Senin canın mı sıkılıyor?
Amin canım hepimizin :) sürekli konu açıyorda acaba canımı sıkılıyo dedim zaten hocanın umrunda değilki kimse hakkıyla o notu almıyor eve götürüp yapmak ne öbürü evden getirse ne olurBu yorum beni çok güldürdü, Allah da seni güldürsün. :)
Konu sahibi ne gerek var? Madem hocalar anlayışlı, emin ol hoca istese sınavda sinek bile izinle uçar. :)
o olduğumuz sınav zor bir sınavdı o yüzden hoca evimize götürmemize izin vermişti. işte bu kadar iyi niyete rağmen çocuğun böyle yapması sinirimi bozduSınav kağıdını verip eve yollamak ve sınavda başka kağıt vermek mi? Nasıl okul bu yaa. Ha önce kağıdı verip eve yollamışlar ha kız önceden yapıp getirmiş çok bir fark göremedim ben :) olay baştan yanlış orası ayrı.
bana özellikle tolerans gösterilmedi, hoca o sınav için bütün sınıfa izin vermişti. bu anlattığım kişinin yaptığı bu kadar iyiliğe rağmen hala hakkımıza girmesi.Kendine tolerans gösterilince iyi, sınav kağıdını eve götürüp doldurunca iyi o yapınca mı kötü! Sistem baştan hatalı
evet canım sıkılıyor, özellikle konu açıyorum manyağım çünkü ben. burada etten püften ayrılık acılı konular saçma olmuyor da size ters düşen veya onaylamadığınız bir konu açılınca mı rahatsız oluyorsunuz? ayrıca istersem 100 tane de konu açarım, cevap vermezsiniz olur biter.Amin canım hepimizin :) sürekli konu açıyorda acaba canımı sıkılıyo dedim zaten hocanın umrunda değilki kimse hakkıyla o notu almıyor eve götürüp yapmak ne öbürü evden getirse ne olur
sadece bir sınavımız çok zordu ve sınavın en önemli kısmı sözlü kısmıydı sözlüyüde hoca tek tek yaptı zaten, o yüzden sınav çevirisini evde yapmamıza izin vermişti.Sınav kağıtları nasıl eve götürülüyor ilk defa duydum.
Burdaki insanların ayrılık konuları eften püften değil bence saygısızlaşma bence laf olsun diye açılmış eften püften bi konuevet canım sıkılıyor, özellikle konu açıyorum manyağım çünkü ben. burada etten püften ayrılık acılı konular saçma olmuyor da size ters düşen veya onaylamadığınız bir konu açılınca mı rahatsız oluyorsunuz? ayrıca istersem 100 tane de konu açarım, cevap vermezsiniz olur biter.
evet demek istediğim de bu işte. yalnız buradaki insanların çoğu sınavımı nasıl eve getirmişim ona taktılar. evet hocamızın buna izin vermesi biraz ters bir durum ancak demek istediğim bu kadar iyiliğe rağmen bu kişiyi şikayet etmem gerekmez mi? bunun cevabını almak istedim sadece. millet eleştirmeye ne meraklıymış yahu.Bence söylemen lazim cünkü baskalarininda hakkini yemis oluyor o sahis. kimse kimsenin hakkini yememeli.
Sanane, babane diye diye bu hallerdeyiz Türkiye`de zaten. Söyle, cünkü Dogru direk hic bir Zaman egrilmez. Hakaret bu hem size Hemde iyi niyetli ögretmene karsi.
Insan hicmi ders calismaz, bu ne ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?