• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız benim gerçekten arkadaşım mı anlamadım

yada bir meydan okumadir karsisindakinin zitlarini yapmak... ya yasi henüz kücük oldugundan yada yasi büyümüs olsada ki$liginin yerine oturmamis olmasinda kaynaklaniyodur... biraz mesafe koyarak izlemeli...
:KK69:
Ama zıttını yapmıyor aynısını kendinin miş gibi yapıyor.

Bak gecen gun biz arkadaslarla oturuyoruz.birden bir konu hakkin da tartisiyoruz.kizim dao anda bir diger arkadasla konusuyor.kulak misafiri oldumm.ayyyyyy inanmiyorum.hep benim cumlelerim,benim anlattiklarimm.ayyyy inanmiyorummm....cnm kizim dedim icimden.ona soylemedim duyduuklarimi.
Demekki ornek almis beni.

Bende bazen bir arkadasimin dediklerini begendigimde bende onu ornek alirdim.bu onu kiskanmak degil,yaptiklarini tasvip etmek ve begenmektir....bu nedenle derler ki arkadasini dogru sec..cunku arkadaslar birbirine benzer.

Bence kız seni seviyor ve sana benzemek istiyor çok uyumlu bir kız olduğundan senin doğrularını ve yanlışlarını kullanıyor, kişilik ve istekler henüz oturmamış

Çok fazla beraber takılan insanlar birbirlerine benzemeye başlar farkında olmadan.
Bunda abartılacak, arkadaşlığı bitirecek ne var bilemedim. Ben de çay hiç istemezdim arkadaşım sayesinde çaykolik oldum. Makyaj yapmazdım onun sayesinde hatta aynı tarz makyaj yaptım. Ben saçımı ne renge boyadıysam o da o renge boyadı. Ayrı şehirlere düşmemize rağmen bak bunu aldım çok güzel diye aynı ayakkabıyı bile aldık. Böyle düşünsek herhalde 10 yıldır arkadaş olmazdık.

Seni seviyor ve sana benzemeye çalışıyor herkesin dediği gibi.
Bu durum seni rahatsız ediyorsa imalı bir şekilde duyurabilirsin.
İnsanın kendi fikirleri olmalı bir başkasını taklit etmemeli gibi cümleler kurabilirsin

Seni seviyor aynı zamanda da kıskanıyor, yalnız şöyle bir durum var, maalesef karakteri tam oturamamış, hal ve hareketlerini başkalarına göre biçimlendiren bir insan. Kaç yaşında bilmiyorum ama kişilik problemi yaşadığı kesin. Senin için sıkıntılı bir durum, yaptıklarının aynısını yapması çok rahatsız edici.

Bence bi sorun yok kizlar hep bole ki yakin arkadaslar birbirlerini hep taklit eder siyam ikizi gibi sevgilisi olur birinin aslinda 2 kizla cikio gibidir ondan bnm yakin kiz arkdsim yoktur

Tepki göstersem kesinlikle kavga eder zaten, geri duracağını sanmıyorum.
Ama benden çok daha eski arkadaşlarının yüzüne bile, hiçbir sorunları yokken "seni kaybetmekten korkmuyorum" diyebilen biriyken bana "aman biz hiç kavga etmeyelim, hiç küsmeyelim" diyor. Öyle olunca ne düşüneceğimi de şaşırıyorum.
Kaybetmekten korkuyorsa biraz daha dikkatli davranmali ama. Onun kaybetme korkusu olsa da naparsa yapsin senin sesin cikmaz gibi de bir dusuncesi var bence.

Bence bi sorun yok kizlar hep bole ki yakin arkadaslar birbirlerini hep taklit eder siyam ikizi gibi sevgilisi olur birinin aslinda 2 kizla cikio gibidir ondan bnm yakin kiz arkdsim yoktur

Seni seviyor aynı zamanda da kıskanıyor, yalnız şöyle bir durum var, maalesef karakteri tam oturamamış, hal ve hareketlerini başkalarına göre biçimlendiren bir insan. Kaç yaşında bilmiyorum ama kişilik problemi yaşadığı kesin. Senin için sıkıntılı bir durum, yaptıklarının aynısını yapması çok rahatsız edici.

Seni seviyor ve sana benzemeye çalışıyor herkesin dediği gibi.
Bu durum seni rahatsız ediyorsa imalı bir şekilde duyurabilirsin.
İnsanın kendi fikirleri olmalı bir başkasını taklit etmemeli gibi cümleler kurabilirsin

Çok fazla beraber takılan insanlar birbirlerine benzemeye başlar farkında olmadan.
Bunda abartılacak, arkadaşlığı bitirecek ne var bilemedim. Ben de çay hiç istemezdim arkadaşım sayesinde çaykolik oldum. Makyaj yapmazdım onun sayesinde hatta aynı tarz makyaj yaptım. Ben saçımı ne renge boyadıysam o da o renge boyadı. Ayrı şehirlere düşmemize rağmen bak bunu aldım çok güzel diye aynı ayakkabıyı bile aldık. Böyle düşünsek herhalde 10 yıldır arkadaş olmazdık.

Bence kız seni seviyor ve sana benzemek istiyor çok uyumlu bir kız olduğundan senin doğrularını ve yanlışlarını kullanıyor, kişilik ve istekler henüz oturmamış

Bak gecen gun biz arkadaslarla oturuyoruz.birden bir konu hakkin da tartisiyoruz.kizim dao anda bir diger arkadasla konusuyor.kulak misafiri oldumm.ayyyyyy inanmiyorum.hep benim cumlelerim,benim anlattiklarimm.ayyyy inanmiyorummm....cnm kizim dedim icimden.ona soylemedim duyduuklarimi.
Demekki ornek almis beni.

Bende bazen bir arkadasimin dediklerini begendigimde bende onu ornek alirdim.bu onu kiskanmak degil,yaptiklarini tasvip etmek ve begenmektir....bu nedenle derler ki arkadasini dogru sec..cunku arkadaslar birbirine benzer.

Genel olarak benzer yorumlar olduğu için ortak bir cevap yazıyorum hepinize.
Öncelikle ben kendim de belirttim zaten. Olaylara tepkilerimiz bile aynı oluyor genelde. Evet bu çok vakit geçirdiğimiz için olağan bir durum. Hiçbir zaman niye benimle aynı tepkiyi verdi demedim.

Çoğu kıyafetlerimin aynısı ya da çok benzeri onda da vardır. Hiçbir zaman sorun etmedim.
Bir kolye, bir bileklik alırken onun da seveceğini düşünüyorsam aynısından ona da alırım.

Benim takıldığım nokta "niye bana benziyor?" değil. Ben bunu anlatamadım sanırım.
Ortak özelliklerimiz, ortak zevklerimiz olması beni memnun eder zaten. Aksi olsa nasıl anlaşırız, arkadaşlık yaparız ki?

Ama bu örneği daha önce de verdim okudunuz mu bilmiyorum.
Her gittiğimiz cafede, orada burada rahatlıkla tuvalete gidebilirken. Benim umumi tuvalete girmediğimi öğrendi. Sonra arkadaşlarımızla okulda otururken tuvaleti geldiğini dayanamadığını söyledi.
Bunu üzerine arkadaşlarımdan biri de " e git ozaman" dedi. Ama o umumi tuvalete girmediğini söyledi. Ki her gün girdiği okul tuvaletiydi bu. sonra arkadaşlarımız gitti ve o tuvalete girdi.

Ben bu tarz şeylere takılıyorum.
Çünkü onun böyle bir düşüncesi olmadığını biliyorum.
Ben umumi tuvalete giremediğimi söyleyince çok takıntılısın demişti.
Madem benim görüşümü benimsedi, ona mantıklı geldi , o gün bana "çok takıntılısın, ben geldi mi her yerde girerim" demek yerine. "doğu söylüyorsun hiç hijyenik değil, ben de çok mecbur kalmadıkça girmeyeyim" diyebilirdi.
O zaman da ben gelip size " arkadaşım benim gibi davranıyor" demezdim. Beni kopyalamak yerine kendi fikri olurdu çünkü bu.
Hadi buna da tamam diyelim. Gerçekten mantıklı geldi de benimsedi bunu. O zaman niye arkadaşlarımın yanında umumi tuvalete girmeyen biriymiş gibi davranıp onlar yokken giriyor.

Dediğim gibi, benim fikirlerimi, cümlelerimi öğrencilerim, çocuğum kopyalasa gurur duyarım.
Ama arkadaşım kendi fikirleri, kendi cümleleri, özgün bir karakteri olsun isterim.

Hayır arkadaşın değil. "Baloon Fan Club" üyesi. Tabi ki arkadaşın yahu!

Anlattıklarımdan bunu nasıl çıkardınız bilmiyorum. Ben bu kız bana hayran falan demedim kesinlikle. Hatta okuduysanız, ben sessiz, sakin, çekinik biriyken o benden çok daha baskın bir karakter dedim.
Neye celallendiniz onu da anlamış değilim.

Sizin arkadaşlık anlayışınız ya da onun anlayışı benimkinden farklı olabilir. Doğaldır bu.
Ama ben arkadaşıma baktığımda onun kişiliğini görmek isterim kendi kişiliğimi değil.

Benim de var böyle arkadaşlarım.
Sonuçta orjinalim ben, çakmalarım beni rahatsız etmez. :27:

Size karşı fazla ilgili sizde bunalmış gibisiniz hepsi bu...

Anlattıklarımdan bunu nasıl çıkardınız bilmiyorum. Ben bu kız bana hayran falan demedim kesinlikle. Hatta okuduysanız, ben sessiz, sakin, çekinik biriyken o benden çok daha baskın bir karakter dedim.
Neye celallendiniz onu da anlamış değilim.

Sizin arkadaşlık anlayışınız ya da onun anlayışı benimkinden farklı olabilir. Doğaldır bu.
Ama ben arkadaşıma baktığımda onun kişiliğini görmek isterim kendi kişiliğimi değil.
Celallenmek? Benim arkadaşlık anlayışımın konuyla alakası nedir allasen ya? : )

Celallenmek? Benim arkadaşlık anlayışımın konuyla alakası nedir allasen ya? : )

Ünleminiz ve kendinizce dalga geçmeniz celallenmek.
Ve o kadar net bir şekilde "tabii ki arkadaşın" demiş olmanız, arkadaşlık anlayışınızın göstergesidir. Arkadaşlık hakkında bir görüşünüz varmış ve bizim durumumuz bu görüşe uymuş ki bu hükmü vermişsiniz. Görüşlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz biz burada.

Cevaplar tatmin etmediyse,e yakin arkadiasina sor cnm.en dogru cevabi o verir...ama ozeniyordur sana.sen gibi olmus....

Belki bazı davranışlarını değiştirmeye çalışıyordur bilemedim şimdi yakın arkadaşsınız sonuçta çok takma olur bazen böyle şeyler :KK51:

Back
X