- Konu Sahibi MasaL_Gibiii_
-
konu sahibini getirelim de tokatlayın isterseniz bu ne yaa derdi olan bir insana böyle yaklaşılır mı ne koşullarda çalıştığını yaşadığını biliyor musunuz? belki hasta belki metabolizması aşırı yavaş belki bunalımda vs vs vs bu tip yorumlara da hastayım siz süpersiniz kendinize bakan bakımlı bir bayansınız ezin herkesi
Canım kafana koyduktan sonra hedefinden kimse şaşırtamaz. Seninki kadar değildi ama ben de 72 kg.dan 59kg.a düştüm ortalama 3 ayda. Ben bunu yaparken 17 Gün diyeti diye bir kitaptan faydalandım. Sebze meyve protein ve yeşil çayı düzenli tükettiğim, karbonhidratı da yavaş yavaş ve ölçülü dahil ettiğim bir diyetti. Arada 1-2 kg alsam da birkaç gün dikkat edip yine aynı kiloya geri dönüyordum. Korkma yapabilirsin, birkaç ay sonra buraya başarı öykünü koyabilirsin.
Ya ins cnm ya, bende su an ugrasiyorum her sabah tartilasim geliyo cok sabirsiz oldugumu anladim :26: ama ustesinden gelicem ins bi başını yakalasam devami gelir diye dusunuyorum bakicazz :18:
Doğum kontrol hapı içerek zayıfla
arkadaşım ozaman buraya konu açmicaklar eleştiri duymak istemiyorlarsa,ayrıca kimse onu sert bi dille uyarmamış ki 95 kilo olmuş yarın siz gidin bakın konu sahibine hasta olunca ozaman.Ayrıca da diğer mesajımda belirttim hastalık vs durumlarını göz ardı ederek dedim okumuyosunuz sonra gelmiş yok şöyle yok böyle sen harikasın sen muhteşemsin,hayır harika değilim fit bi vücudum yok zaten söyledim önemli olan güzellik değil sağlık,lütfen komplekslerimizi bukadar belli etmeyelim ya
Ya siz ve sizin gibilere sinir oluyorum ne demek dogum kontrol hapı iç zayıfla bunun için içilir mi?
Bi genç kıza, psikolojini bozan ne gerekirse yapacak olan bi durumdayken bu denir mi?
Dogum kontrol hapı ihtiyaç durumlarında doktor tavsiyesiyle içilir.
Ayrıca çoğu bünyede kilo yapar.
Bu zihniyetteyse birini ciddiye alıp lafını dinleyen varsa vay haline.
Kaç yasındasınız bilmiyorum ama ben bu yaşımda cehaletinizi kınıyorum.
Öyle haplarla sunlarla bunlarla verilmez kilo.
Düzgün beslenme + spor fıstık gibi yapar adamı.
Konu sahibi arkadasım, bende zayıflamak istiyorum.
Akıllı ol sakın ilaçmış şuymuş buymuş SaKIN.
Diyetisyene gitmen daha saglıklı olacaktır senin için.
SAĞLIKLA KAL..
kesinlikle katılıyorum size cok haklısınız.konu sahibi için de şunu söylemek istedim;ben de yıllardır ugrastım 1 kg bıle veremedım ve dugunum agustosta. 5.gunum bugun ve 1.5 kg verdim.ekmegı azalt bitirme azalt.sonra su iç 2 lt ve aksam 6 dan sonra yeme asla yeme en fazla 1 elma 1 bardak cay olsun.ne bıleyım 3 kasık yogurt felan ye.her turlu sporu yaptm ama en etkilisi zumba oldu indir youtubedan 55 dk olan videoyu oyna her aksam onunla bak bende işe yaradı.sakın ilaca hapa vs yönelme tamam mı kuzum
Doğum kontrol hapı içerek zayıfla
KizlarCok morelim bozuk cook. Artik iyice takinti haline geldi bu kilolarim. 23 yasindayim, 163 boy ve kilo 95 kilo ( gerci okadar gostermiyormusum).
Sabahim gunduzum aksamim kilolarimi dusunerek geciyor en kotusu de elimden bise gelmiyor. Ustume basima kiyafet alasim gelmiyor, almiyorumda zaten.
Spor yapmak, hafif yemekler vs vs bunlar benim icin soz konusu olamiyor bi turlu..
Calistigim icin ne kendime ne yemek hazirlamaya nede spora vaktim oluyor. Ben ne yapabilirim? Kosu bandi alsam diyorum ise yararmi sizce yoksa 2 gun kosup kenara atilan bi alet mi olur?
Son cagre ameliyat dusunuyorum ama cok korkuyorum vitamin eksikligi falan saclar dokuluyomus. Lutfen bi bilgisi olan tecrubesi olan yazmayi ihmal etmesin...
Ya siz ve sizin gibilere sinir oluyorum ne demek dogum kontrol hapı iç zayıfla bunun için içilir mi?
Bi genç kıza, psikolojini bozan ne gerekirse yapacak olan bi durumdayken bu denir mi?
Dogum kontrol hapı ihtiyaç durumlarında doktor tavsiyesiyle içilir.
Ayrıca çoğu bünyede kilo yapar.
Bu zihniyetteyse birini ciddiye alıp lafını dinleyen varsa vay haline.
Kaç yasındasınız bilmiyorum ama ben bu yaşımda cehaletinizi kınıyorum.
Öyle haplarla sunlarla bunlarla verilmez kilo.
Düzgün beslenme + spor fıstık gibi yapar adamı.
Konu sahibi arkadasım, bende zayıflamak istiyorum.
Akıllı ol sakın ilaçmış şuymuş buymuş SaKIN.
Diyetisyene gitmen daha saglıklı olacaktır senin için.
SAĞLIKLA KAL..
kesinlikle katılıyorum size cok haklısınız.konu sahibi için de şunu söylemek istedim;ben de yıllardır ugrastım 1 kg bıle veremedım ve dugunum agustosta. 5.gunum bugun ve 1.5 kg verdim.ekmegı azalt bitirme azalt.sonra su iç 2 lt ve aksam 6 dan sonra yeme asla yeme en fazla 1 elma 1 bardak cay olsun.ne bıleyım 3 kasık yogurt felan ye.her turlu sporu yaptm ama en etkilisi zumba oldu indir youtubedan 55 dk olan videoyu oyna her aksam onunla bak bende işe yaradı.sakın ilaca hapa vs yönelme tamam mı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?