Bu Kırlenti Yapmak İçin Sağlam Göz ve Sabır Lazım

buket-26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
3.228
324
163
46
Etamin işlemeyi çok seviyorum. Bu kış yaptım bunları. Hiç boş yer kalmıyor her köşesini işliyorsunuz. Eğer sabrım devam ederse 4 tane daha farklı desen yapmak istiyorum. Ama gerçekten kolay olmuyor.

grnt000vo0.jpg

Çok güzel olmuş a.s
çok değişik örnekleride
ama gözleine dikkat et olurmu kolay değil belli çünkü

Annemin bi komşusundan almıştım örneğini. Şark köşesine yapmış. 6 tane vardı ama ben daha sadece 2 tanesini yapabildim.

çok iyi yaaa..
aslında desenleri geliştirip şu uzun minderlerden yapacaksın şark odaları için..
dur ben düşüneyim bu konuyuCADIARZU

çok güzel olmuşlar canım gerçekten.fakat diyorumki herşeyden önce sağlık gelir bu nedenle gözlerini fazla yorma.unutmaki dünya malı dünyada kalıyor.hani demişsin ya çok zor yapması ya.

çok iyi yaaa..
aslında desenleri geliştirip şu uzun minderlerden yapacaksın şark odaları için..
dur ben düşüneyim bu konuyuCADIARZU
evet size katılıyorum desenler geliştirilebilir yada yaratıcılığımızı kullanarak sıfırdan bir desen oluşturabiliriz.Çok zevkli oluyor ben daha önce deseni tamamen bana ait 3 adet heybe işledim etaminden.

emeğıne sağlık cnm gozlerınıde cok yormaa ck lazımm onlar sana şark odasna bayılırım benm annemde bana el dokuma halı ve yastıklardan bıde mınder verdı kendı ceyıznden antıka olduğu içinde cok kıymetlı bu arada nevsehırlı olduğum için olsa gerek şark odalarına bayılıyom

Aslında manzara resmi vs.. de işlenebilir. Ama ben bu desenleri bulabildim.

çok güzel olmuş bende etamin işlemeyi severim mümkünse sayılarını alabileceğimiz şekilde daha yakın gösterebilirmisiniz

Süper olmuş...
Çok muntazam olmuş.Ben de etamin severim ama sizinki acayip olmuş :))))
Keşke şöyle gerçek kilim renkleri kullansaydınız kök boya canlı kırmızılar, koyu maviler ,safran rengi sarılar...
Yani bu iş çok güzel satar tabi gözleriniz dayanır mı onu bilmem :))
Elleriniz dert görmesin.

Back
X