- Konu Sahibi mavigece75
Burada yazmıştım eşimle ilgili sorunları aldatıldım falan filan...boşanalım boşanmayalım...çözelim kurtaralım falan okuyanlar biliyordur..Çok zor bir süreçten geçtim ve hala geçiyorumda..baya toparlandık sayılır..eşim bana destek olmaya çalışıyor...ben atlatmaya çalışıyorum...şimdi neden yazıyorum aslında sadece içimi boşaltmak ...bir yerlere yazmam gerekiyordu şu an o durumdayım bir yerlere dökmem gerekiyordu...ilk zamanlardaki o öfke kızgınlık bilmiyorum belkide eşimin ciddi anlamda sorunları olduğunu ve bu yaşadıklarımın sebebinin bu olduğu terapistimde söylediği için baya azaldı hatta yok...ama çok kırgınım bu nasıl geçecek bilmiyorum ..bazen boğazımı bir şey tıkıyor sanki..çok üzülüyorum..mütiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum sanırım..bu nasıl geçecek bilmiyorum...neden çocuğumuz olmuyor diye testlere girdik eşimin sperm sayıları iyi çıktı ..hatta ilerlemiş bir varikoseli olduğu halde ..benim sevgili eşim bu varikoselde kaynaklanan rahatsızlıklarının nedenini çözemeyip iktidarını kaybolduğu fikrinede kapılmış..zaten kısır olduğundan şüpheleniyordu..ve basit bir ürolog kontrolü ve bir test onun bütün bu takıntılarınında yersiz olduğunu ortaya çıkardı..hatta bütün testlerim sonuçlanmadı ama sanırım benimle ilgili bir sorun var...gerçi hemen çocuk yapmak gibi bir niyetimde yok ama işte baktıralım dedik bir sorunumuz varsa bilelim...ay ben bunları neden yazıyorummm...başınızı şişiriyorum..ama arkadaşlar üzgünüm çok üzgünüm...ben bana asla kıyamayacak bir adam buldum sanmıştım...şimdi ne olur unut diyor ama işte arada böyle depreşiyor...içim eskisi kadar temiz değil...çok üzülüyorum buna..neyse içimi döktüm..okuyanlara teşekkürler...