- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Ünleminiz ve kendinizce dalga geçmeniz celallenmek.
Ve o kadar net bir şekilde "tabii ki arkadaşın" demiş olmanız, arkadaşlık anlayışınızın göstergesidir. Arkadaşlık hakkında bir görüşünüz varmış ve bizim durumumuz bu görüşe uymuş ki bu hükmü vermişsiniz. Görüşlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz biz burada.
Hım peki peki.. : )Ünleminiz ve kendinizce dalga geçmeniz celallenmek.
Ve o kadar net bir şekilde "tabii ki arkadaşın" demiş olmanız, arkadaşlık anlayışınızın göstergesidir. Arkadaşlık hakkında bir görüşünüz varmış ve bizim durumumuz bu görüşe uymuş ki bu hükmü vermişsiniz. Görüşlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz biz burada.
Benim de var böyle arkadaşlarım.
Sonuçta orjinalim ben, çakmalarım beni rahatsız etmez.
Cevaplar tatmin etmediyse,e yakin arkadiasina sor cnm.en dogru cevabi o verir...ama ozeniyordur sana.sen gibi olmus....
Size karşı fazla ilgili sizde bunalmış gibisiniz hepsi bu...
Belki bazı davranışlarını değiştirmeye çalışıyordur bilemedim şimdi yakın arkadaşsınız sonuçta çok takma olur bazen böyle şeyler
Aynen öyle yap böyle küçük şeyleri de dert etme boşuna arkadaşlığınız yıpranmasınÇok yakınım diye takıldım galiba bu kadar.
Eğer dedikleri gibi, farkında olmadan yapıyorsa boşuna kırmış olurum. Takmamaya çalışıcam sanırım
Evet bunaldım gerçekten
Bu ara çok sık olmaya başlayınca bunaldım ama takmamaya çalışıcam : )
bence bu duruma memnun olmalısın. bir araştırmaya göre insanlar sevdikleri, tarzlarını beğendikleri insanlara farkında olmasalar bile benzemeye çalışırlarmış diye okumuştum. hatta diyalog kurarken bile karşısındakileri tekrarlarmış. işte karşısındaki saçına dokunuyorsa oda dokunur, bacakbacak üstüne atıyorsa oda atarmış. bence hiç kafanı bu duruma takma, hatta mutlu ol sana çok değer veriyor :)En yakın arkadaşıma anlam veremiyorum.
3 yılı aşkın bir arkadaşlığımız var. Bu üç yılın neredeyse her gününü beraber geçirdiğimiz bir arkadaşlık bu.
Ben onun omzunda çok ağlamışımdır, o da benim.
Ben onun her sırrını bilirim, o da benimkileri bilir. Daha doğrusu bilirdi... Artık anlatmıyorum hiçbir şeyimi ona. Herkese anlatabileceğim derecede sıradan olayları paylaşıyorum sadece.
Bir sene kadar önce, hareketlerimi, laflarımı kendininmiş gibi kullandığını fark ettim.
Ve böyle başladı uzaklaşmam.
Çok basit şeylerde bile görüşünü benimkiyle değiştiriyor hemen.
Mesela ben soğuk çay sevmem. O da sever ve sık sık da içerdi. Ben de "çay dediğin sımsıcak olmalı bana göre, soğuk çay içemem ben" derdim.
Sonra baktım ki birden soğuk çay karşıtı oldu çıktı.
Mesela ben film izlerken sıkılırım.
Bir gün benden film önerisi istedi. Ben de " beni biliyorsun canım, ben çok film izlemiyorum. Benim bir buçuk - iki saat oturabilmem mümkün değil, sıkılırım. Otursam bile odaklanamam" dedim.
Ertesi gün arkadaşlar arasında film konusu açıldı.
Bu "ay ben oturamam o kadar zaman, hareketli, yerinde duramayan bir insanım" dedi. Ağzım açık bakakaldım o an ona.
Çünkü haftada en az iki gün ne olur sinemaya gidelim diyen bir insandı.
Buna benzer çok örneğim var. Anlatmıştım da daha önce.
Benim umumi tuvalete girmediğimi öğrenip de "ay ben umumi tuvalete giremeemm" diye ortalarda gezinmeleri, her hastalandığında hemen ilaç aldığı halde, benim ilaç kullanmadığımı öğrenince "ben ilaç içmem yaa, kimyasal sonuçta" diye söylenmeleri..
Bunları yapıyor, ben de sinir oluyorum "tamam" diyorum " böyle insanla arkadaşlık yapılmaz"
Ama bir yandan da arkadaşları arasında tek değer verdiği kişi benim.
Bütün arkadaşlarımızla defalarca kavga etti, çoğuyla küs.
Küs olmadıklarına da, her fırsatta, hiç umrumda değilsiniz, küserseniz de sizin için uğraşmam. Kavga etsek de takmam" falan diyor.
"Sen bir tek baloonla kavga etmedin 3 senedir" dediklerinde. "ağzınızdan yel alsın, allah korusun. biz baloonumla çok iyi anlaşıyoruz. Ben onunla hiç küsmek istemem" falan diyor.
İki gün görmesin "baloonum özledim, görüşelim" diyor.
Bu lafları duyunca da ben kendime kızıyorum "kız seni ne kadar seviyor, boşuna takıyorsun" diyorum.
Bu kız beni seviyor mu, benimle yarışıyor mu ben anlamadım
Senin davranıslarını dogru bulup senin gibi biri olmaya çalısıyor bence.... Peki bunları ona dedin ve ya belirttin mi hiç??En yakın arkadaşıma anlam veremiyorum.
3 yılı aşkın bir arkadaşlığımız var. Bu üç yılın neredeyse her gününü beraber geçirdiğimiz bir arkadaşlık bu.
Ben onun her sırrını bilirim, o da benimkileri bilir. Daha doğrusu bilirdi... Artık anlatmıyorum hiçbir şeyimi ona. Herkese anlatabileceğim derecede sıradan olayları paylaşıyorum sadece.
Bir sene kadar önce, hareketlerimi, laflarımı kendininmiş gibi kullandığını fark ettim.
Mesela ben soğuk çay sevmem. O da sever ve sık sık da içerdi. Ben de "çay dediğin sımsıcak olmalı bana göre, soğuk çay içemem ben" derdim.
Bir gün benden film önerisi istedi. Ben de " beni biliyorsun canım, ben çok film izlemiyorum. Benim bir buçuk - iki saat oturabilmem mümkün değil, sıkılırım. Otursam bile odaklanamam" dedim.
Bu "ay ben oturamam o kadar zaman, hareketli, yerinde duramayan bir insanım" dedi. Ağzım açık bakakaldım o an ona.
Benim umumi tuvalete girmediğimi öğrenip de "ay ben umumi tuvalete giremeemm" diye ortalarda gezinmeleri, her hastalandığında hemen ilaç aldığı halde, benim ilaç kullanmadığımı öğrenince "ben ilaç içmem yaa, kimyasal sonuçta" diye söylenmeleri..
Bunları yapıyor, ben de sinir oluyorum "tamam" diyorum " böyle insanla arkadaşlık yapılmaz"
Küs olmadıklarına da, her fırsatta, hiç umrumda değilsiniz, küserseniz de sizin için uğraşmam. Kavga etsek de takmam" falan diyor.
"Sen bir tek baloonla kavga etmedin 3 senedir" dediklerinde. "ağzınızdan yel alsın, allah korusun. biz baloonumla çok iyi anlaşıyoruz. Ben onunla hiç küsmek istemem" falan diyor.
Bu lafları duyunca da ben kendime kızıyorum "kız seni ne kadar seviyor, boşuna takıyorsun" diyorum.
En yakın arkadaşıma anlam veremiyorum.
Baloncum sen dediğim gibi yap istersen.
Bir konu aç ve belli etmeden herkesin kendi düşüncesi ve fikirleri olmalı karakteri sağlam olmalı gibi şeyler söyle
Belki anlar böylece ya da bu sözünü dikkate alıp kendi gibi davranmaya çalışır
Senin davranıslarını dogru bulup senin gibi biri olmaya çalısıyor bence.... Peki bunları ona dedin ve ya belirttin mi hiç??
yaşı kaç bu arkadaşın, biraz ergen gibi geldi bu hareketleri..
Bunlar birine kin duymak için çok küçük şeyler.
Zamanla herkesin kişiliği oturur zaten.
Bir kez ima ettim. film izlemeyi çok sevdiği halde "ben film izleyemem, sıkılırım" dedi. Ben de o zaman "sen hiç ara vermeden oturup 5-6 bölüm dizi izliyorsun, her gün bir iki film izliyorsun, ne oldu birden" gibi şeyler söylemiştim. yok yok sıkılıyorum yerimde duramıyorum falan diyip geçiştirmişti.
Hm. Anlıyorum. Sana karsi bi özentisi var gibi. Ama senin dedigin gibi yaris içinde gibi hissediyor olabilir. Yaris dusuncesi varsa senle iyi geçinmesi çok garip. Bence simdilik akısına bırak.. baktin aynı oluyor kibar ve üzmeyecek bi sekilde belirt ona. Yoksasen üzülürsun o yorulur... :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?