Dedim , hatta bi kere "off x bunaldim uyuycam simdi " yazdım verdiği cevap "hahahah manyak tmm yarin konusuruz "kimi insan sınırsz bir şekilde arkadaş olmaya çalışıyor
ve yaptıklarınızı anlamazdan geliyor
böyle kaçmaya devam edeceksiniz whatsap ı aç bişey anlatacağım dediğinde ders çalışcam canım kusura bakma vs
diyeceksiniz
Benden birkaç yaş küçük. Bilmiyorum o yüzden mi alinmiyor hani büyüğümdür istediğini der falan tribi.kır lütfen.... bana daral geldi, anlaki istemiyo
demeye devam yapılacak bişey yok gibi görünüyorDedim , hatta bi kere "off x bunaldim uyuycam simdi " yazdım verdiği cevap "hahahah manyak tmm yarin konusuruz "
Hahaha sana bu kötülüğü yapamam çünkü fazla yapışkan . her insan bunalir.valla at bana numarasını , bu kızla ben arkadaş olayım.. ne de olsa yalnızlıktan dert yanıyorum bende....
işine gelmiyor, onun değişik versiyonu bizim şirkette var. boş boş konuşuyo dinlemiyorum ofluyorum yine anlatacağını anlatıyoBenden birkaç yaş küçük. Bilmiyorum o yüzden mi alinmiyor hani büyüğümdür istediğini der falan tribi.
Ben zaten bunalmisim. Kpss stresi uzerimde. Vakit yok bir şey yok. Bir de bu kız. Napicam bilemiyorum.demeye devam yapılacak bişey yok gibi görünüyor
arkadaşsız bir kişi tamam anladık da onu idare ederken siz mutsuz olacaksınız
Heh iste ben de öyle değilim. Suratimi gören kaçar. Hatta bi arkadaşım bana "bi insan seni begense yanina yaklaşıp tanışmaya korkar çok sert görünüyorsun" der. Hani tersleme gibi bi huyum yoktur ama sıcak samimi de gorunmuyorum ve öyle davranmiyorum. Hala neden boyle yapışıyor anlamıyorum.işine gelmiyor, onun değişik versiyonu bizim şirkette var. boş boş konuşuyo dinlemiyorum ofluyorum yine anlatacağını anlatıyoanlatımmı diyor, yok diyorum yine anlatıyo. ruh hastası. hiçte yumuşak güler yüzlü biri değilim ama napimm
yüzsüzler ben o kadar çok laf söylüyorum ki dolaylı direk hiç anlamıyor. benim ki küsmüyo kırılmıyo :)Heh iste ben de öyle değilim. Suratimi gören kaçar. Hatta bi arkadaşım bana "bi insan seni begense yanina yaklaşıp tanışmaya korkar çok sert görünüyorsun" der. Hani tersleme gibi bi huyum yoktur ama sıcak samimi de gorunmuyorum ve öyle davranmiyorum. Hala neden boyle yapışıyor anlamıyorum.
Tripten ziyade vicdan azabı çekme korkusu. Çünkü saf bir hali de var ve ileride keşke bu kadar sert cikmasaydim diye vicdan azabı cekebilirim. Gerçi sert çıkmaktan başka bir çare de kalmadı gibi.size trip atsa ne olur ki..niye çekiyorsunuz sosyalleşmeye çalışmak değilki bu.rahatsız etmek bunun adı.bence uzak durun artık kibarca ya da kabaca bunu dile getirin bence.
Benide alin madem 3umuz arkadas oluruzvalla at bana numarasını , bu kızla ben arkadaş olayım.. ne de olsa yalnızlıktan dert yanıyorum bende....
ikimizde olabilirizz:)Benide alin madem 3umuz arkadas oluruz
Olur kiz olur neden olmasinikimizde olabilirizz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?