- 22 Kasım 2010
- 11.293
- 20.210
- 598
Acaip özgüvensiz bir kadınsın.hiç istifini bozmadan izliyor öyle sahneleri,sanırırım su bendeki şartlar eşitse sıkıntı yok,ama eşitliğin bozulduğu yerde bende başlıyor bişeyler.misal denize birlikte gidebilirirz ama o tek hayır açık film cinsel birlikte izleyebiliriz o tek hayır gibi
Acaip özgüvensiz bir kadınsın.
Benim böyle bir tanıdığım vardı.
Kadın kocasını benden kıskanıyordu.
Ofis içinde kıyafetlerime dikkat etmemi söylemişti..
Gömlek ve mini etek giyerim bu arada.
Rezil ettim, ağlattım.
Hiç de umrumda değil
İşten çıktım.
Adam da karısını boşadı zaten..
Hayırlısı...
Acaip özgüvensiz bir kadınsın.
Benim böyle bir tanıdığım vardı.
Kadın kocasını benden kıskanıyordu.
Ofis içinde kıyafetlerime dikkat etmemi söylemişti..
Gömlek ve mini etek giyerim bu arada.
Rezil ettim, ağlattım.
Hiç de umrumda değil
İşten çıktım.
Adam da karısını boşadı zaten..
Hayırlısı...
Bu arada adamın karısını boşamasıda senin sallamana benziyor:))))))Millet ölüyordu sizin gibiler için bi kavgada karısını boşamaya komik.işte esas kendine güvensiz kıskanç fesat kadın bu gibiler.
Hayırdır niye yırttın kendini bu kadar dönüp dolaşıp sürekli iğneli cevap yazma durumunda hissetmişsin kendini
Senin psilolojin bozuk esas kadınları çekemeyen bi tipsin.Yerine göre bende giyerim mini eteğimi dekoltemi ama yerine adabına göre alakasız yerde bi tarafını açarsan milleti baktırırsın.Zaten amaç erkekler baksın diye açıyosun ne diye sanki başka Allah bilir ne bakıyorsun diye bide dönüp azarlıorsundur insanları.Sitede düzgünce tavsiyede bulunan insanlar var ama sen öyle cazgırsın ki bi kadını ağlatmış olmayı marifet sanmışşın terbiyesiz
işte esas kendine güvensiz kıskanç fesat kadın bu gibiler.
Hayırdır niye yırttın kendini bu kadar dönüp dolaşıp sürekli iğneli cevap yazma durumunda hissetmişsin kendini
Senin psilolojin bozuk esas kadınları çekemeyen bi tipsin.Yerine göre bende giyerim mini eteğimi dekoltemi ama yerine adabına göre alakasız yerde bi tarafını açarsan milleti baktırırsın.Zaten amaç erkekler baksın diye açıyosun ne diye sanki başka Allah bilir ne bakıyorsun diye bide dönüp azarlıorsundur insanları.Sitede düzgünce tavsiyede bulunan insanlar var ama sen öyle cazgırsın ki bi kadını ağlatmış olmayı marifet sanmışşın terbiyesiz
Boşver Seph, arkadaş yazdıklarının bedelini ödeyecek.Özgüven eksikliğinin tepe noktası sanırım böyle bişey oluyor. Özgüveni fiziğe ve güzelliğe bağlamak da ayrı bir ironi.
Dünyadaki tek yakışıklı erkek sizin eşiniz, bütün kadınlar onun peşinde. Bir siz düzgün kadınsınız geri kalanların hepsi yılışık hatta yollu. Hepsi sizin kocanız baksın, onlara gitsin diye dekolte veriyor. Mantık şahane.
Boşver Seph, arkadaş yazdıklarının bedelini ödeyecek.
Dilekçeyi bitirince yayınlayacağım.
dikkatinizi çekerim bazı kadınlar diyorum elbetteki her kadın için böyle bişey yapılmaz mesajı düzgün okuyun lütfen ıyıce abarttınız bazılarınızÖzgüven eksikliğinin tepe noktası sanırım böyle bişey oluyor. Özgüveni fiziğe ve güzelliğe bağlamak da ayrı bir ironi.
Dünyadaki tek yakışıklı erkek sizin eşiniz, bütün kadınlar onun peşinde. Bir siz düzgün kadınsınız geri kalanların hepsi yılışık hatta yollu. Hepsi sizin kocanız baksın, onlara gitsin diye dekolte veriyor. Mantık şahane.
:)komiksiniz yemin ederim diyecek bişey bulamıyorum.Gerçektenkadının en büyük düşmanı kadın ben samimi bi şekilde durumu anlattım sitede biçok kadın düzgünce bi tavsiyede bulunmuş siz iğneleme aşşağılama gereğinde bulunmuşşunuz,doğal olarak tepki verdim . kendi yaptığınız doğrumu peki ha hukukçu bi insan olarak dilekçe vs şeylerden korkacak değilim ama sağolun birbirinize çok yardımcı olursunuz.Boşver Seph, arkadaş yazdıklarının bedelini ödeyecek.
Dilekçeyi bitirince yayınlayacağım.
Siz bir de hukukçu musunuz????:)komiksiniz yemin ederim diyecek bişey bulamıyorum.Gerçektenkadının en büyük düşmanı kadın ben samimi bi şekilde durumu anlattım sitede biçok kadın düzgünce bi tavsiyede bulunmuş siz iğneleme aşşağılama gereğinde bulunmuşşunuz kendi yaptığınız doğrumu peki ha hukukçu bi insan olarak dilekçe vs şeylerden korkacak değilim ama sağolun birbirinize çok yardımcı olursunuz.
lütfen yorumu dikkatli okuyun bazı kadınlara diyorum niye üstüne alındın bunu anlamıyorum iste sen inatla istediğin gibi anlamak için uğraşıyorsun .Ayrıca ben kadın düşmanı falan değilim.Sadece tahlihsiz bazı olayları görmek nasip olduğu için bazen tetikte oluor insanSiz bir de hukukçu musunuz????
Güzel, tanışacağız o zaman.
Ben de 'erkeklere kendini baktırmak için giyiniyorsun' diyen meslektaşım kimmiş görmek isterim
Sizin konudaki yorumunuz bile '' kadınlara güvenmiyorum''
Kadın düşmanı olan ben miyim?
Neyse gerçekten çok işim var pazartesi malum ,dilediğiniz şekilde hareket etmekte özgürsünüz. İlk kez bi konu açtım ve böyle kırıcı şeyler olması kalben üzdü .lütfen yorumu dikkatli okuyun bazı kadınlara diyorum niye üstüne alındın bunu anlamıyorum iste sen inatla istediğin gibi anlamak için uğraşıyorsun .Ayrıca ben kadın düşmanı falan değilim.Sadece tahlihsiz bazı olayları görmek nasip olduğu için bazen tetikte oluor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?