• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kitabı okuyan var mı?

Tusemhazal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
25
2
6
32
Arkadaşlar mrb bn yeni geldim nereye açacağımı bilemedim konuyu ama rn uygun yer burası geldi. Ben internette eşler arası soğukluğu giderme yontemleri terapist ararken bi kitaba denk geldim bu bir e-kitap baskılı hali yok yani yazaeı sibel savaş adındkai bi kadın kitabın ismi yataktaki kraliçe ve bi kaç kitap daha adı biraz insanı korkutuyor ama😊okuyanlar ciddi anlamda memnun gorunuyo ama biraz pahalı alan okuyan varsa bi bildirebilirmi acaba ya

5 sevgi dili diye bi kitap önerdiler burdan şuan onu okuyorum evlilik için Trapistin yazdığı bi kitap 25 liraya aldım ve bu tarzda kitaplar okumaya devam edicem hem beni sakinleştiriyor hemde biraz huzur veriyor

Bu arada senin baktığın kitap cinsellikle alakalı ben evlilikle alakalı olarak okuyorum günlük hayat gibi

Bu arada senin baktığın kitap cinsellikle alakalı ben evlilikle alakalı olarak okuyorum günlük hayat gibi
Evet asıl konusu cinsellik kitabın başka bi serisi de var tabiki duygusal anlamdaki konularla alakalı nende evlilik terapisti kitaplarını okuyorum rahatladığımda doğrudur ama dediğim kitapta nasıldır nedir bilen varmı diye nerak ettim acıkcası

Evet asıl konusu cinsellik kitabın başka bi serisi de var tabiki duygusal anlamdaki konularla alakalı nende evlilik terapisti kitaplarını okuyorum rahatladığımda doğrudur ama dediğim kitapta nasıldır nedir bilen varmı diye nerak ettim acıkcası
Evlilik terapistiyle alakalı bana önerebilceğin kitaplar varmı ? B

Back
X