- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
- Konu Sahibi cereniiimo
Anladim cnm hadi ins guzel gider herseyin boldua edelim cuma mubarek gun hayirli haberlerlegelirsin inscuma gunu saat 2 dedi ultrasyona canim ins artis olur rabbim nasip eder devamini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cnm hadi ins guzel gider herseyin boldua edelim cuma mubarek gun hayirli haberlerlegelirsin inscuma gunu saat 2 dedi ultrasyona canim ins artis olur rabbim nasip eder devamini
Kuzum doktorumla görüşebildim. Evet gebelik var ama düzenli artış görmemiz gerekiyor testi yenile 2 gün sonra dedi. Dün vermiştim işte. Yarın sabah gidip kan vericem bakalım artacakmı azalacakmı yerinde mi sayacakCnm sen ne yaptin ne zman kan vericen tekrar
ins artis olmustur kac cikti gebeliginizKuzum doktorumla görüşebildim. Evet gebelik var ama düzenli artış görmemiz gerekiyor testi yenile 2 gün sonra dedi. Dün vermiştim işte. Yarın sabah gidip kan vericem bakalım artacakmı azalacakmı yerinde mi sayacak![]()
Dün yani 8.gün 11.32 canım bayağı düşük. Bakalım yarın belli olacak. Buarada cerenciğim hayırlı olsun inşallah güzelliklerle devam eder hamileliğin. Cumaya kadar da çok güzel aetar inşallah değerin canım...ins artis olmustur kac cikti gebeliginiz
amin ins senin de degerlerinde artis olur ben ayetel kursi okuyorum durmadan sen de oku canim dunya dua uzerine donuyor rabbim isteyen herkese icindede bize hayirli saglikli evladlar nasip etsinDün yani 8.gün 11.32 canım bayağı düşük. Bakalım yarın belli olacak. Buarada cerenciğim hayırlı olsun inşallah güzelliklerle devam eder hamileliğin. Cumaya kadar da çok güzel aetar inşallah değerin canım...
Amin tatlım çok sağol hep ağzımda ayetel kürsi.amin ins senin de degerlerinde artis olur ben ayetel kursi okuyorum durmadan sen de oku canim dunya dua uzerine donuyor rabbim isteyen herkese icindede bize hayirli saglikli evladlar nasip etsin
evet benim doktorumda saydirmadi 10 haziranda oldum transferi 22 haziran test gunumdu transfer gunu sayilmiyorCeren bir konuda transfer günü 1.gün sayılmaz yazıyor bu doğru mu bilgin var mı cnm?
Anladim cnm ins bizde guzel sonuclar aliriz bnde yarin sabah kan vericem bakalim ins benjmde artar degerim saglikla idrar testi yapiyorum hala oyle cok bi koyulasma yok cnm sen yapiyomusun hic yaptin mi yada idrar da nasil cikti koyulugu belli mi cnmKuzum doktorumla görüşebildim. Evet gebelik var ama düzenli artış görmemiz gerekiyor testi yenile 2 gün sonra dedi. Dün vermiştim işte. Yarın sabah gidip kan vericem bakalım artacakmı azalacakmı yerinde mi sayacak![]()
Bu sabah idrar testi yaptım canım dünkü gibi hayalet çizgi belli belirsiz...Anladim cnm ins bizde guzel sonuclar aliriz bnde yarin sabah kan vericem bakalim ins benjmde artar degerim saglikla idrar testi yapiyorum hala oyle cok bi koyulasma yok cnm sen yapiyomusun hic yaptin mi yada idrar da nasil cikti koyulugu belli mi cnm
Resim atabilirmisin cnm ikisi arasinda fark yokmu hicBu sabah idrar testi yaptım canım dünkü gibi hayalet çizgi belli belirsiz...
Canım çekmeye çalıştım ama fotoğrafta hiç görünmüyoki benmki pembe de değil grimsi gölge gibi ve dediğin gibi 15 dk sonra görünebiliyor.Bide idrari damlatir damlatmaz cikiyormu senin benim once hic cizgi yok sonradan 15 sonra falan beliriyor cok hafif pembe gibi
Ayni demekki cnm ikimizinde belirdikten sonra cok az pembe kaliyor ama sonra dedihin gibi durdukca benimde grilesiyor cnm se yine de atabilirmisin resi bende ekliyim bakayim benimde resimde hic belli olmuyor ama karsilastirma yapalim olurmuCanım çekmeye çalıştım ama fotoğrafta hiç görünmüyoki benmki pembe de değil grimsi gölge gibi ve dediğin gibi 15 dk sonra görünebiliyor.
Cnm bide testi ortadan bolup acip resim cek bnde oyle yapicam simdi daha net gozukuyorCanım çekmeye çalıştım ama fotoğrafta hiç görünmüyoki benmki pembe de değil grimsi gölge gibi ve dediğin gibi 15 dk sonra görünebiliyor.
Oo cnm gayet belirgin senin cokda guzel gorunuyor benimkiler hepten silikEki Görüntüle 2282423 Eki Görüntüle 2282425
Evirip çevirince ışığa tutunca görünüyor anca. Bakalım görebilecekmisin