Bu kırgınlık geçiyor mu?

mavigece75

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
485
3
118
İstanbul
Burada yazmıştım eşimle ilgili sorunları aldatıldım falan filan...boşanalım boşanmayalım...çözelim kurtaralım falan okuyanlar biliyordur..Çok zor bir süreçten geçtim ve hala geçiyorumda..baya toparlandık sayılır..eşim bana destek olmaya çalışıyor...ben atlatmaya çalışıyorum...şimdi neden yazıyorum aslında sadece içimi boşaltmak ...bir yerlere yazmam gerekiyordu şu an o durumdayım bir yerlere dökmem gerekiyordu...ilk zamanlardaki o öfke kızgınlık bilmiyorum belkide eşimin ciddi anlamda sorunları olduğunu ve bu yaşadıklarımın sebebinin bu olduğu terapistimde söylediği için baya azaldı hatta yok...ama çok kırgınım bu nasıl geçecek bilmiyorum ..bazen boğazımı bir şey tıkıyor sanki..çok üzülüyorum..mütiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum sanırım..bu nasıl geçecek bilmiyorum...neden çocuğumuz olmuyor diye testlere girdik eşimin sperm sayıları iyi çıktı ..hatta ilerlemiş bir varikoseli olduğu halde ..benim sevgili eşim bu varikoselde kaynaklanan rahatsızlıklarının nedenini çözemeyip iktidarını kaybolduğu fikrinede kapılmış..zaten kısır olduğundan şüpheleniyordu..ve basit bir ürolog kontrolü ve bir test onun bütün bu takıntılarınında yersiz olduğunu ortaya çıkardı..hatta bütün testlerim sonuçlanmadı ama sanırım benimle ilgili bir sorun var...gerçi hemen çocuk yapmak gibi bir niyetimde yok ama işte baktıralım dedik bir sorunumuz varsa bilelim...ay ben bunları neden yazıyorummm...başınızı şişiriyorum..ama arkadaşlar üzgünüm çok üzgünüm...ben bana asla kıyamayacak bir adam buldum sanmıştım...şimdi ne olur unut diyor ama işte arada böyle depreşiyor...içim eskisi kadar temiz değil...çok üzülüyorum buna..neyse içimi döktüm..okuyanlara teşekkürler...

insan aldatılmayı nasıl kabullenir bilmiyorum ama sende kabullenmiş değilsin kabullenmiş olsaydın şimdi buraya yazma ihtiyacı duymazdın işiniz zor allah yardımcınız olsun

cnm hakkında hayırlısı olsun.kafamı sısırmedın ayrıca
dertlesmek ıstersen herzaman yardımcı olmaya calısırım
daha oncekı konunu da az cok bılıyorumm

Unut deyince unutmak o kadar kolay olsa ne güzel di mi?mafoldumben
Eşiniz umarım çok çaba sarfediyordur hatasını telafi etmek için..
Ancak bu şekilde hayata dönebilirsiniz bence..:teselli:

bildiğm asla kırgınlık geçmiyor malesef tam tersi olsaydı onun kırgınlığı geçermeiydi :)

bazen bir sözü unutamıyor insan affedemiyor bunu tabiki unutmak affetmek zordur ama karşı tarafın telafi etme çabası belki unutturmasada içini soğutabilir.Tabi bu senin rahatlamana yetermi onu zaman gösterir.

Unut deyince unutmak o kadar kolay olsa ne güzel di mi?mafoldumben
Eşiniz umarım çok çaba sarfediyordur hatasını telafi etmek için..
Ancak bu şekilde hayata dönebilirsiniz bence..:teselli:

Şunu anladım ki kadınlar gerçekten güçlü ..eşim şimdi bana yeterki kendini iyi hisset sana iyi gelecekse hıncını alacaksan beni aldat diyor...hihoyyytdiyorda sadece acabasından bile bunalıma giriyor..zaten bana yetmediğini onu aldatmış olabileceğimide düşünmüş....oooff oofff...ama ben bütün bu yaşananlara rağmen özgüvenimi sağlam tutmaya çalışıyorum...sanırımda başarıyorum..oda çalışıyor ama sanırım bu öyle bir şeyki ne yapsa insana yetmiyebiliyor dibe vuruyorsunuz bazen anlıkta olsa...

benim eşimde beni aldattı.. fiziksel degil..seni çok iyi anlıyorum.hep derdim eşim bana bebek gibi bakıyor hiç kıyamaz diye ama öyle degilmiş ama.seni okuyunca yine depreşti yaram..eşimde hatasını telafi etmek için çok çaba sarfediyo ama bendeki hayal kırıklıgı hiç geçmiyor ve geçmeyecek..en güzel anımızda bile hep acaba diyorum güven duyamıyorum..en son dün ezel dizisini beraber izlerken agladım kenanla cansu derenin aldatmakla ilgili diyalogunu izleyince..bu kırıklık hiç geçmeyecek

Aldatilmayi hangi kadin kabul eder ki? Sizde etmemissiniz, ama o yarayi acan esiniz, ve onu tamir etmeye calisan da esiniz.. Tekrar denemeye karar vermissiniz, terapiste gitmissiniz.. Bunlar olumlu seyler. Birakin yaralarinizi uflesin, icinizi gidin ona dokun..

Kadinlar gercekten cok gucluymus.. bunu bende son iki ayda anladim yasadiklarimdan oturu.
Erkeklerde eger unutturmak istiyorlarsa ellerinden geleni yapmamalilar.. Eger yapiyorlarsa ve sizin yaranizda her gecen gun hafifliyorsa, zamanin akisina birakin.. Icinizdekileri deprestirirseniz esinize de haksizlik olur. Affettim, kabul ettim dedikten sonra hatasini isitip isitip onune koyarsaniz, ikinize de olur olan.. Bi arpa boyu ilerleyemezsiniz.. Iyi yonlerine odaklanin, ve hangi yonlerine guvenebilirim diye dusunun. Aciniz daha da hafifleyecektir..

Bu hislerinizi ona dokmek daha da isinizi kolaylastiracak. Tabii suclayarak yapmayin bunu..
Bana yardimci olmalisin, sana tekrar guvenmeliyim.. Icim acidigi zaman yaralarima merhem olacak bi kac davranis, veya soz.. bunlar bana lazim diye acin icinizi..

Allah yardimciniz olsun arkadasim :teselli:

Aldatilmayi hangi kadin kabul eder ki? Sizde etmemissiniz, ama o yarayi acan esiniz, ve onu tamir etmeye calisan da esiniz.. Tekrar denemeye karar vermissiniz, terapiste gitmissiniz.. Bunlar olumlu seyler. Birakin yaralarinizi uflesin, icinizi gidin ona dokun..

Kadinlar gercekten cok gucluymus.. bunu bende son iki ayda anladim yasadiklarimdan oturu.
Erkeklerde eger unutturmak istiyorlarsa ellerinden geleni yapmamalilar.. Eger yapiyorlarsa ve sizin yaranizda her gecen gun hafifliyorsa, zamanin akisina birakin.. Icinizdekileri deprestirirseniz esinize de haksizlik olur. Affettim, kabul ettim dedikten sonra hatasini isitip isitip onune koyarsaniz, ikinize de olur olan.. Bi arpa boyu ilerleyemezsiniz.. Iyi yonlerine odaklanin, ve hangi yonlerine guvenebilirim diye dusunun. Aciniz daha da hafifleyecektir..

Bu hislerinizi ona dokmek daha da isinizi kolaylastiracak. Tabii suclayarak yapmayin bunu..
Bana yardimci olmalisin, sana tekrar guvenmeliyim.. Icim acidigi zaman yaralarima merhem olacak bi kac davranis, veya soz.. bunlar bana lazim diye acin icinizi..

Allah yardimciniz olsun arkadasim :teselli:

Teşekkür ederim eşimle konuşuyorum bunları söylüyorum ama dediğim gibi her canım yandığında konuşursa olmuyor işte bazen başka yollar bulmaya çalışıyorum...çünkü oda bunalımda aldatan insanın psikolojiside yıpranıyor..onu savunmaya çalışmıyorum açıkcası beterde olsun o yönden çektiği vicdan azabının artması umurumda değil..ama konu çok deşildikçe kötü oluyor..kavga ediyoruz falan...bu sefer o zaman duyduğum lafları unutamıyorum...bana zarar veriyor yine..böyle olduğum zaman kaçıyorum konuşmuyorum susuyorum artık..o anlıyor zaten bir şeyim olduğunu...aman ne bilim işte diyorum allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi...tam bir manevi işkence..ama yazmak iyi geldi biraz ..teselliler için teşekkür ederim..

geçmesini bekleme geçmez hiç bi zaman..... o aldatılma düşüncesi beyninde ve ruhunda bir ok gibi saplanıp kalacak.. kalbinde hançer gibi taşıyacaksın malesef...

Burada yazmıştım eşimle ilgili sorunları aldatıldım falan filan...boşanalım boşanmayalım...çözelim kurtaralım falan okuyanlar biliyordur..Çok zor bir süreçten geçtim ve hala geçiyorumda..baya toparlandık sayılır..eşim bana destek olmaya çalışıyor...ben atlatmaya çalışıyorum...şimdi neden yazıyorum aslında sadece içimi boşaltmak ...bir yerlere yazmam gerekiyordu şu an o durumdayım bir yerlere dökmem gerekiyordu...ilk zamanlardaki o öfke kızgınlık bilmiyorum belkide eşimin ciddi anlamda sorunları olduğunu ve bu yaşadıklarımın sebebinin bu olduğu terapistimde söylediği için baya azaldı hatta yok...ama çok kırgınım bu nasıl geçecek bilmiyorum ..bazen boğazımı bir şey tıkıyor sanki..çok üzülüyorum..mütiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum sanırım..bu nasıl geçecek bilmiyorum...neden çocuğumuz olmuyor diye testlere girdik eşimin sperm sayıları iyi çıktı ..hatta ilerlemiş bir varikoseli olduğu halde ..benim sevgili eşim bu varikoselde kaynaklanan rahatsızlıklarının nedenini çözemeyip iktidarını kaybolduğu fikrinede kapılmış..zaten kısır olduğundan şüpheleniyordu..ve basit bir ürolog kontrolü ve bir test onun bütün bu takıntılarınında yersiz olduğunu ortaya çıkardı..hatta bütün testlerim sonuçlanmadı ama sanırım benimle ilgili bir sorun var...gerçi hemen çocuk yapmak gibi bir niyetimde yok ama işte baktıralım dedik bir sorunumuz varsa bilelim...ay ben bunları neden yazıyorummm...başınızı şişiriyorum..ama arkadaşlar üzgünüm çok üzgünüm...ben bana asla kıyamayacak bir adam buldum sanmıştım...şimdi ne olur unut diyor ama işte arada böyle depreşiyor...içim eskisi kadar temiz değil...çok üzülüyorum buna..neyse içimi döktüm..okuyanlara teşekkürler...
Arkadaşım ben senin aldatılma konunu okumadım.sen mi yakaladın?yatakta mı yoksa sadece aşk mı varmış diğer kadınla arasında?her ikisi de olsa aldatılmışsın..bunu nasıl affettin hayret??sen aynısını yapsan o seni affetmezdi emin ol.Erkekler böyle kadın aldatırsa o.. olur anladın sen onu.Erkek olursa erkektir yapmış bikere bikereden bişey olmaz olur..gerçekten hayret hayret hayret

Arkadaşım ben senin aldatılma konunu okumadım.sen mi yakaladın?yatakta mı yoksa sadece aşk mı varmış diğer kadınla arasında?her ikisi de olsa aldatılmışsın..bunu nasıl affettin hayret??sen aynısını yapsan o seni affetmezdi emin ol.Erkekler böyle kadın aldatırsa o.. olur anladın sen onu.Erkek olursa erkektir yapmış bikere bikereden bişey olmaz olur..gerçekten hayret hayret hayret

Erkek yapınca çapkınlık
Kadın yapınca çek silahı vur

eee...affediyoruz. affettiğimiz içinde yapıyorlar. suç bizde hep. bak kimse affetmese o erkekler bu işlere kalkarlarmı. o yüzden kadınlar aldatmıyor. sonucu biliyorlar. affedilmeyeceklerini. toplum tarafından hor görüleceklerini.
erkekler aldatsa toplum umursamıyor.ama kadında,öylemi.
çifte standart işte.
hoş kadınlar erkeklerden daha namuslu ,bu konularda. daha erdemli ve ahlaklı.oda ayrı

Ben büyük konuşmak istemem ama asla affetmezdim.:1no2:
Onunla aynı evde değil, aynı ilde bile yaşamak istemem.
He oldu da bazı nedenlerden dolayı affetmek durumunda kaldım.
O zaman da asla gündeme getirmezdim unutmasam da.

Erkek yapınca çapkınlık
Kadın yapınca çek silahı vur

Buna bende katiliyorum.. Bende olsam affetmezdim..
Fakat arkadasimiz tercihini affetmekten yana kullanmis...
Bence bunu yadirgamak yerine yardimci ve destek olalim.
Hic kimse nasil, nerde, ve kiminle mutlu olacagini bilemez..
Arkadasimiz direnmeyi, ve kabul etmeyi secmis...
Bunu yargilamak bize dusmez.. Sadece yorum yapabiliriz, destek olabiliriz bence..

Bosan veya bosanma diyemeyiz, ama her gun aci cekecekse mutlaka sonuc bosanmaya kadar gidecek. O yuzden iyi dusunmeli oyle karar verilmeli..

Back
X