• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız beni delirtecek !

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar bi arkadaşım var yedi yıllık bir dostluğumuz var. Bu yedi yıl boyunca hep birbirimizin yanında olduk. İyi günde kötü gunde birbirimize destek olduk. Hata yaptigimiz yerlerde birbirimizi uyardik ama bu kız 3 yıldır bi hatanın içinde ve ben onu bu hatanin içinden çıkaramıyorum. Aklını kullanamamasına tahammü edemiyorum. Niye diyecek olursanız,
3 yıl once bir gün bana mesaj attı ; canım fb'den biri msj attı beni rahatsız ediyor bebegim li tatlm li konusuyor bi ayar atar mısın dedi. Bende fbde çok sert erkeksi takılan bi kızdım. Çocuga msj atıp arkadaşımı rahat birak bilmem ne cocugun gozunu korkuttum. İşte cocuk bana msj da dediki guya bn onun sozlusuyum yani guya cocugun sozlusu var o bana yaziyor işte sozlum kizlarimi rahatsiz ediyormus bir daha olmaz gbi konuştu. Neyse aradan zaman gecti ve arkadaşımın bu çocukla konuştuğunu ögrendim. Daha ilk konuşmasinda ona ya..syn cocukla çıkmaya başladi. Çocuk bildiginiz p.. Onde gideni konusmadigi kiz yok. Neyse bu kizi nasl kandirdi bu kiz nasil kandi bilmiyorum. Ne yaptiysam olmadi bunlar çıkmaya devam ettiler. Arkadaşım cok cok guzel bir kız bir bakan bir daha dönüp bakar. Çocugun amaci bu kızı elde etmek. Neyse sonra benim lafima gelindi ve çocuk kızı aldattı.. İşte arkadasim bitti bu sefer flan daha guvenmem dedi. Bende oh kurtuldu artik dedim. Ve tekrar barıştılar. Devamli bu kızı kandırdı bu çocuk en son eski sevgilisyle birlikte ikisini idare etti. Eski sevgilisiyle konusma ses kaydini kiz arkadasima atti cocuk resmen o kz benm için hic birsey flan diyo konusmada. Ama buna ragmen ya buna ragmen bu kiz akli yokmus gibi davranp ayrilip tekrar barıştı. Her seferinde bna yazdo daha guvenmicem. Çok aci cekiyorum bilmem ne. Hep destek oldum lutfen bir daha ayni hatayi yapma dedim. Ve tekrar tekrar ayni şeyler oldu. Bir hafta once ona hic guvenmiyorum bi haftadr ayrldk devamli face de birileryle konuşuyor. Msj atmyor hiç flan dedi. Bnde artk sende ümidini kes dedim. Ve bugun yine arkadasimin ona msj atp barştklarni ogrendim. Bunca yil ugrastim karşılıgnı alıym diyor. Deliricem bu çocukla evlenirse iki gune bu çocuk tekrar aldatıcak onu. Artik dayanamiyorum. Diyeceksiniz ki sanane. Ama oyle olmuyor kardeşim gibi. Gozumun onunde sacma sapan bi insanla evlenip hayatini zehir etmesine goz yumamiyorum. Ne yapacagim ben kızlar :( kac kere dedim kk'ya gir bak insanlar neler yaşıyor. Sen nasıl guvenirsin seni kac kere kandıran insana ama yok yok yok anlamıyorrrr :( kızlar sinirden nasıl yazdıgımı bilmiyorum kusura bakmayın :(

Canim sen bosver .. Sen bitir dedikce o daha cok baglanir cocuga .. Inat yapar.. Kiymetli gelir ..orali olma .. Bisey anlattiginda usteleme..

Sen diyorsun fb den bi çocuk arkadasıma msj atmış..bende fb aleminde erkeksi bi kızım hemen cocuga atar yaptım..

Ben anlıyorum; fenerbahceli futbolcu bi çocuk arkadasıma msj attı..bende ona atar yaptım..

Yaş geçmiş,iş bitmiş bende..

Biz kendi derdimize yetişemiyoruz kız sağa sola sarmış ya :KK47:

Saga sola sarmış derken? Kendi kız kardeşimden ayırmadıgım insan. Bu yaşımıza kadar birbirimizin derdini dert edinmiş insanlarız. Boşveremiyorum.

Sen diyorsun fb den bi çocuk arkadasıma msj atmış..bende fb aleminde erkeksi bi kızım hemen cocuga atar yaptım..

Ben anlıyorum; fenerbahceli futbolcu bi çocuk arkadasıma msj attı..bende ona atar yaptım..

Yaş geçmiş,iş bitmiş bende..

Ay hiç gülecegim yoktu (:

Sen en fazla uyarabilirsin, onu da yapmissin ne kadar yakın olsanız da kimse bu kadar karisamaz.

Sen en fazla uyarabilirsin, onu da yapmissin ne kadar yakın olsanız da kimse bu kadar karisamaz.

Defalarca karışmıcam dedim. Döndü dolaştı aynı şeyleri bana defalarca anlattı. Terslesem yanında olmamış oluyormuşum. Destek vermiyormuşum. Ama aynı şeyleri duymaktan bende usandım.

Bende başta Fenerbahçe anladım. Oh ne güzel dedim valla
Bazen insanın gözüne perde iner görmez
Yapacağınızı yapmışsınız
Uzaklaşın konudan

Bende aci cekmesine goz yumamazdim. Sahte bi hesap acsan oltaa dusurmeye calissan o adami?
Adami konsturmaya bak. Sevgilinden bahset de, evlenicekmisiniz de, cinsellige deginerek bi yerlere davet et. Sonra hepsini kopyala arkdasina goster. O kadar dokulsunku artik barismak mumkun olmasin. Arkdasin can evinden vurulmusa donsun.

Bende aci cekmesine goz yumamazdim. Sahte bi hesap acsan oltaa dusurmeye calissan o adami?
Adami konsturmaya bak. Sevgilinden bahset de, evlenicekmisiniz de, cinsellige deginerek bi yerlere davet et. Sonra hepsini kopyala arkdasina goster. O kadar dokulsunku artik barismak mumkun olmasin. Arkdasin can evinden vurulmusa donsun.

Mantıklı ama sıfırdan bi hesap açsam o ş...sz anlar kabul etmez daha once kullanilmş bi hesap olması lazm. Bu soylediginizi düşünücem

Yok be yavrum ben art niyetle söylemedim. Maşallah deyim yani. Yada ne bileyim bunu dert etme kendine.

İnan kardeşim gibi oldugu için elimde degil yani. Duşunmiyim diyorum ama olmuyor. Düştumü elinden tutacak olan benim

Mantıklı ama sıfırdan bi hesap açsam o ş...sz anlar kabul etmez daha once kullanilmş bi hesap olması lazm. Bu soylediginizi düşünücem

Burda bi kac arkdasimiz var elden ele dolasan hesaplar mevcut.
Hepsininde amaci vuslatmi desem, ne desem:KK45:.
Onlarla deneye bilirsin.
Belki birisi yardimci olur bu konuda.
Burda biraz bekle olmazsa yeni konu ac.

Back
X