Bu kız benim gerçekten arkadaşım mı anlamadım

• Hım peki peki.. : )

Benim de var böyle arkadaşlarım.
Sonuçta orjinalim ben, çakmalarım beni rahatsız etmez.

Çok yakınım diye takıldım galiba bu kadar.

Cevaplar tatmin etmediyse,e yakin arkadiasina sor cnm.en dogru cevabi o verir...ama ozeniyordur sana.sen gibi olmus....

Eğer dedikleri gibi, farkında olmadan yapıyorsa boşuna kırmış olurum. Takmamaya çalışıcam sanırım

Size karşı fazla ilgili sizde bunalmış gibisiniz hepsi bu...

Evet bunaldım gerçekten

Belki bazı davranışlarını değiştirmeye çalışıyordur bilemedim şimdi yakın arkadaşsınız sonuçta çok takma olur bazen böyle şeyler

Bu ara çok sık olmaya başlayınca bunaldım ama takmamaya çalışıcam : )

Aynen öyle yap böyle küçük şeyleri de dert etme boşuna arkadaşlığınız yıpranmasın

bence bu duruma memnun olmalısın. bir araştırmaya göre insanlar sevdikleri, tarzlarını beğendikleri insanlara farkında olmasalar bile benzemeye çalışırlarmış diye okumuştum. hatta diyalog kurarken bile karşısındakileri tekrarlarmış. işte karşısındaki saçına dokunuyorsa oda dokunur, bacakbacak üstüne atıyorsa oda atarmış. bence hiç kafanı bu duruma takma, hatta mutlu ol sana çok değer veriyor :)

seni kopyalıyor
beğenilmek,özenilcek olmak güzel bence

Baloncum sen dediğim gibi yap istersen.
Bir konu aç ve belli etmeden herkesin kendi düşüncesi ve fikirleri olmalı karakteri sağlam olmalı gibi şeyler söyle
Belki anlar böylece ya da bu sözünü dikkate alıp kendi gibi davranmaya çalışır

Sen konuşmalarını taklit etti diye rahatsız olmuşsun benim arkadaşım saç rengi modeli kıyafetlerim hepsini aynı yapıyordu ben de beni örnek aldığı için sevindim bişi demedim ama sonrasında benim yaptıklarımı yapıp hem de beni beğenmiyor gibi davranması rahatsız etti uzaklaştım..ama sizinkide öyle bir durum göremedim farkında olmadan sen de onun yaptıklarını yapıyorsundur yakın arkadaşlar böyledir

Senin davranıslarını dogru bulup senin gibi biri olmaya çalısıyor bence.... Peki bunları ona dedin ve ya belirttin mi hiç??

Bunlar birine kin duymak için çok küçük şeyler.

Zamanla herkesin kişiliği oturur zaten.

Yapıcam bunu.
Direkt söyleyip kırmaktansa anlamasını sağlamak iyi olacak. yoksa kafama taktıkça gereksiz yere mesafe koyucam

Senin davranıslarını dogru bulup senin gibi biri olmaya çalısıyor bence.... Peki bunları ona dedin ve ya belirttin mi hiç??

Bir kez ima ettim. film izlemeyi çok sevdiği halde "ben film izleyemem, sıkılırım" dedi. Ben de o zaman "sen hiç ara vermeden oturup 5-6 bölüm dizi izliyorsun, her gün bir iki film izliyorsun, ne oldu birden" gibi şeyler söylemiştim. yok yok sıkılıyorum yerimde duramıyorum falan diyip geçiştirmişti.

yaşı kaç bu arkadaşın, biraz ergen gibi geldi bu hareketleri..

21 yaşında.

Bunlar birine kin duymak için çok küçük şeyler.

Zamanla herkesin kişiliği oturur zaten.

kin duymuyorum zaten

olabilir bu yaşında böyle şeyler diye düşünüyorum. açıkça konuşsanız da kırılır herhalde... biraz uzak kalmayı deneseniz...

Benim de boyle bir arkadasim vardi. Bir gun basima gelen bir taciz olayini onun da oldugu bir ortamda arkadaslarima anlattim. Aradan bir hafta gecti, ayni arkadas grubumuza ayni olayi kendi basina gelmis gibi anlatti. :)
Bunu sirf bana degil bircok insana yapiyordu ustelik. Ve sadece arkadasim olarak kaldi, bir zaman sonra da silindi gitti hayatimdan. Ne kadar sinir bozucu oldugunu bilirim. Yasitim olan birinin beni bu denli icine almasi hos bir durum degil kendi acisindan. Kisilik gelistirememis, gocebe kilisik diyorum ben bunlara.

Valla cnm benim de böyle bir arkadaşım vardı.. Herkes arkadaşından etkilenir bazı konularda ama benim hayallarım onun hayalleri benim kişilğim yavaş yavaş onun kişiliği olmaya başlayınca bana tehlikeli gelmeye başladı açıkçası. Üstelik on da beni cidden çok severdi.. Ancak ben bu tarz insanları sağlıklı bulmuyorum ve eninde sonunda sana bir zarar verebileceğini düşünüyorum. Sonunda onunla daha fazla görüşmek istemediğimi söyleyerek arkadaşlığımı bitridm. Arkadaşının sana özenmesi ve değer vermesi bi yere kadar güzel olabilir ama ne dereceye taşığı önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…