Bu kişi neden böyle yaptı sizce?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Ben üniversitede okuyorum. Bizim üniversiteki birçok kişiyle instagramdan takipleşiyoruz. Kimi zaman ben onlara istek atarım, kimi zaman onlar bana istek atar falan.. Neyse, geçen gün önerilerde bizim sınıftan bir çocuk çıktı, 50 civarı ortak arkadaşımız varmış. Ben de istek attım. Bir süre sonra baktım ki, isteğimi reddetmiş. Bu bana çok garip geldi, neden derseniz şöyle:
Böyle yapması için hiçbir neden yok, aramızda bu zamana kadar hiçbir husumet olmadı, zaten diyaloğumuz da çok az oldu. Ha derseniz ki seninle samimi olmadığı için kabul etmemiştir, o da değil. Çünkü mesela benim yakın arkadaşlarım falan onda hep ekli. Onlarla da hiç samimi değil, yani diyaloğu onlarla da benimle olduğu gibi. Bu arada bu çocuğa karşı bir şey hissetmiyorum, yani bunu yapan erkek olmasaydı da sorgulardım. Böyle yapması aklıma takıldı ve gücüme de gitti açıkçası.

Sizi terslemek gibi algılamayın ama kabul etmek zorunda değil ki isteğinizi yani hiç bir sebep olmasa bile canı kabul etmek istememiştir.bir sebep aramayın altında.

Sizi terslemek gibi algılamayın ama kabul etmek zorunda değil ki isteğinizi yani hiç bir sebep olmasa bile canı kabul etmek istememiştir.bir sebep aramayın altında.
Anlıyorum ama sizin dışınızda herkesi kabul eden biri sizi kabul etmeyince üzülmez misiniz? Yani samimi olduğu olmadığı herkesi kabul etmiş, ben ona ne yaptım ki de beni reddetti diye ister istemez düşündüm, gücüme de gitti.

Anlıyorum ama sizin dışınızda herkesi kabul eden biri sizi kabul etmeyince üzülmez misiniz? Yani samimi olduğu olmadığı herkesi kabul etmiş, ben ona ne yaptım ki de beni reddetti diye ister istemez düşündüm, gücüme de gitti.
Üzülmem çünkü benim hayatımda bir yeri yok o kişinin benim ekmeğimi aşımı da vermiyor bence sizde tam tanımadığınız insanlara istek göndermeyin biraz hassas birisiniz sanırım

Üzülmem çünkü benim hayatımda bir yeri yok o kişinin benim ekmeğimi aşımı da vermiyor bence sizde tam tanımadığınız insanlara istek göndermeyin biraz hassas birisiniz sanırım
Evet hassas biriyim biraz. Bir de şu ana kadar üniversitedeki kime istek gönderdiysem hepsi kabul etti, aynı şekilde ben de onlarınkini kabul ediyorum. Biraz da bundan garipsedim galiba.

Benimde aynı ortamda bulunup sık sık denk geldiğim çok az muhabbetim olan insanlar var kimini seviyorum kimini sevmiyorum. Ama banada bir istek gelse kabul etmeyeceğim insanlar var, neden beni takip etsinler yada ben onları edeyim. Senden hoşlanmıyor olabilir insanlık hali fazla takma

Şahsen 100 tane de ortak arkadaşımız olsa aramızda bir samimiyet olmayan kimseyi ben de sosyal medya hesaplarıma arkadaş olarak kabul etmiyorum belki o da sizi kendisine samimi bir arkadaş olarak görmüyordur belki sevgilisi vs vardır ve yanlış olacağını düşünmüştür bilemiyorum pek de kafaya takılacak bişey değil şahsen

Şahsen 100 tane de ortak arkadaşımız olsa aramızda bir samimiyet olmayan kimseyi ben de sosyal medya hesaplarıma arkadaş olarak kabul etmiyorum belki o da sizi kendisine samimi bir arkadaş olarak görmüyordur belki sevgilisi vs vardır ve yanlış olacağını düşünmüştür bilemiyorum pek de kafaya takılacak bişey değil şahsen
Evet orası öyle ama diğer samimi olmadığı insanları kabul edip de beni etmeyince ister istemez üzüldüm

Muhabbeti olduğu insanlardir o kizlar. Sizle merhabasi bile yoksa reddetmesi çok normal geldi bana. Belki de kız arkadaşı vardır o reddetmiştir. Kisisel algılamayın bence.

Muhabbeti olduğu insanlardir o kizlar. Sizle merhabasi bile yoksa reddetmesi çok normal geldi bana. Belki de kız arkadaşı vardır o reddetmiştir. Kisisel algılamayın bence.
Yok, merhabamız var, sonuçta sınıf arkadaşıyız. Ve hayır, o eklediği kızlarla da samimiyeti aynı benimki gibi. Merhaba merhaba onlarla da. Bu yüzden garip geldi zaten bu durum.

Aman baska derdin mi yok bacim. Istememistir hoslanmiyordur sana tarzina yakin degildir. Kabul etmek de zorunda degildir. Bu kadar herseyi takarsan kafana yandi gitti keten helva. Bosgec:)

Back
X