evet orası öyle. şimdi burada sanki çok rahatmışız gibi anlattım ancak bu eve sınav gönderme olayı asıl önemli olan hocanın yaptığı sözlüye puan vermesinden dolayıydı. bu yüzden çeviri kısmını evde tamamlamamıza izin verdi. yoksa ben hakkımla geçiyorum işte tüm bunlara rağmen bu insanların böyle yapması beni rahatsız etti. anladım ki benim konumda buradaki çoğu kişiyi rahatsız etmiş. hayır neler neler okuyorum şurada, insanlar fesatlıklarını bile dert diye paylamış ancak bazı insanlara en ufak ters gelen bir konuda eleştirmeye meraklı herkes. acayip bir durum yani.Okulda aldığın notların iş hayatında pek bi önemi yok. Önemli olan ne öğrendiğin.
Okul dediğin kaç sene işhayatı kaç sene?
Şimdi gider başkasına yaptırır ee bu demekki bilmiyo bu şekilde nasıl çalışıcak?
İsterse okul 1.si olsun ortada kalır.
Şikayeti falan boşver.
öyle sınav olmaz sırf yüksek not alın ortalamalar yuksek gorunsun dıye sınav yapılmaz çaksınlar herkese yüzü sınava ne gerek varsadece benim için değil o sınavda hoca herkesin götürmesine izin vermişti.
o derste neden çeviriyi eve getirdiğimizi anlattım. tekrar söylüyorum o sınavda önemli olan hocanın sözlüsüydü, sınavmız yetişmeyecekti ve ondan izin verdi evde çevirimizi tamamlamamıza. bütün bunlara rağmen hala hak yiyen insanlara sinir oluyorum. burada bu rahatsızlığımı dile getirdim. ancak çoğu kişi benim üstüme geldi o nasıl okul, nasıl okuyorsunuz siz vs senin yaptığın daha kötü gibisinden.. sonuçta ben okula oturmuş bu belli düzeni değiştiremem, bu yüzden burada beni suçlamak yersiz oluyor. her sınavımızda böyle olmuyor ayrıca her okulda olduğu gibi iyiler iyi, kötüler kötü oluyor ve okulları uzuyor emeksiz sınıf geçmek zor. çünkü sınavlar zor yani her ne kadar eve çeviri yollansa da ertesi güne yapamayıp gelen çok oldu. almak istediğim yanıt bu durumda şikayet etsem yanlış mı olur sadece buydu. ama millet ne meraklıymış dinlemeden yargılamaya, orasını bilemedim işte.öyle sınav olmaz sırf yüksek not alın ortalamalar yuksek gorunsun dıye sınav yapılmaz çaksınlar herkese yüzü sınava ne gerek var
ne dınlemeden yargılaması bee sen kendın dıyorsun bıze yeterınce ılımlı davranıyorlar ben de öğretmenım en ıyı öğrencıme bıle haketmediği tek bir not vermiyorum varsın fen neti düşük desinler kımseye hakkından fazlasını vermıyorum sız hem ıdare edılıyorsunuz sıkıntı yok hem de bırısı evden not getırmıs dıye kızıyorsunuz gelıp bıuraya yazıyorsunuz burdakıler sıze yapılanın her turlu yanlış oldugunu soytleyınce de burdakılere kızıyorsunuz size laf da anlatılmaz bu konuya yorum bıle yapmam lütfen bir daha alıntılamayın mesajımıo derste neden çeviriyi eve getirdiğimizi anlattım. tekrar söylüyorum o sınavda önemli olan hocanın sözlüsüydü, sınavmız yetişmeyecekti ve ondan izin verdi evde çevirimizi tamamlamamıza. bütün bunlara rağmen hala hak yiyen insanlara sinir oluyorum. burada bu rahatsızlığımı dile getirdim. ancak çoğu kişi benim üstüme geldi o nasıl okul, nasıl okuyorsunuz siz vs senin yaptığın daha kötü gibisinden.. sonuçta ben okula oturmuş bu belli düzeni değiştiremem, bu yüzden burada beni suçlamak yersiz oluyor. her sınavımızda böyle olmuyor ayrıca her okulda olduğu gibi iyiler iyi, kötüler kötü oluyor ve okulları uzuyor emeksiz sınıf geçmek zor. çünkü sınavlar zor yani her ne kadar eve çeviri yollansa da ertesi güne yapamayıp gelen çok oldu. almak istediğim yanıt bu durumda şikayet etsem yanlış mı olur sadece buydu. ama millet ne meraklıymış dinlemeden yargılamaya, orasını bilemedim işte.
karakterimi yargılamak size düşmez. düzgünce derdimi anlattığım halde gene ters cevap veren sizsiniz. iyi günler.ne dınlemeden yargılaması bee sen kendın dıyorsun bıze yeterınce ılımlı davranıyorlar ben de öğretmenım en ıyı öğrencıme bıle haketmediği tek bir not vermiyorum varsın fen neti düşük desinler kımseye hakkından fazlasını vermıyorum sız hem ıdare edılıyorsunuz sıkıntı yok hem de bırısı evden not getırmıs dıye kızıyorsunuz gelıp bıuraya yazıyorsunuz burdakıler sıze yapılanın her turlu yanlış oldugunu soytleyınce de burdakılere kızıyorsunuz size laf da anlatılmaz bu konuya yorum bıle yapmam lütfen bir daha alıntılamayın mesajımı
bir dal karakter
burdaki bayanlara adam akıllı bir şey sorulmuyor gerçekten, okulun düzenini ben kurmuşum ben hocaya kağıtları eve götürelim demişim gibi Üstüme Üstüme geliyorlar konumu kilitler veya silerseniz çok sevinirim Zira gerçek hayatta yaşayamadıklarının hırsını buradan çıkartıyorlar çok belli yani. yardımcı olmaktan çok eleştirmeye yer arıyorlar bu yüzden konumu silin lütfen.Hanımlar polemiğe girmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?