balık tüketeceksin.haslanmış olarak ve tuzsuz.bol bol su tüketmelisin.ekmekti oydu buydu kesinlikle yememelisin.
5 güne 5 kilo gidecek garanti.fransız bir diyeti bu.bende burdakı diyet başlıklarından buldum bunu.
sağlıklı olmayabilir bazı arkadaşlar için ama ne yapalım.hem zayıflayın diyorlar hemde sağlıksız diyetler yapmayın diyorlar.gelde çık işin içinden.:44:
beni yanlış anlamayın ama ben bu işin irade meselesi olduğunu düşünüyorum (tabi bünye olayı da var)
eğer metobolizmanın normalse (başka bir sağlık probleminiz yoksa) ve kilo alıyorsanız yemeği fazla kaçırıyorsunuz demektir.
ben 24 yaşında ve 43 kiloyum.
ben de iradesiz olmam yüzünden alamıyorum.
çünkü genellikle karnım tam dolu değildir. hatta çoğu zaman açtır.
ama üşendiğimden ve yemekten zevk almadığımdan yemem.
yemek asla aklımda yoktur.
bazen sabah kalkıp işe giderim ve akşam eve geldiğimde daha hiçbir şey yemediğimi fark ederim
böyle olmak da sağlık için zor zararlı.
bence 3 öğünde porsiyonları küçülterek başlamalısınız.
(ben de tam tersini yapıyorum)
inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
:))
Evet herkes buna takılmış gibi.
İri kemiklisindir o yüzden löp löp gözükmez sadece iri algılanırsın bir de kilon tüm vücuda dağılmıştır.
Ama kilo kilodur sonuçta ve malesef çok ta saklanamıyor.
Sen bunlarla canını sıkma.
Azimli ol at o fazla kiloları üzerinden.
Sanırım gençsin daha bu fırsatı iyi değerlendir.YAş ilerledikçe kilo vermek çok zor ve şimdiden önlemini almazsan 100 lü kiloları çok hızlı aşarsın.
O yüzden sağlam bir program yap ve iradeli ol canım.
Canim senide iyi anlayabiliyorum bu konuda benim esimde hic kilo alamiyor ama aciktiginda gayet iyi yiyo sende durum nasil? Bi ara proteinli milkshakelerden icmistide kilo almisti suan geri zayif bunyeyle alakali herhalde diye dusunuyorumBende konuyu actigimdan beri diyete basladim 1 bucuk kilo vermisim ins devami gelir yaa
KizlarCok morelim bozuk cook. Artik iyice takinti haline geldi bu kilolarim. 23 yasindayim, 163 boy ve kilo 95 kilo ( gerci okadar gostermiyormusum).
Sabahim gunduzum aksamim kilolarimi dusunerek geciyor en kotusu de elimden bise gelmiyor. Ustume basima kiyafet alasim gelmiyor, almiyorumda zaten.
Spor yapmak, hafif yemekler vs vs bunlar benim icin soz konusu olamiyor bi turlu..
Calistigim icin ne kendime ne yemek hazirlamaya nede spora vaktim oluyor. Ben ne yapabilirim? Kosu bandi alsam diyorum ise yararmi sizce yoksa 2 gun kosup kenara atilan bi alet mi olur?
Son cagre ameliyat dusunuyorum ama cok korkuyorum vitamin eksikligi falan saclar dokuluyomus. Lutfen bi bilgisi olan tecrubesi olan yazmayi ihmal etmesin...
95 kilonun neyini göstermiyormuşsunuz çok merak ettim,ayrıca çalışıyorum spor yapamam diyet yapamam bunların hepsi bahane,evde bütün gün otursanız demekki kaç 95 olacakmış kilonuz.ayrıca 95 olana kadar aklınız nerdeydi heralde bi gece yatıp sabaha 95 kilo olarak uyanmadınız.okadar kızıyorum ki kendine dikkat etmeyen insanlara,kıyafet güzellik değil olay.sağlığınız için çok büyük risk,kalp şeker damar hastalıkları adayısınız şuan.olur da evlenirseniz anne olmanız ne kadar zor biliyor musunuz?Acil bi diyetisyene başvurun ve bu en güzel yaşınızda saklanmaktan vazgeçin artık
konu sahibini getirelim de tokatlayın isterseniz bu ne yaa derdi olan bir insana böyle yaklaşılır mı ne koşullarda çalıştığını yaşadığını biliyor musunuz? belki hasta belki metabolizması aşırı yavaş belki bunalımda vs vs vs bu tip yorumlara da hastayım siz süpersiniz kendinize bakan bakımlı bir bayansınız ezin herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?