Bu kişiye karşı ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delihatun4561

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
114
9
18
26
Merhabalar ben arkadaşımla sevgili oldum bayadır arkadaş idim senle sevgili olalım senle biz oluruz filan beni karşılıksız seversin dedii
Bende zamanla olur dedim sevgili olduk görüntülü konuşmayı istedi ben ilk başlarda hayır dedim altında sebep aradı telden aradığı zaman dönemiyordum sen geri gittikçe ben istemsizce uzaklaşıyorum çaba göstermiyorsun hiç bana dedii ailem var diye dönemedim görüntülü aradım bunu baktı bana sonra bunu arada tekrarlayalım dedi ya ben çaba gösteriyorum o görmüyor kendisi işten geliyor dışarı çıktım disardayim disardayim bu sabah da günaydın yazmış sadece bişi olunca beni darlıyor sebebini öğrenene kadar

Konudan bişey anlamadım ama siz bu eski arkadaş yeni sevgiliyi hiç yüzyüze gördünüz mü?
Bu kişi arkadaşımdı zamanla sevgili olduk sürekli beni darlıyor gibi hissediyorum her iş çıkışı eve gidip dışarı çıkıyor

21 yaşındayım bazı olaylar yaşadım ailem tarafından baskı görüyorum eski sevgilim tarafından darp edildim ailem baskı yapıyor
Yaşadığınız durumdan dolayı geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsınız. Yeni sevgili kişisi bu durumları bilmiyor mu? Biliyorsa size karşı daha hassas olması gerekiyor. Bilmiyorsa da anlatın ona bu durumu. Zaten saçma bir ilişki olmuş şu an.

21 yaşındayım bazı olaylar yaşadım ailem tarafından baskı görüyorum eski sevgilim tarafından darp edildim ailem baskı yapıyor
Zaten ortamınız yorucu bir de kötü bir deneyim yaşayıp hemen akabinde sevgili yapmak dertsiz başınıza dert açmak..
Biraz kendinizle baş başa kalsanız öncelikli sorunlarınızı halledip kenndi ayaklarınız üstünde dursaniz daha iyi olmaz mı? Niye hata üstüne hata yapmak için ısrar ediyorsunuz Size bir şey katmayan biri istedi diye sevgili olunan , aradı aramadı gibi stres yüklü ilişkilerden uzun vadede ne bekliyorsunuz???????

Yaşadığınız durumdan dolayı geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsınız. Yeni sevgili kişisi bu durumları bilmiyor mu? Biliyorsa size karşı daha hassas olması gerekiyor. Bilmiyorsa da anlatın ona bu durumu. Zaten saçma bir ilişki olmuş şu an

Yani sürekli senin eski şeylerini mi dinliyicem ben benim yaşadığım kötü şeylerden bahsediyomuyum ben sana gerek yok yanı dedi

Bu kişi arkadaşımdı zamanla sevgili olduk sürekli beni darlıyor gibi hissediyorum her iş çıkışı eve gidip dışarı çıkıyor
İş çıkışı eve gidip dışarı çıkmasıyla sizi nasıl darlıyor? Gerçekten anlattıklarınızı anlamıyorum. Sakin olun ve kendinizi tane tane ifade edin.

Zaten ortamınız yorucu bir de kötü bir deneyim yaşayıp hemen akabinde sevgili yapmak dertsiz başınıza dert açmak..
Biraz kendinizle baş başa kalsanız öncelikli sorunlarınızı halledip kenndi ayaklarınız üstünde dursaniz daha iyi olmaz mı? Niye hata üstüne hata yapmak için ısrar ediyorsunuz Size bir şey katmayan biri istedi diye sevgili olunan , aradı aramadı gibi stres yüklü ilişkilerden uzun vadede ne bekliyorsunuz???????
Hayır kendisi diyor beni bir kere bile aramadın etmedin hep ben arıyorum diyorum sevgilim

İş çıkışı eve gidip dışarı çıkmasıyla sizi nasıl darlıyor? Gerçekten anlattıklarınızı anlamıyorum. Sakin olun ve kendinizi tane tane ifade edin.
Yaa kendisi oraya buraya gidince çıkıyor benim yaptığım şeyler gözüme batıyor

Yaa kendisi oraya buraya gidince çıkıyor benim yaptığım şeyler gözüme batıyor
Sizin çıkmanıza mı karşı çıkıyor, sorun bu mu?

Niye mutsuz olduğunuz üstelik herhangi bir duygusal bağınızın olmadığı bir ilişkiyi inatla sürdürüyorsunuz?

Yazılanları anlayıp yorum yapabilen üyeleri tebrik ederim. Yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla sevgiliniz biraz baskıcı. Bazı şeylere gereğinden fazla karışıyor. Pek ilgili de değil. Zaten İngilizce kursuna başlar gibi ilişkiye başlamışsınız. Yol verin, gitsin.

Merhabalar ben arkadaşımla sevgili oldum bayadır arkadaş idim senle sevgili olalım senle biz oluruz filan beni karşılıksız seversin dedii
Bende zamanla olur dedim sevgili olduk görüntülü konuşmayı istedi ben ilk başlarda hayır dedim altında sebep aradı telden aradığı zaman dönemiyordum sen geri gittikçe ben istemsizce uzaklaşıyorum çaba göstermiyorsun hiç bana dedii ailem var diye dönemedim görüntülü aradım bunu baktı bana sonra bunu arada tekrarlayalım dedi ya ben çaba gösteriyorum o görmüyor kendisi işten geliyor dışarı çıktım disardayim disardayim bu sabah da günaydın yazmış sadece bişi olunca beni darlıyor sebebini öğrenene kadar
Minareden atmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X