- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Kaçırdınız sanırım aynı zamanda evime girip çıkan birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşımdıİş arkadaşlığı sadece işle ilgili mesaj atana beni sor denmez demek ki mesafe her zaman....
Hayır hiçbirsey yok.rpaorumu gönderdim giderken aradım. Tamam dedi geçmiş olsun demesi bile.hamile olduğumu öğrenince de çok erken kalmissin zaten köyden gitmek istiyordun bahanen hazır dedi ben şok geçirdimZaten iki kisisiniz alip veremedigi nedir sizen kizdigi birseymi var giderken gidiyorum dememek gibi.
Kaçırdınız sanırım aynı zamanda evime girip çıkan birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşımdı[/QUOTE
Kaçırdığım durum yok bence bi anda kılıçlar çekilmez dostunuz olsa zaten ilk gün sorar ben önemseyip beni sor demzdim
Keşke olsaydı keşke....normal arkadaştıkBi de bi anda böyle bişey olmaz ufak tefek öncesi %80vardır
Kesinlikle vefasızlığn en iyi örneklerinden biri..Şuan hiçbir muhatabım yokVefasızlık böyle bir şey.. Mühim olan iyi günde de kötü günde de dost olmayı başarabilmek.. Demekki sizi kendine o kadar yakın görüp önemsemiyormuş.. Yine de siz çok takılmayın. Aranıza mesafe koyun yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca geçmiş olsun, kısa vakitte iyileşirsiniz inşaallah..
Kesinlikle başlık bu olmalıydıPamuk premsess ve kötü kalpli cadı,başlık bu olmalıydı.Böyle böyle insanları tanıyacaksın ve artık şaşırmamaya başlayacaksın...
Evet okulun müdür yetkilisi benim bütün işler benden sorulur.arkadas benim yerime iş yapacağım sandı. Ama ben raporlu halimde bile evraklara cevap verdim.su an tek dileğim aynı okulda çalışmamak.iş yerindekiler hamilelik haberlerine sevinmezler.
işler kendilerine kalacak diye endişe ederler.
bunu açık açık söyleyen arkadaşlar var.
sizin arkadaşınız da bütün işler kendisine kalacak diye panik olmuş belli.
uzak durun, yarın onun da başına gelince anlar.
köy okulunda muhtemelen idare de öğretmen de aynıdır.Benim anlamadığım okul saatinden önce idareyi arayıp gelmeyeceğim diye bilgi vermediniz mi?
İdare benim zatenBenim anlamadığım okul saatinden önce idareyi arayıp gelmeyeceğim diye bilgi vermediniz mi?
Aynen :) hem öğretmen hemde müdür yetkiliyim idare benim yani...ama yine de ona gönderiyorum raporu haberi olsun diyeköy okulunda muhtemelen idare de öğretmen de aynıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?