Bu kız için ne yapılabilir?

bende çok üzüldüm

keşke bayan ve erkeğin arasında 15 yaştan fazla var ise evliliğe izin verilmese...

belki o bile çoktur bilemiyorumki

en kotu ihtimalde.. yurt disina gonderilebilirdi berfin.. turkiye disina cikamicaklari icin yurtdisinda bisey yapamazlardi.. kiz icin belki cok zor ama en azindan huzuru olurdu.. bu fikrede yurtdisinda oturdugm icin geldim.. cunku dedigne gore asiret olayi flnsa bu olaydan kurtulmasi imkansiz gib bisey, ama ailesi gelip almis diyosun.. yurtdisinda hic akrabasi yokmuki.. onlarin yanina gitse bi sure.. ne biliyim hani olurda care bulunmassa belki bi cozum yolu olabilir diye..

Bu çok acı bir şey o kızın suçu günahı ne sadece orada dünyaya gelmek

bence mutlaka derneklere falan başvurulduktan sonra medya bu olayı duymalı belki bizler şu anda bulunduğumuz yerden bir şey yapamayız ama bu olay duyulursa harekete geçecek ve elinde gücü bulunan birileri mutlaka çıkar diye düşünüyorum.
tabi öncelikle kızın güvende olduğu bir yer olmalı ki olay basına yansıdığında hırslanıp kıza daha fazla bir şey yapmasınlar.
hep böyle saklı kaldığı için zaten kendilerinde o gücü daha çok görüyorlar.
off gerçi hep şöle böyle yapılabilir die yazıyorum ama kanunlarımız gerekli cezayı vermedikçe nasıl sonuna kadar koruyabiliriz kiii
gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz seviniriz...

Kızlar bu orada o kadar olağan bir durum ki bu televizyona çıkan olaylar binde biri orada yaşanan olaylar orada kalıyor. Dünyaya kız olarak gelmekle hayata yenik başlıyorsun. öldürmekten çekinmiyorlar adamın boy boy oğlu var cinayet işlese hapse girse kaybedeceği bir şey yok işi gücü yok çoğu kaçakcılıkla geçiniyor hayattan bir beklentileri yok. Olay sadece Berfin'den ibaret değil ama Berfin'e çok üzüldüm rüyama bile girdi. Bir haber alırsam size de yazarım.

Bu nasıl bir insanlıktır.Nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemiyorum.Ülkeme güvenemiyorum.

konuyu okuyunca öyle çok üzüldüm ki (((

arkadaş içimden geçenlere tercüman olmuş...
ne yazık ki bu ülkede hergeçen gün değersizleşiyoruz, yapılanlar bize müstehak görülüyor ne acı

ülkemi seviyorum ama sanırım benim istediğim gibi olmasını beklerken öleceğim çünkü o zamanları görmeye ömrüm yetmez çevre ve klasik düşüncelerden kurtulmak istiyorum ama olmuyor( keske çok bencil biri olsaydım

ne kadar acı böyle şeyleri sadece okuyabiliyoruz elimizden gelen hiç birşey yok...

konu bır yıl önce açılmış ve sadece 4 sayfa ilerleyebilmişş nekadar mühim bır konu oysaki birinsanın hayatı tehlikede aldatma konuşu olsa aynı gunde sayfalarca ilerlerdi toplum olarak nekadar duyarsızlaştık biz toplum olarak vicdanımızı gözümüzü kör ettik ilgilenmıyoruz sorumsuz kalıyoruz bu gibi durumda olan ınsanlara ALLAH tez zamanda yardımcı olsun

Adamın eski eşlerinden bir sürü çocuğu var oğlunun biri sarkıntılık ediyormuş iğrençliğe bakar mısınız.

Sahsen hic tuhafima gitmedi, sonucta kiz tamamen adamin ogulunun yasina uygun yasta, yasli babasi utansin yaptiklarindan. Kizla keyfini sürdüremiyor diyede dayakla cikartiyor acisini, biride onu dövse ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…