Bacım, KK boyledir, azicik bir burnu havadalik görsün herkes o burnu indirmek icin yazar durur.
Ben de konuda sana cok hak vermedim ama is yerinde sinsi oldugunu düşündüğün, gicik gittigin birinin olmasi -hele hele bu kisinin cook yakinnda olmasi kadar igrenc birsey yok.
Maalesef bu durumu ben de yasiyorum. Ustelik kiz 2 saat once yazdigim (isle ilgili ama hafif sitem iceren bir mesaj) patron odamıza geldiginde sanki o an atmisim gibi "yengenc boyle boyle demissin bu ne demek, is yapiyoruz boyle deme hakkimiz yok" diye yukselmisti. Yani sinsilik de mevcut :)
Gercekten eziyet sevmediğinle calismak... benim kiz da kavgaci - anlik parlayan bir insan. Zaten kusmemin sebebi de bana bagirmasiydi. Ozur dilediginde de barismak istemediğimi soylemistim,bu yuzden bir aydir konuşmuyoruz.
Ben de careyi mesaj atarak buldum. Isle ilgili her konuda mesajlaşıyoruz,birbirimizin sesini duymuyoruz.
Siz de sey diyebilirsiniz, su an kendi isim var. Sorulari biriktirip mailden yazar misin? Hem cevaplar elinde olur,takildikca bakarsin. Hatta artik oyle yapalim.
Boylece yazarken cok gereksiz sacma seyleri sormamis olur