Bu kıskanclık mı?

esma2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
364
0
46
Diğer
kızlar bu kıskançlıkmı bilmiyorum siz söyleyin sorun görümcemmmm ne alsak saklıyoruz nereye gitsek söylemiyoruz sürekli para harcamayın sen kızına cok alıyorsun lcd aldık zaten bizde alcaz demiş eşime anlamadım ben eger hesap versem nereye ne veriyoruz tek tek hesaplıyor nasıl davransam onuda bilemıyorum aynı ildeyiz azcok görüsüyoruz ama hep para konusu tatile gittik ayy ne zaman gittiniz niye haberimiz yok dedi sesi felan gitti nerde kaldık neyle gittik herseyi tek tek sordu

Son düzenleme:
bozmak istemiyorum napsam bilemiyorum aslında cok üstüme geldiğinde genelde kavga oluyor sonundada aldığım güneş gözlüğü fiyatından tut yeni alyansıma kadar sordu

Benim de aynı bu şekilde bi eltim var

Kıskançlık değil cimrilik..böyle insanlar karşıdakide kendileri gibi yaşasın istiyolar..kıskanç olsaydı oda aynılarına yapmaya çalışırdı en azından..

evet kıskançlık bu olsa gerek....sadece sorup beğenisini belli etse imreniyo diycem ama :)))sizde söyleyin evin muhasebecisi oldun valla fln deyin ne alsam soruyosun ben senin aldıklarını soruyomuyum rahatsız olduğnuzu belli edin....

hiç birşeyden geri kalmak istemiyor anlaşılan.. kimileri böyle soruyor sadece, bazıları varmış onlarda; gördüğünün aynısını alırmış..çok daraltıcı ve itici

dert etme,kendi haline bırak..para senin paran,keyif senin keyfin..

Son düzenleyen: Moderatör:
kocandan çek, anasından çek,kardeşinden çekkk nedir bu kadınların bitmek bilmez derdi yaaaa
İçinden herşeyi söylemek isteyip söyleyememek aman araya huzursuzluk girmesin aman arayı ben bozmuş olmim diye susmak ve sonunda nasılsa susuyorsun herşeyi yutuyosun diye hayatına karışma hakkını başkalarına vermek.Malesef insanlar alçak gönüllülüğü kullanıp karşısındakini kullanmayı kendinde hak görüyorlar

eşim görüşmek istiyor napıyım acıkca soruyor aldıgım maasa kadar bakıcıya nakadar veriyosunuz kızının seyası cok alma kanzdan elbise alıyodum 30 tl cok pahalı dedi aldım cıktım calısıyorum hesap vercek degilim ama bozmakta istemiyorum saklasammı napsam aldıklarımı bölemi devam etsem tavsiyelerinizi bekliyorum

kendi calısmıyor fakat esi benden cokdaha fazla maas alıyor 2-3 katım yani.öyle kısıyorki harcamalarını anlatamam ev aldılar simdi biz kiradayız kredi altına giremiyoruz kısmıyorumda bir cocuğum var baska düsünmüyorum onuda iyi büyüteyim içimde kalmasın

konuyu kapatsammı diyorum yada böle konulara hiç girmesem ama kadınız konuştuğumuz bunlar oluyo ister istemez aınanı görüyor mutlaka

amaaan takma görmüyor musun kendi kendini gülünç duruma düşürüyor. bir daha hesap etmeye kalkarsa sana ne senin kocan mı alıyor benim ihtiyaçlarımı der kapatır gidersin. böyle komik insanların haline gülüp geçmek lazım.

olduu görümce yünden hiç geremem kendimi

yeri gelir söylemem yeri gelir söylerim

hoşuma gitmezse yorumu ben memnunum der geçerim

Boşver takma

Görmemiş işt bilmiyor ne yapcağını.Benşm kayınvalidemde öyle. Kimde ne görse gider alır aynsını görmemiş.

Bende çok kızıyorum ama ne yapayım.

Hayatta en sevmediğim insan tipi geldi burnumun dibinde bitti.

Sen hayatını yaşa boşver.Gerçi bende senin gibiyim aldığım herşeyi saklıyorum çünkü sinir oluyorum üstündeki yenimi ne zaman aldın nerde alddın demelerne ya sanane senden mi istiyorum parasını diyecem bolulcak bu defa. Onun için saklıyorum.Sınırlarını bilmiyorlar görmemişler çünkü.

zaten calışıyorum ben kendim alıyorum cok seyimi.sohbet eder gibi soruyor iyi niyetli gibi

fotoğraf makinesini kaça aldın en son sorusu buydu gecenlerde ortaya söledim kendim kazanıyor gönlüme göre harcıyorum valla dedim napıyım kızlar sasırdım esime söledim baska bi konuları yokmu bunların dedim gel para git para:18::18::18:dedim yani gelsinler tamam ama ben bu para konusundan bıktım dedim

ayy ne kadar sinir bozucu bi durum.
benımde akrabalarım var gideriz sürekli konu para para para...
bence sende aynı onun davrandıgı gibi davran.
sende bısey aldım dediğinde aa kaç paraya aldın diye sor?
sende sureklı para konuş bakalım durum değişecekmı?

senı resmen çekemıyor.

para harcamak gereksiz gelinim ya ne alsam boşa onlar için kendileri aynı seyi alsa mantıklı ben alırsam gereksiz kendi ne görümcesine ne kayınvalidesine sordurmaz bile bu soruyo ben cevaplıyorum sonra eşimede soruyo sunu almısınız suraya gitmişiniz diye bende onamı sorsam yoksa konuyu acar acmaz kapatsammı yada lafı vereyimmi bikere bidaha soramasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…