Bu kırgınlık geçiyor mu?

İçinde bi yara var ama böyle sürekli deşerek kaşıyarak o yara iyileşmez

Madem affetmeyi seçtin

Yaranın üstünü örtüp eşine kendini ispatlaması için fırsat ver

Mutlu olmak için çabalıyor mu anlamaya çalış

Ama artık yaranı kaşımayı bırak

Bu kırgınlık geçer mi bilmem ama şunu biliyorum ki konuşarak düşünerek geçmez

Sevgiyle kal

Arkadaşlar teşekkür ederim herkese yaşayanlar bilir her an bir bunalım yaşayabiliyorsunuz...neden affettin falan bunlar geçti herkesin tercihi kendine ...bunu zaten daha öncede tartışmıştım arkadaşlar...bende aa asla diyordum ama işte bazı durumlarda öyle olmuyormuş...büyük konuşanlar dilinizi ısırın yani:))sadece bazı anlardaki hisslerimi yazdım tabi sizden gelenlerde beni mutlu etti...yaşayanlar bilir belki konuşmak dertleşmek birilerin ufacık bir desteği insanı rahatlatıyor...yada bazen sadece içindekileri dökmek...

aldatılmanın acısı ne yazık ki geçmiyo. tam kabullendiğinizi sanarken bi yerden tekrar vuruyor. adam tekrar yapmasa bile o acı geçmiyo ne yazık ki. kendinizi o saf aşkınızın zedelendiğini görünce pis hissediyosunuz.

Affetmek kabullenmek degildir, ama madem affettin, bas bagrina arkadasim.

Niye affettin gibi sebebler hic önemli degil, bunlar sende sakli, vardir bir sebebi elbette!

Tabikide eskisi gibi olamazsin ona karsi ama evliligin boyuncada sürekli ona bunun cezasini cektirmende olmaz, nereye kadar gidebilirki böyle?
Birgün ya sende yada esinde sabir tükenir. :hulya:

Evliligne bir sans daha verdiysen o sansi iyi degerlendirmen lazim, yoksa aff etmenin hic bir anlami kalmaz.:delphin:

Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar teşekkür ederim herkese yaşayanlar bilir her an bir bunalım yaşayabiliyorsunuz...neden affettin falan bunlar geçti herkesin tercihi kendine ...bunu zaten daha öncede tartışmıştım arkadaşlar...bende aa asla diyordum ama işte bazı durumlarda öyle olmuyormuş...büyük konuşanlar dilinizi ısırın yani:))sadece bazı anlardaki hisslerimi yazdım tabi sizden gelenlerde beni mutlu etti...yaşayanlar bilir belki konuşmak dertleşmek birilerin ufacık bir desteği insanı rahatlatıyor...yada bazen sadece içindekileri dökmek...

Hepimiz kadiniz..
Hepimizin icinde ne gibi firtinalar oluyor zaman zaman..
Hic kimse kimseyi duygulari, merhameti, ve kararlari var diye yargilayamaz..
Içini mutlaka dök.. Biraz olsun rahatlarsin, ve oyle oyle kabuk baglar yaralarin..
Izi kalir ama en azindan acitmaz bi zaman sonra.. Oyle dusun.. Olumlu bakmaya calis hayata.. Esin gercekten pismansa, ve insan gibi davraniyorsa sana, muhakkak mutlu olma sansiniz vardir diye dusunuyorum.. Hic belli olmaz.
Belki biraz degisiklik iyi gelebilir boyle donemlerde.. Imkaniniz varsa tatile cikin.. Uzun uzun sohbetler edin.. Sizde sacinizda, tarzinizda degisiklikler yaparsaniz biraz daha rahat nefes alirsiniz, oz guveniniz artar.. Bunu kendinizi baska kadinlara kiyasen yapiniz demiyorum, sadece kendinizi daha iyi hissetmeniz icin..

Dua et bol bol, ve hic birseyi icine atma..

Kendine de cok iyi bak.

Hepimiz kadiniz..
Hepimizin icinde ne gibi firtinalar oluyor zaman zaman..
Hic kimse kimseyi duygulari, merhameti, ve kararlari var diye yargilayamaz..
Içini mutlaka dök.. Biraz olsun rahatlarsin, ve oyle oyle kabuk baglar yaralarin..
Izi kalir ama en azindan acitmaz bi zaman sonra.. Oyle dusun.. Olumlu bakmaya calis hayata.. Esin gercekten pismansa, ve insan gibi davraniyorsa sana, muhakkak mutlu olma sansiniz vardir diye dusunuyorum.. Hic belli olmaz.
Belki biraz degisiklik iyi gelebilir boyle donemlerde.. Imkaniniz varsa tatile cikin.. Uzun uzun sohbetler edin.. Sizde sacinizda, tarzinizda degisiklikler yaparsaniz biraz daha rahat nefes alirsiniz, oz guveniniz artar.. Bunu kendinizi baska kadinlara kiyasen yapiniz demiyorum, sadece kendinizi daha iyi hissetmeniz icin..

Dua et bol bol, ve hic birseyi icine atma..

Kendine de cok iyi bak.

Teşekkür ederim canım ..tabi diğer arkadaşlarada...Canım zaten kendimi hiç salmadım...salmamıştımda evlendikten sonra dahada güzelleştiğimi söyleyip durudu herkes...tarz değişikliğini daha yeni yaptım...hep yaparım zaten...insanın elinde değil işte arada bir dibe vuruyorsun..ama şükür çabuk toparlıyorum..

Back
X