Bu kız beni çıldırtıyor

Kız işi yapmadan da herkesi ele aldı zaten . Arkasındaki kudreti duyunca herkes hanım efendi kesildi başıma umrumda mı değil temennim o kız işi alsın ve yakamdan düşsün .

En sevmediğim insan tiplemesi çünkü

Sevmediğim ot burnumun dibinde bitti
Siz herkesi ele almasına mı bozuldunuz ondan mı işi öğretesiniz gelmiyor? Yani sizin ki biraz ben daha kıdemliyim o kim ki dün bir bugün iki nerden çıktın ot gibi mi demek istediğiniz :halay:

Boyle konulari gorunce iyiki isten cıktım diyorum. Is hayati uyumsuz insanlarla cekilmiyor cidden.

Ben cok yasadim boyle vakalar sonunda cıktım. Ne ekmekler veridigm is arkadaslarm benim iyiligimi suistimal etti kac kere yani size burda polyannayi oyna diyenleri dinlemeyin ordaki ortami siz biliyosunuz ona gore davranin hakkinizi yedirmeyin kac yildir emek verdiginiz işe sahip cikicaksiniz tabikide bu devirde iş kolay bulunmuyor ekmek aslanin agzinda o yuzden hakkinizi savunun daha yeni işe girmis birinede pabuc birakmayin
Pabuç bıraktın brirakmadin mevzusu değil . O sormadan ben ona anlatıyorum zaten gerek işin işleyişi gerek arkadaşlık ilişkileri .

Sadece gereksiz soruları sinir zıplatıyor.

Yemekte ne var diye bana soruyor ya . Kocaman fabrika aşçısı haftalık çizelgesi git bak arkadaş

Çocuk mu avutacagim diyesi geliyor insanın

Gülüyorum

O beni kendine rakip görüyor ve üzerime çıkmak için her yolu deniyor .

Beyin gücünü kullansa ben zaten bütün işi ona vereceğim . Çünkü yoruldum emekli olmak istiyorum.

Zamanla çikar zaten ve sizi rahatsiz edende bu. Yorulduysaniz buyrun emekli olun yaptiginiz işi Turkiyede bir tek siz mi biliyorsunuz yapiyorsunuz? Yerinize insan bulunur, siz gittiniz diye iş yerini kapatmazlar merak etmeyin.

Ruhum kaldırmıyor . Ki onu da ilgilendiren bir durum değil yani boş boş soru soruyor
yazicimin kart tuşu bitmiş işte yaziyici söktüm niye sokuyorsun. Niye durduk yere yazıcı sokeyim demekki bir arızası var. Gereksiz bir soru bence onu. Odaklanması gereken verdiğim ödevler ve isler
Niye hiç mi gayri ihtiyari sordugun bir şey olmadı ömrü hayatında? Aa çay mi döktün gibi mesela? Bence sen aşırı derecede takıntılı birisin. Kız seni dinlemiyor büyük ihtimal. Kaç senelik tecrübeli birinin alt çalışanına odev vermesi kadar saçma bir şey yok. Senin diploman var mı lisans düzeyinde? Kız mühendis onu mu kiskaniyorsun acaba? Ya da kızın arkasında birileri durduğu için mi bu kadar dert ettin? Sürekli kızı elestirmissin, onu bilmiyor bunu bilmiyor. Yeni mezun sonuçta. İş hayatındaki bilgilerle okulda verilen bilgiler bir mi sence? Bu farkı bilmedigine gore büyük sıkıntı var sende.

Pabuç bıraktın brirakmadin mevzusu değil . O sormadan ben ona anlatıyorum zaten gerek işin işleyişi gerek arkadaşlık ilişkileri .

Sadece gereksiz soruları sinir zıplatıyor.

Yemekte ne var diye bana soruyor ya . Kocaman fabrika aşçısı haftalık çizelgesi git bak arkadaş

Çocuk mu avutacagim diyesi geliyor insanın

😁😁 guldum vallahi ne diyim peki yoneticiye derdinizi anlattinizmi onlar ne diyor

Zamanla çikar zaten ve sizi rahatsiz edende bu. Yorulduysaniz buyrun emekli olun yaptiginiz işi Turkiyede bir tek siz mi biliyorsunuz yapiyorsunuz? Yerinize insan bulunur, siz gittiniz diye iş yerini kapatmazlar merak etmeyin.
İş yerini kapatırlar demedim zaten. Emekli olmak istiyorum mecaz anlam emekli olmam için çok yıllar var.

O işi devretmek istiyorum . Çünkü insanlar ile uğraşmak yoruyor artık beni .

Emekli olmak istiyorum derken alayım sabah çayımı ,masamı sileyim , wvraklarimi kontrol edeyim günlük iş akışını takip edeyim, takılan noktada yardımcı olayım bu .

Niye hiç mi gayri ihtiyari sordugun bir şey olmadı ömrü hayatında? Aa çay mi döktün gibi mesela? Bence sen aşırı derecede takıntılı birisin. Kız seni dinlemiyor büyük ihtimal. Kaç senelik tecrübeli birinin alt çalışanına odev vermesi kadar saçma bir şey yok. Senin diploman var mı lisans düzeyinde? Kız mühendis onu mu kiskaniyorsun acaba? Ya da kızın arkasında birileri durduğu için mi bu kadar dert ettin? Sürekli kızı elestirmissin, onu bilmiyor bunu bilmiyor. Yeni mezun sonuçta. İş hayatındaki bilgilerle okulda verilen bilgiler bir mi sence? Bu farkı bilmedigine gore büyük sıkıntı var sende.
Önce alması gereken görevi yerine getirsin zamanla diğerlerinde öğrenir zaten .

Ne diyor yandım pistin kul oldum .

Yanmadan kul olmaya kalkıyor.

Yada cirakligini yapmadigin işin ustası olamazsın.

Ustam olabilmesi için donanımlı gelmesi gerekirdi.

Sorun öğretmek ogrwtmemek değil sizin algilayamadiginniz gerekli gereksiz sorular

Ya işi öğrensin çıkarsınlar beni ya valla hiç gelemem ben böyle zavallı tiplere .
İşi öğretsen ne olur ki yani bak bu böyle bunu yaparsan böyle olur şöyle olur diye sakince uyum sağlamak bu kadar zor olmamalı ya o da ilerde Allah razı olsun bana öğretti der gerçekten hevesliyse. Bi hikaye okumuştum bir çömlekçi yanına çırak almış herşeyi öğretmiş ona o da artık biliyorum diyerek karşısına dükkan açmış. Ama onun çömlekleri hep çatlıyormuş kırılıyormuş, ustası meğerse çömleği yaparken puf diye üflermiş bu da kırılmaz hale getirirmiş çömleği. Buna gel zaman git zaman püf noktası demişler. Tek bir şey de sana ihtiyaç duyacakları birşey bırak gerisini öğret sabırla bence:sus:

İşi öğretsen ne olur ki yani bak bu böyle bunu yaparsan böyle olur şöyle olur diye sakince uyum sağlamak bu kadar zor olmamalı ya o da ilerde Allah razı olsun bana öğretti der gerçekten hevesliyse. Bi hikaye okumuştum bir çömlekçi yanına çırak almış herşeyi öğretmiş ona o da artık biliyorum diyerek karşısına dükkan açmış. Ama onun çömlekleri hep çatlıyormuş kırılıyormuş, ustası meğerse çömleği yaparken puf diye üflermiş bu da kırılmaz hale getirirmiş çömleği. Buna gel zaman git zaman püf noktası demişler. Tek bir şey de sana ihtiyaç duyacakları birşey bırak gerisini öğret sabırla bence:sus:
İşte ben onu hem karakter olarak yapamıyorum .
Hemde içimde biraz olsun art niyet yok kıza karşı çünkü işi öğrensin ve başımdan defolup gitsin istiyorum.

Çok konuşuyor , gereksiz soru soruyor , herşeye burnunu sokuyor, 15 yıllık arkadaşım ve 10 yıllık ustume kendini göstermek için türlü oyunlar peşine giriyor dikkat çekmeye çalışıyor , ilgiyi üzerinde toplamaya çalışıyor , insanları kendinden küçük görüyor oysa orada hiç iş bilmeyen kendisi

Ve ben bu kızı başımdan nasıl def edecegimi bilmiyorum . Öğrensin yakamdan düşsün yeterki diye herşeyi anlattım arkadaş oldum işi oradaki insanların neler yapabileceğini ama kız doymuyor .

Ve beni enayi yerine koyuyor ama ben sıkıldım . Bu kızın gereksiz sorularından

Allah razı olsun mu . Kızı işten çıkardılar diye kız bana kin dolmuş geldiğinde ben beynel le bile vedalastim. Oda sürekli Sinirlendigim biri diyor

İş öğrettin Allah razı olsun 😂🤣 gerçekten gülüyorum kız kanımı içse sogumaz .

Ben kizin attığım her adımı sorguladigini diyorum siz bana ne diyorsunuz .

Patronum amiri. Bile böyle sorgulanıyor beni

Benim de mesleğim anestezi teknikerliği,staj yaptığım süreçte anestezi uzmanları ders anlattığında veya öğrenmek istediğiniz şeyleri sorun dediğinde '' Spinal anestezi,epidural anestezi'' yapma yetkim olmamasına rağmen ve olmayacak da işe başladığımda, ona rağmen epidural spinal tekniklerini en ince detayına kadar nasıl yapılacağını anlatırlar gösterirler. Veya cerrahların yanına geçip vaka hakkında bi ton soru sorarız,bilmemize gerek olmayan şeyleri bile büyük bi ciddiyetle anladığımıza emin olana kadar anlatırlar ki, nolur nolmaz günün birinde o bilgiye ihtiyacımız olur fazla bilgiden zarar gelmez diye. Belki de o kişinin de hedefi yükselmek, o öğrenmek istediği konularda bi şeyler yapmak, veya hiç biri olmasa sadece bilgi sahibi olmak istediği içindir?

Ayrica herkes bir guzel yuklenmis size de kimse kimseye is ogretmek zorunda da degil. Herkes egitimini aliyor hepimiz oyle basliyoruz. Bilmedigi seyler olur amenna ama sifirdan bir insan yetistirme gorevi adil olmadigi gibi etik de degil. Hee egitimini almadiysa da uygun bir iste calir. Lafa gelince herkes hak hukuk diyor.
Hic profesyonel hayatta calistiniz mi bilmiyorum ancak yeni ise baslayan birine is ogretilmek zorundadir, universitede anlatilmaz bunlar
Kimi meslekte 1 gun yeter isi ogretmeye kimi meslekte ise 1 ay gerekir
Konu sahibi hakli , kizin davranislari yuzunden hakli ama isi ogretmek zorunda bu konu tartisilmaz bile

Back
X