Ama bir sürü kız ekli profilindeBelki kız arkadaşı vardır o görünce reddetmiştir. Aklıma başka bir ihtimal gelmedi
Kafana taktigina değmez canım hem bir sürü kiz ekli diyorsun bosver sen onu.Ama bir sürü kız ekli profilinde
Yok yanlış anladınız galibaKafana taktigina değmez canım hem bir sürü kiz ekli diyorsun bosver sen onu.
Anlıyorum ama sizin dışınızda herkesi kabul eden biri sizi kabul etmeyince üzülmez misiniz? Yani samimi olduğu olmadığı herkesi kabul etmiş, ben ona ne yaptım ki de beni reddetti diye ister istemez düşündüm, gücüme de gitti.Sizi terslemek gibi algılamayın ama kabul etmek zorunda değil ki isteğinizi yani hiç bir sebep olmasa bile canı kabul etmek istememiştir.bir sebep aramayın altında.
Üzülmem çünkü benim hayatımda bir yeri yok o kişinin benim ekmeğimi aşımı da vermiyor bence sizde tam tanımadığınız insanlara istek göndermeyin biraz hassas birisiniz sanırımAnlıyorum ama sizin dışınızda herkesi kabul eden biri sizi kabul etmeyince üzülmez misiniz? Yani samimi olduğu olmadığı herkesi kabul etmiş, ben ona ne yaptım ki de beni reddetti diye ister istemez düşündüm, gücüme de gitti.
Evet hassas biriyim biraz. Bir de şu ana kadar üniversitedeki kime istek gönderdiysem hepsi kabul etti, aynı şekilde ben de onlarınkini kabul ediyorum. Biraz da bundan garipsedim galiba.Üzülmem çünkü benim hayatımda bir yeri yok o kişinin benim ekmeğimi aşımı da vermiyor bence sizde tam tanımadığınız insanlara istek göndermeyin biraz hassas birisiniz sanırım
Evet orası öyle ama diğer samimi olmadığı insanları kabul edip de beni etmeyince ister istemez üzüldümŞahsen 100 tane de ortak arkadaşımız olsa aramızda bir samimiyet olmayan kimseyi ben de sosyal medya hesaplarıma arkadaş olarak kabul etmiyorum belki o da sizi kendisine samimi bir arkadaş olarak görmüyordur belki sevgilisi vs vardır ve yanlış olacağını düşünmüştür bilemiyorum pek de kafaya takılacak bişey değil şahsen
Evet orası öyle ama diğer samimi olmadığı insanları kabul edip de beni etmeyince ister istemez üzüldüm
Yani değer vermek değil de, bu durum tuhaf geldiSiz bu kişiye biraz farklı değer veriyorsunuz sanırım :) eger öyleyse üzülmekte kafaya takmakta haklısınız ama değilse hiç üzülmeyin bence çok anlamsız
Yok, merhabamız var, sonuçta sınıf arkadaşıyız. Ve hayır, o eklediği kızlarla da samimiyeti aynı benimki gibi. Merhaba merhaba onlarla da. Bu yüzden garip geldi zaten bu durum.Muhabbeti olduğu insanlardir o kizlar. Sizle merhabasi bile yoksa reddetmesi çok normal geldi bana. Belki de kız arkadaşı vardır o reddetmiştir. Kisisel algılamayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?