Doğuma Hazırlık bu kız isimleri nasıl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cennet kuxsxu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
143
6
96
Edirne
arkadaşlar kızımıza kavuşmamıza çok az kaldı 19 gün ancak ismi hala yok meleğimin babasının bulduğu isimler aynil,asya,eylül.lidya(anadoludaki eski uygarlık parayı bulan zengin bir uygarlık)elmira(emir veren prenses demek başka bi anlamıda dudaktan kalbe aşk demekmiş)berçem(akan su demekmiş)babamız bunları beğeniyor ben zaten çok karasızım sizce hangisi daha güzell yardımcı olun kızlarrrrr.........:CüvCüv:

berçem ve elmira güzel bence.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

eylül cok güzel bir isim
bende kızıma koymak isterdim ama sülalede yeni doğanların hepsi eylül
bizde melisa koyucaz yavrumun adını

bence de eylül en güzeli, bende kızıma eylül istiyodum ama sonra babasıyla cemre koymaya karar verdik, 2. olursa artık ona kısmet olucak heralde eylül

Elmira tarzı isimler kulağa ne kadar hoş gelse bile sanki yunan kökenli gibi geliyor ben türkçeye daha yakın isimleri seviyorum.

bence berçem çok hoşş
ama ben kızım olursa Su Mina ismini koyacağım
mina,mekkedeki bir dağın adı,hz. ibrahimin oğlunu kurbat etmek istediği dağın adı

Berçem çok güzel bir isim kanımca.
Aynil de güzel.
Eylül ve Asya olmasında.. Bu aralar herkes bu iki isimi koyuyor.
Bence hoş bir durum değil..

canım hayırlı olsun öncelikle kızın allah sağlık hayırlı ömür versinn...bi gün anne olursam kızım olursa ismi hazır ıKLıM

elmire yabancı isim gibi eylülde aylardan bir ay hoşuma gitmiyor yinede en son karar senin bence berçem güzel isimmiş... feyzada güzel düşünürsen anlamıda bereket demek...

benim eşim beğenseydi eğer lidya komayı düşünmüştüm birara.
ama tek taraflı beğenmekle olmadı.
yani bence bu isimlerin arasında lidya kulağa hoş geliyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…