Dusuk betahgc ile saglikli gebeligi olanlar yardim

Kuzum doktorumla görüşebildim. Evet gebelik var ama düzenli artış görmemiz gerekiyor testi yenile 2 gün sonra dedi. Dün vermiştim işte. Yarın sabah gidip kan vericem bakalım artacakmı azalacakmı yerinde mi sayacak :oops:
ins artis olmustur kac cikti gebeliginiz

Dün yani 8.gün 11.32 canım bayağı düşük. Bakalım yarın belli olacak. Buarada cerenciğim hayırlı olsun inşallah güzelliklerle devam eder hamileliğin. Cumaya kadar da çok güzel aetar inşallah değerin canım...
amin ins senin de degerlerinde artis olur ben ayetel kursi okuyorum durmadan sen de oku canim dunya dua uzerine donuyor rabbim isteyen herkese icindede bize hayirli saglikli evladlar nasip etsin

Kuzum doktorumla görüşebildim. Evet gebelik var ama düzenli artış görmemiz gerekiyor testi yenile 2 gün sonra dedi. Dün vermiştim işte. Yarın sabah gidip kan vericem bakalım artacakmı azalacakmı yerinde mi sayacak :oops:
Anladim cnm ins bizde guzel sonuclar aliriz bnde yarin sabah kan vericem bakalim ins benjmde artar degerim saglikla idrar testi yapiyorum hala oyle cok bi koyulasma yok cnm sen yapiyomusun hic yaptin mi yada idrar da nasil cikti koyulugu belli mi cnm

Anladim cnm ins bizde guzel sonuclar aliriz bnde yarin sabah kan vericem bakalim ins benjmde artar degerim saglikla idrar testi yapiyorum hala oyle cok bi koyulasma yok cnm sen yapiyomusun hic yaptin mi yada idrar da nasil cikti koyulugu belli mi cnm
Bu sabah idrar testi yaptım canım dünkü gibi hayalet çizgi belli belirsiz...

Bide idrari damlatir damlatmaz cikiyormu senin benim once hic cizgi yok sonradan 15 sonra falan beliriyor cok hafif pembe gibi

Canım çekmeye çalıştım ama fotoğrafta hiç görünmüyoki benmki pembe de değil grimsi gölge gibi ve dediğin gibi 15 dk sonra görünebiliyor.
Ayni demekki cnm ikimizinde belirdikten sonra cok az pembe kaliyor ama sonra dedihin gibi durdukca benimde grilesiyor cnm se yine de atabilirmisin resi bende ekliyim bakayim benimde resimde hic belli olmuyor ama karsilastirma yapalim olurmu

2282422
bak cnm bunda hafif gri var dedigin gibi bekledikce

Back
X